Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sárgára felkerült az új ülés(hoztam még az öregtõl egy bõr nyerget is,lehet az lesz rajta még megy a dilemma),remélem ma lesz idõm még a lámpákat,csengõt felrakni és kész az Asszonybike!
http://picasaweb.goo...056436239396994
CSÕ

Már csak egy dinamó hiányzik ,meg egy nagy polírozás!
http://picasaweb.goo...135304146900226
Tegnapi beszerzés:
http://picasaweb.goo...136596968798962

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Az öregnél nem kérdezted a befogót vagy simán csak a csavart?
A Hydrexben a család utcán tudsz venni bilincset lámpatartónak ha kell.

Van csavar,majd gyere be érte,a méretét majd le-meozod!

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Az öregnél nem kérdezted a befogót vagy simán csak a csavart?
A Hydrexben a család utcán tudsz venni bilincset lámpatartónak ha kell.

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Ez tetszik! Kár hogy kis méretû!

http://www.vatera.hu..._160335519.html

A monkey lightról annyit, hogy a neten fellelhetõ, és az általam készített felvételek nem adják vissza, hogy milyen is valójában mûködés közben! Élõben nagyon süti!

Nagyon komoly fényereje van, 9 program van rajta, de szabadon programozható. Állítható a minták sebessége, és a színek telítettsége. 1 kerékre elegendõ 1 kütyü.

Megpróbálok szert tenni valamilyen komolyabb kamerára, hátha lehet jó filmet csinálni.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Sárgára felkerült az új ülés(hoztam még az öregtõl egy bõr nyerget is,lehet az lesz rajta még megy a dilemma),remélem ma lesz idõm még a lámpákat,csengõt felrakni és kész az Asszonybike!
http://picasaweb.goo...056436239396994
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

A csövek közé építhetõ tank is megoldható,ami mindenképpen kell hozzá az a váz legalább a nyers forma kialakításáig.Az anyagok és technológiák amikkel dolgozom nagy forma szabadságot adnak szinte bármit ki lehet alakítani és legyártani csak a ráfordított idõ és munka miatt,mérlegelni kell hogy kinek mi az ami megéri és mennyit akar rá költeni.
Kemény hab magra dolgozott-GRP(Glass Reinforced Pastic-Üvegszál erõsítésû mûanyag)-rétegekkel megerõsített megoldásra gondolok amelynek felülete simára dolgozható és festhetõ,fényezhetõ,hosszú élettartamú.
A sárvédõ az én cruisereimen egy érzést próbálnak felidézni amit a régi Harley-Davidson és a nagy ellenfél Indian motorok sugároztak.És nem mellékesen kiválóan teljesítenek esõben is.(Másfél Anglia után probálom kerülni az esõs helyzeteket,és amúgy is a cruiser nyári napsütéses suhanásra való vagy naplementéshez.

Kértétek h írjak kicsit magamról is:
Hajóépítéssel,javítással foglalkozom.Szakmám bútorasztalos,képesített fafeldolgozó,faipari technikus.Családi vállalkozásban,a házunknál lévõ két hajóállásos mûhelyben dolgozom.(Itt).Volt egy 18 hónapos kitérõm Guernsey szigetén ahol szintén ezzel foglalkoztam csak nagyobb méretekben.(Itt).Milliárdos értékû hajók 500+ liter óránkénti fogyasztással angol nyugdíjasoknak....(Onnan jött a kék Schwinn Cruiser Alloy SS).A hajóépítésben nagyon sokféle anyaggal és technológiával kell naponta dolgoznom-ebbõl szerzett tapasztalatom és gyakorlatom teszi lehetõvé-az ilyen fajta alkatrészek elkészítését.
Szeretek kerékpározni!!! Bár ez remélem mindenkinél egyértelmû....Nem vagyok stílusfüggõ a cruiser-eimet leginkább hétvégi lazulásra,parti gurulásra és a legjobb nyári program-Balatonfüredi Borhetek-látogatására használom.Láttam a cruiser club füredi túrájának és részévé vált.
A cruiser számomra leginkább a vékony csöves acélvázas nyeregcsõ kivételével sehol sem egyenes formát jelenti mint amire a saját gépeim is épültek.(A pink eredeti schwinn vázas,a színével kapcsolatban már kaptam mindent a nyakamba amit el lehet képzelni nem nõi vázas,de egy lánynak készült csak a végén mégsem kapta meg......)Ez nem jelenti azt,hogy a modernebb vagy újabb dolgok hidegen hagynak.(És mindenkinek a saját kerékpárja a legszebb!!!).A basman azóta nagyon tetszik amióta elõször megláttam 1-2 éve a chopperdome honlapján terveim közt szerepel egy basman vázas zárt sárvédõs bringa készítése........(már csak az idõt kell rászánnom valamikor)Ami most készül az egy schwinn vázra épített woody lesz.Zárt sárvédõkkel hasonlóan mint a képeken lévõ 2 bringa van csak bézs alapszín + a második szín helyett a sárvédõk oldalán és a tank oldalán mahagoni berakásokkal.)(ilyesmi...).

