Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Nektek mûködik a privát üzenet küldés?

MÚKODJ!!!!!!!!!!!!
HÁTHA MEGJAVUL A VARÁZS SZÓRA.

;) Megjavult.

You can never have "enough" bikes.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Hány darab kell ? ;)
Nekem is van ilyen itthon vagy kettö, de nem azért, hogy lebeszéljelek, ez a legkommerszebb választás szerintem.
Ami nekem van, az is csak azért, mert "adták a hajtókarhoz" ,de megmaradt...
A piactéren árul Mazsola párat, azokban több fantáziát látok, de te tudod.
Képeket várjuk !
Csö

ja. a telifekete, na olyanból nem sok járkál itthon ;)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Lehet hogy lemaradt ?

Hány darab kell ? ;)
Nekem is van ilyen itthon vagy kettö, de nem azért, hogy lebeszéljelek, ez a legkommerszebb választás szerintem.
Ami nekem van, az is csak azért, mert "adták a hajtókarhoz" ,de megmaradt...
A piactéren árul Mazsola párat, azokban több fantáziát látok, de te tudod.
Képeket várjuk !
Csö

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Nektek mûködik a privát üzenet küldés?

MÚKODJ!!!!!!!!!!!!
HÁTHA MEGJAVUL A VARÁZS SZÓRA.

zollko

zollko

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Lehet hogy lemaradt ?

Szia. A vaterán láttam ilyet. Vagy Budapest 17. ker. Papp kerékpárbolt.
Ha jól emlékszem kb 800 ft.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Lehet hogy lemaradt ?

Szerintem az egy gyári Schwinn lánctányér.Nekem van egy,de szerintem Vegacs szaki tud rendelni.Vagy nem?csõ

ricsi 10

ricsi 10

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Lehet hogy lemaradt ?

ricsi 10

ricsi 10

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Hali mindenkinek!
Rég jártam erre.A szünet alatt nem tétlenkedtem, lett egy szuper vázam és egyéb apróságok.Vegacs Tanárúrral készül a bringám, vagyis alakul, e héten állunk neki fényezni és az egyéb alkatrészeket összeszedni.
Segítséget szeretnék kérni,mert a képen látható lánctányért akarom feltenni a gépre!
Ha tud valaki valami infót azt megköszönöm.
Üdv.:Ricsi Feltöltött kép

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
[quote name='breki-'][quote name='myk74']Már csak egy dinamó hiányzik ,meg egy nagy polírozás!
http://picasaweb.goo...135304146900226

És az asszonypajtás mikor fog vele kerekezni?

Remélem mostmár sikerül amit akartam.:mad:[/QUOTE]

Majd Tavasszal,és ha lesz gyerek ülés rá!
Azt mondta az asszonypajti!
Addig én járatom!!!! :)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
[quote name='myk74']Már csak egy dinamó hiányzik ,meg egy nagy polírozás!

Remélem mostmár sikerül amit akartam.:mad:
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
[quote name='myk74']Már csak egy dinamó hiányzik ,meg egy nagy polírozás!
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Helló.
ASárgán az az ülés tényleg jól mutat. Nekem is van egy ilyen, Kempingrõl szedtem le. De csak a formája ilyen, állapota nem.:(

:cool2:

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
"Apuka ! Oszlasd el a kételyeimet:
-mi pénz?
-programozható?
-hány színü?
-részei?
-súlya?
-használhatósága?"

Az alábbi linken látható az egész egység.
9 beépített program van benne,azokat kehet variálni, sebesség, színtelítettség tekintetében.
Elemek nélkül 65 gramm a súlya.
Multicolor ledek vannak rajta, ezért szinte minden színt tudja.
Teljesen vízálló.
16.900-ért vettem, de tárgyalásban vagyok a forgalmazóval viszonteladói szempontból.

Viszonylag alacsony sebességnél is mûködik, nagyon látványos.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Már csak egy dinamó hiányzik ,meg egy nagy polírozás!
Tegnapi beszerzés:
http://picasaweb.goo...136596968798962

Helló.
ASárgán az az ülés tényleg jól mutat. Nekem is van egy ilyen, Kempingrõl szedtem le. De csak a formája ilyen, állapota nem.:(

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
HHHehe.
Megszakítottam az írást, mert vevõ volt a láthatáron.
Kínaiak jöttek, vércukormérõt venni. A fazon tudott magyarul is, fordított élete párjának. Üdítõ változatosság más nyelvet is hallani ezen a balfék, szürke, jellegtelen hétfõi napon.
Megmutattam nekik mind a három fajtát (magyar, német, kínai), és õ a hazaira szavazott. Jó hazafihoz híven támogatta a kínai ipart.
De lehet ám az is, hogy régóta itt él, és már magyar állampolgár.
Ezt még meg kellett volna kérdeznem tõle, na mindegy.
Meg voltak elégedve.
Én is.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

