Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. február 01. - 20:46
CSÕ
Megyek lázat mérni!
Írta 2010. február 01. - 20:40
Sziasztok!
Új fiú vagyok errefelé, Lacának hívnak, és lenne néhány kérdésem.
Elég régóta keresgélek a neten egy nagy gömb vagy valamilyen retrós lámpát, de nem igazán jön össze. Már az Ecserin is futottam pár kört, de 2 nagyon leharcolt Boschon kívül semmit sem találtam.
Valami hasonlót keresnék, lehetõség szerint nagyobb méretben, esetleg gömbölyûbb formával: :
Tud-e valaki olyan helyet, ahol ilyet vehetnék?
A másik kérdésem a felszerelésre vonatkozik, ugyanis egy Electra Straight 8-asom van, aminek a váza elõl nem henger alakú.
Ha valaki tudja, hogy ilyenekre hogyan szerelnek fel elsõ lámpát, esetleg képe is van róla, megköszönném a segítségét.
Ezen pl. van lámpa, de a rögzítést nem lehet kivenni egyik képen sem:
farm4.static.flickr.com/3348/3453759737_beb5289d5a.jpg
Elõre is köszönöm, ha tudtok segíteni
Laca
Nézz szét a pepedal.com-on ott mindíg van egy két csemege!
Vagy ez sem rossz!http://www.vatera.hu..._161158861.html
Írta 2010. február 01. - 20:16
Kááár ! Remélem, nem én beszéltelek le, illetve nem én nem beszéltelek rá !
Ha érdekel, esetleg egy dreigangot fel tudok érte ajánlani cserébe...
CSÖ
Csõ jó estét mindenkinek! Na benne vagy a cserében?? Adnám a pentat te meg a dreigangot. Már ki is fûztem a felnibõl. itt az emil címem a többit majd meg beszéljük mailen. Itt a címem: vadas81@freemail.hu
Írta 2010. február 01. - 19:31
Sziasztok!
Elég régóta keresgélek a neten egy nagy gömb vagy valamilyen retrós lámpát, de nem igazán jön össze. Már az Ecserin is futottam pár kört, de 2 nagyon leharcolt Boschon kívül semmit sem találtam.
Valami hasonlót keresnék, lehetõség szerint nagyobb méretben, esetleg gömbölyûbb formával: :
A másik kérdésem a felszerelésre vonatkozik, ugyanis egy Electra Straight 8-asom van, aminek a váza elõl nem henger alakú.
Ha valaki tudja, hogy ilyenekre hogyan szerelnek fel elsõ lámpát, esetleg képe is van róla, megköszönném a segítségét.
Laca
Hi,
Elektra itt Másik típus jobb fénnyel villogó opcióval ittA felszerelés a mellékelt tartóval percek alatt a villanyak tetején lévõ furatban.(az avataron az elektra látszik,az aláírásomban cruiserek felirat alatt találsz még képeket róla)Az általad linkelt képen gyári fekete elektra lámpa van!!!(olyat is rendelhetsz!!!)
Bendegooose
Cruiserek........
Írta 2010. február 01. - 19:10
Karaj.
Nekem meg ez a szívem egyik csücske:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
A "guruló sámli" fûnyírómotorral sokkal esztétikusabb. Marha jó!
Milyen magas? 40-50 cm?
Jó éjt
Írta 2010. február 01. - 19:07
Na ide beköltöznék bogarászni!
http://www.youtube.c...p?v=RqNu9q3SD0w
Húúúú! Rasztafaszi gondban lehet! ( Katica)
A Mókusok retrogyûjteménye nagyon tetszett. Lehetne bogarászni. Bámultam, mintha idõutazáson lennék...a zene sem volt semmi. Olyan idiótánegyszerûenfülbemászó
Lámpatartó, ha kell, ilyen:
Csõ
Írta 2010. február 01. - 16:17
Laca
Írta 2010. február 01. - 15:01
Most olvastam el.A hétvégén nem voltam otthon.Jövõhéten rendelek, mert befutott egy pár alkatrész rendelés és ezeket is beteszem.
Üdv
Köszi! Várom!
Írta 2010. február 01. - 14:41
Szia!
Küldtem e-mailt,( monyec@choppershop.hu) abban benne van minden. Lehet, hogy nem kaptad meg?
Most olvastam el.A hétvégén nem voltam otthon.Jövõhéten rendelek, mert befutott egy pár alkatrész rendelés és ezeket is beteszem.
Üdv
Írta 2010. február 01. - 12:51
Hali!
Mire nem reagáltam?Melyik fajtára gondoltál?
Üdv.........
Szia!
Küldtem e-mailt,( monyec@choppershop.hu) abban benne van minden. Lehet, hogy nem kaptad meg?
Írta 2010. február 01. - 12:10
Lesznek képek, csak még nem jött össze. Ez a hétvége húzós de a Hétfõ-Kedd esélyes!
A picasa-ra feltöltöm, ok?
A lámpád kész lett? Tartót sikerült szerezned? Majd a belsõrészt megnézném milyen lett átalakítva.
Nekem is kellene hátsó lámpa de Monyec nem reagált még....Várok...
Hali!
Mire nem reagáltam?Melyik fajtára gondoltál?
Üdv.........
Írta 2010. február 01. - 10:56
Vegacs azért ha a közeljövõben valami közös tekerés lesz szólj rám nem szeretnék kimaradni belõle!! Igaz még nincs kész a gép, de legföljebb rápattanok a nagykorú montira..
Csõ:Ricsi
Írta 2010. február 01. - 10:46
Csak egy film jelenet jut az eszembe, amikor a Maszk címû filmben a farkasnak (Jim Carrey ) leesik az álla a "bringa " láttán...:cool2:
Írta 2010. február 01. - 08:41
Karaj.
Ez nagyon állat.
Biztos lenne szemlélõ ha :scared:egy ilyen géppel megjelenne az ember.
Írta 2010. január 31. - 22:58
Karaj.Háát....
Szegény kis GT bringa nyugodjék békében!
Azért a lakat nem semmi a kormányon, a bowdnen-ház is vastagabb!
Kíváncsi lennék, lenne-e akinek megfordul a fejében, hogy ezt ellopja?
You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. január 31. - 16:17
Írta 2010. január 31. - 13:29
Nagyon komoly gyûjtemény! Egy-két jó ötletet azért találtam! A zenét meg beállítom csengõhangnak!
Írta 2010. január 30. - 23:42
Lesznek képek, csak még nem jött össze. Ez a hétvége húzós de a Hétfõ-Kedd esélyes!
A lámpád kész lett? Tartót sikerült szerezned? Majd a belsõrészt megnézném milyen lett átalakítva.
Lámpámról még nincsen hír,tartóm sincs még!
Alakulgat csak a dolog!
CSÕ
Jó szánkózást mindenkinek!
Írta 2010. január 30. - 22:36
Képek lesznek a sasról?