Helló.
Tetszenek (bár ennek ellentmond, hogy az összes bringámról lehánytam a sárvédõt).
De méginkább a tankimitáció, ami a csövek közé ül be.
Egyetértek a kolléga urakkal, nekem is jobban bejön az a fajta...
Csinálhatnál olyant is, úgy néz ki érdekelne többünket.
Ilyent tudsz-é?

Amúgy tényleg: Ki vagy, s mit csinálsz?
Csõ
A csövek közé építhetõ tank is megoldható,ami mindenképpen kell hozzá az a váz legalább a nyers forma kialakításáig.Az anyagok és technológiák amikkel dolgozom nagy forma szabadságot adnak szinte bármit ki lehet alakítani és legyártani csak a ráfordított idõ és munka miatt,mérlegelni kell hogy kinek mi az ami megéri és mennyit akar rá költeni.
Kemény hab magra dolgozott-GRP(Glass Reinforced Pastic-Üvegszál erõsítésû mûanyag)-rétegekkel megerõsített megoldásra gondolok amelynek felülete simára dolgozható és festhetõ,fényezhetõ,hosszú élettartamú.
A sárvédõ az én cruisereimen egy érzést próbálnak felidézni amit a régi Harley-Davidson és a nagy ellenfél Indian motorok sugároztak.És nem mellékesen kiválóan teljesítenek esõben is.(Másfél Anglia után probálom kerülni az esõs helyzeteket,és amúgy is a cruiser nyári napsütéses suhanásra való vagy naplementéshez.
Kértétek h írjak kicsit magamról is:
Hajóépítéssel,javítással foglalkozom.Szakmám bútorasztalos,képesített fafeldolgozó,faipari technikus.Családi vállalkozásban,a házunknál lévõ két hajóállásos mûhelyben dolgozom.
(Itt).Volt egy 18 hónapos kitérõm Guernsey szigetén ahol szintén ezzel foglalkoztam csak nagyobb méretekben.
(Itt).Milliárdos értékû hajók 500+ liter óránkénti fogyasztással angol nyugdíjasoknak....(Onnan jött a kék Schwinn Cruiser Alloy SS).A hajóépítésben nagyon sokféle anyaggal és technológiával kell naponta dolgoznom-ebbõl szerzett tapasztalatom és gyakorlatom teszi lehetõvé-az ilyen fajta alkatrészek elkészítését.
Szeretek kerékpározni!!! Bár ez remélem mindenkinél egyértelmû....Nem vagyok stílusfüggõ a cruiser-eimet leginkább hétvégi lazulásra,parti gurulásra és a legjobb nyári program-
Balatonfüredi Borhetek-látogatására használom.Láttam a cruiser club füredi túrájának és részévé vált.
A cruiser számomra leginkább a vékony csöves acélvázas nyeregcsõ kivételével sehol sem egyenes formát jelenti mint amire a saját gépeim is épültek.(A pink eredeti schwinn vázas,a színével kapcsolatban már kaptam mindent a nyakamba amit el lehet képzelni nem nõi vázas,de egy lánynak készült csak a végén mégsem kapta meg......)Ez nem jelenti azt,hogy a modernebb vagy újabb dolgok hidegen hagynak.(És mindenkinek a saját kerékpárja a legszebb!!!).A basman azóta nagyon tetszik amióta elõször megláttam 1-2 éve a chopperdome honlapján terveim közt szerepel egy basman vázas zárt sárvédõs bringa készítése........(már csak az idõt kell rászánnom valamikor)Ami most készül az egy schwinn vázra épített woody lesz.Zárt sárvédõkkel hasonlóan mint a képeken lévõ 2 bringa van csak bézs alapszín + a második szín helyett a sárvédõk oldalán és a tank oldalán mahagoni berakásokkal.
)(ilyesmi...).
Remélem ennyi egyenlõre elég lesz......