A csövek közé építhetõ tank is megoldható,ami mindenképpen kell hozzá az a váz legalább a nyers forma kialakításáig.Az anyagok és technológiák amikkel dolgozom nagy forma szabadságot adnak szinte bármit ki lehet alakítani és legyártani csak a ráfordított idõ és munka miatt,mérlegelni kell hogy kinek mi az ami megéri és mennyit akar rá költeni.
Kemény hab magra dolgozott-GRP(Glass Reinforced Pastic-Üvegszál erõsítésû mûanyag)-rétegekkel megerõsített megoldásra gondolok amelynek felülete simára dolgozható és festhetõ,fényezhetõ,hosszú élettartamú.
A sárvédõ az én cruisereimen egy érzést próbálnak felidézni amit a régi Harley-Davidson és a nagy ellenfél Indian motorok sugároztak.És nem mellékesen kiválóan teljesítenek esõben is.(Másfél Anglia után probálom kerülni az esõs helyzeteket,és amúgy is a cruiser nyári napsütéses suhanásra való vagy naplementéshez.

Kértétek h írjak kicsit magamról is:
Hajóépítéssel,javítással foglalkozom.Szakmám bútorasztalos,képesített fafeldolgozó,faipari technikus.Családi vállalkozásban,a házunknál lévõ két hajóállásos mûhelyben dolgozom.(Itt).Volt egy 18 hónapos kitérõm Guernsey szigetén ahol szintén ezzel foglalkoztam csak nagyobb méretekben.(Itt).Milliárdos értékû hajók 500+ liter óránkénti fogyasztással angol nyugdíjasoknak....(Onnan jött a kék Schwinn Cruiser Alloy SS).A hajóépítésben nagyon sokféle anyaggal és technológiával kell naponta dolgoznom-ebbõl szerzett tapasztalatom és gyakorlatom teszi lehetõvé-az ilyen fajta alkatrészek elkészítését.
Szeretek kerékpározni!!! Bár ez remélem mindenkinél egyértelmû....Nem vagyok stílusfüggõ a cruiser-eimet leginkább hétvégi lazulásra,parti gurulásra és a legjobb nyári program-Balatonfüredi Borhetek-látogatására használom.Láttam a cruiser club füredi túrájának és részévé vált.
A cruiser számomra leginkább a vékony csöves acélvázas nyeregcsõ kivételével sehol sem egyenes formát jelenti mint amire a saját gépeim is épültek.(A pink eredeti schwinn vázas,a színével kapcsolatban már kaptam mindent a nyakamba amit el lehet képzelni nem nõi vázas,de egy lánynak készült csak a végén mégsem kapta meg......)Ez nem jelenti azt,hogy a modernebb vagy újabb dolgok hidegen hagynak.(És mindenkinek a saját kerékpárja a legszebb!!!).A basman azóta nagyon tetszik amióta elõször megláttam 1-2 éve a chopperdome honlapján terveim közt szerepel egy basman vázas zárt sárvédõs bringa készítése........(már csak az idõt kell rászánnom valamikor)Ami most készül az egy schwinn vázra épített woody lesz.Zárt sárvédõkkel hasonlóan mint a képeken lévõ 2 bringa van csak bézs alapszín + a második szín helyett a sárvédõk oldalán és a tank oldalán mahagoni berakásokkal.)(ilyesmi...).

Remélem ennyi egyenlõre elég lesz......

Üdv a cruiseresek közt.

Én is valami hasonlóképpen gondoltam a tankot mint Karesz. Fa alap, esetleg ráalakítani-kalapálni fémlemezt, de az gondolom nem kis meló, úgyhogy maradt annyiban. Az üvegszálas dolog egy fokkal könnyebbnek látszik.
Amúgy elsõ szakmám nekem is faip.technikus.

Angliáról annyit, hogy valószínûleg befonnám a hajam az idõjárás miatt, meg vennék sárvédõt, esõruhát, de leginkább maradok itthon :D
Barátom, aki kint él már lassan egy éve azt mondta, hogy meglepõen sok kint a cabrio autó. És kevés a használt Brooks nyereg, hiába ott gyártják.
Múltkor meg talált egy montenbájkot, amit valaki mérgében valami folyóba bobott egy hídról, mert a küllõk közé akadt a hátsóváltó, és mûködésképtelen lett.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Oké, akit részletesebben érdekel a cucc, találtam róla infót:
http://forum.bikemag...0303#post940303

Apuka ! Oszlasd el a kételyeimet:
-mi pénz?
-programozható?
-hány színü?
-részei?
-súlya?
-használhatósága?

Köszike

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Szereztem VISSZAPILLANTÓT (!!!) Passzol a banánüléshez, fotók késõbb ...

Fotókat várjuk!Monyec szakinak vannak még szép visszapillantói,az nagyon tetszik.Sissybar jó lett?

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Szereztem VISSZAPILLANTÓT (!!!) Passzol a banánüléshez, fotók késõbb ...

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Szereztem egy régi bõr rugós nyerget, de kissé kopottas. Van valamilyen módszer a felújításra?