Remélem ennyi egyenlõre elég lesz......

Fasza !
Ez igen... Penge melód van, gratula !
Isten hozott !
Én is gondolkoztam már alternatív megoldásokon tank- ügyben, a fából készült megoldást láttam otthoni szinten kivitelezhetönek, mérlegelni kellene, hogy mi mennyi lenne kábé.
Csö
Csö

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv Mindenkinek, és így utólag is BUÉK!
Még valamikor a nyáron regisztráltam magam, de sajnos nem voltam azóta aktív.
Akkor mégegyszer: Szalay Gábor vagyok,40 éves, budapesti. Családos vagyok, két gyermekkel. A nagyobbik gyermek a motorozás szerelmese, a kiesebbik pedig a kerékpározásé. Outi kerékpár versenyzõ, jó eredményekkel.
Foglalkozásomat tekintve mûszaki diszpécser vagyok egy távközlési cégnél, és õsz óta hivatalosan is kerékpárszerelõ.
Van egy "unicumos" cruiserem, monkey lighttal felszerelve és egy épülõfélben lévõ schwinn vázas. Ha tehetem mindig cruiserral járok.
Egyenlõre ennyi!

Igen, emlékszek ! Örülök, hogy újra itt !
A Monkeylectric-röl írhatnál részleteket, esetleg fotót, videót is lökhetnél ...
Csö

You can never have "enough" bikes.

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Üdv Mindenkinek, és így utólag is BUÉK!
Még valamikor a nyáron regisztráltam magam, de sajnos nem voltam azóta aktív.
Akkor mégegyszer: Szalay Gábor vagyok,40 éves, budapesti. Családos vagyok, két gyermekkel. A nagyobbik gyermek a motorozás szerelmese, a kiesebbik pedig a kerékpározásé. Outi kerékpár versenyzõ, jó eredményekkel.
Foglalkozásomat tekintve mûszaki diszpécser vagyok egy távközlési cégnél, és õsz óta hivatalosan is kerékpárszerelõ.
Van egy "unicumos" cruiserem, monkey lighttal felszerelve és egy épülõfélben lévõ schwinn vázas. Ha tehetem mindig cruiserral járok.
Egyenlõre ennyi!

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts

... Balatonfüredi Borhetek-látogatására...

Aha, akkor onnan volt ismerõs. Pont akkor voltam arra a párommal Balcsit körbebringázni ...

Bendegooose

Bendegooose

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Helló.

Tetszenek (bár ennek ellentmond, hogy az összes bringámról lehánytam a sárvédõt).
De méginkább a tankimitáció, ami a csövek közé ül be.
Egyetértek a kolléga urakkal, nekem is jobban bejön az a fajta...
Csinálhatnál olyant is, úgy néz ki érdekelne többünket.

Ilyent tudsz-é?
Feltöltött kép

Amúgy tényleg: Ki vagy, s mit csinálsz?

Csõ

A csövek közé építhetõ tank is megoldható,ami mindenképpen kell hozzá az a váz legalább a nyers forma kialakításáig.Az anyagok és technológiák amikkel dolgozom nagy forma szabadságot adnak szinte bármit ki lehet alakítani és legyártani csak a ráfordított idõ és munka miatt,mérlegelni kell hogy kinek mi az ami megéri és mennyit akar rá költeni.
Kemény hab magra dolgozott-GRP(Glass Reinforced Pastic-Üvegszál erõsítésû mûanyag)-rétegekkel megerõsített megoldásra gondolok amelynek felülete simára dolgozható és festhetõ,fényezhetõ,hosszú élettartamú.
A sárvédõ az én cruisereimen egy érzést próbálnak felidézni amit a régi Harley-Davidson és a nagy ellenfél Indian motorok sugároztak.És nem mellékesen kiválóan teljesítenek esõben is.(Másfél Anglia után probálom kerülni az esõs helyzeteket,és amúgy is a cruiser nyári napsütéses suhanásra való vagy naplementéshez.

Kértétek h írjak kicsit magamról is:
Hajóépítéssel,javítással foglalkozom.Szakmám bútorasztalos,képesített fafeldolgozó,faipari technikus.Családi vállalkozásban,a házunknál lévõ két hajóállásos mûhelyben dolgozom.(Itt).Volt egy 18 hónapos kitérõm Guernsey szigetén ahol szintén ezzel foglalkoztam csak nagyobb méretekben.(Itt).Milliárdos értékû hajók 500+ liter óránkénti fogyasztással angol nyugdíjasoknak....(Onnan jött a kék Schwinn Cruiser Alloy SS).A hajóépítésben nagyon sokféle anyaggal és technológiával kell naponta dolgoznom-ebbõl szerzett tapasztalatom és gyakorlatom teszi lehetõvé-az ilyen fajta alkatrészek elkészítését.
Szeretek kerékpározni!!! Bár ez remélem mindenkinél egyértelmû....Nem vagyok stílusfüggõ a cruiser-eimet leginkább hétvégi lazulásra,parti gurulásra és a legjobb nyári program-Balatonfüredi Borhetek-látogatására használom.Láttam a cruiser club füredi túrájának és részévé vált.
A cruiser számomra leginkább a vékony csöves acélvázas nyeregcsõ kivételével sehol sem egyenes formát jelenti mint amire a saját gépeim is épültek.(A pink eredeti schwinn vázas,a színével kapcsolatban már kaptam mindent a nyakamba amit el lehet képzelni nem nõi vázas,de egy lánynak készült csak a végén mégsem kapta meg......)Ez nem jelenti azt,hogy a modernebb vagy újabb dolgok hidegen hagynak.(És mindenkinek a saját kerékpárja a legszebb!!!).A basman azóta nagyon tetszik amióta elõször megláttam 1-2 éve a chopperdome honlapján terveim közt szerepel egy basman vázas zárt sárvédõs bringa készítése........(már csak az idõt kell rászánnom valamikor)Ami most készül az egy schwinn vázra épített woody lesz.Zárt sárvédõkkel hasonlóan mint a képeken lévõ 2 bringa van csak bézs alapszín + a második szín helyett a sárvédõk oldalán és a tank oldalán mahagoni berakásokkal.)(ilyesmi...).

Remélem ennyi egyenlõre elég lesz......
Eladó Lowglide Itt!!![/URL]http://apro.bikemag.hu/browse/varosi-cruiser/cruiser/cruiser-kerekpar-l63759.html[/URL]
Cruiserek........

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Hali!

Nyíregyházi arcok tekeréssel hogy állunk.
Mindjárt virít az rózsa, de lehet hogy egy-két kerékpáron is a sokk állás miatt (a pór ) rózsa formájában virít.

Nyíregyházi arcok közül én dolgozom,utánna családi program.Mikor szabad szombatos vagyok akkor nekem jó a délelõtt.CSÕ ui:na az én bringám nem porosodik,csak hóval meg sárral koszolódik össze!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts
Hali!

Nyíregyházi arcok tekeréssel hogy állunk.
Mindjárt virít az rózsa, de lehet hogy egy-két kerékpáron is a sokk állás miatt (a pór ) rózsa formájában virít.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Itt van a varrat:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Igen.A Bosch lámpa igen jó lesz sztem.
Színre lesz fújva a test,a keret meg marad a króm.Fincsi...

csöcs

2 répa!
Köszi!

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Na végre hogy elõkerültél!Képeket várjuk majd!
Régebben linkeltél be egy fotót az asszonypajtás tetoválásáról(3 répa volt rajta meg egy cruiser azt hiszem),ha mégegyszer felraknád hálás lenne egy fórumtársunk meg én is!
A Bosch lámpa az szíven ütött.........
Váltókar ügyében igyekszem!

Itt van a varrat:

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Igen.A Bosch lámpa igen jó lesz sztem.
Színre lesz fújva a test,a keret meg marad a króm.Fincsi...

csöcs
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Akkó ezt megoldottuk.
Nekem a bal oldali a jobban bejövõs egy kicsivel.
Tied a jobb oldalon álló.:D

Rendezõi jobb!

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Látom tetszenek neked is a retro sárvédõk....én is megcsináltam a saját gépemet.....mint ahogy a névjegyemen láthatod....... a mahagóni oldalú verzió is kész lesz tavaszra.........képeket majd teszem róla felfele

Helló.

Tetszenek (bár ennek ellentmond, hogy az összes bringámról lehánytam a sárvédõt).
De méginkább a tankimitáció, ami a csövek közé ül be.
Egyetértek a kolléga urakkal, nekem is jobban bejön az a fajta...
Csinálhatnál olyant is, úgy néz ki érdekelne többünket.

Ilyent tudsz-é?
Feltöltött kép

Amúgy tényleg: Ki vagy, s mit csinálsz?

Csõ

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Majd írok ha megjönnek az anyák és akkor pm-ben, hogy kinek hány darab kell majd jelzi nekem.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Mindig a jobbik!:lick:

Akkó ezt megoldottuk.
Nekem a bal oldali a jobban bejövõs egy kicsivel.
Tied a jobb oldalon álló.:D

Bendegooose

Bendegooose

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Egyedibe meg lehet oldani a csövek közé illeszkedõ tankot is sok idõ-munka,de elkészíthetõ!!!!
Eladó Lowglide Itt!!![/URL]http://apro.bikemag.hu/browse/varosi-cruiser/cruiser/cruiser-kerekpar-l63759.html[/URL]
Cruiserek........

Bendegooose

Bendegooose

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Ötletesek szépek!Bár nekem az tetszik igazán amikor a tank a csövek között van!
http://www.kustomkru...7_GLDDLUX_1.jpg
Grat a sok munkához!
Egy olyan Schwinn láncvédõre pályázom régóta,ami a kék bicón van.
Üdv a klubban!

Kék schwinn eladva,de már kérem is visszafele a láncvédõt......idõtálló fényezhetõ mûanyag+fém tartó hibrid megoldást tudok neked ajánlani részletek késõbb ha érdekel indulhat a copy.
Cruiserek........