Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 hozzászólás
Üdv Mindenkinek!
Tettem fel néhány fotót a készülõ bringámról+ a mostaniról.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a készülõvel kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat! Csak õszintén!
http://picasaweb.goo...feat=directlink

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:

Király!
Köszönjük szépen a felajánlást!

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:

Abszolút mellette vagyok =)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Köszönjük!
Támogatom az ötletet!Már Karesz is jelezte hogy lenne ott helyünk.Most meg az illetékeselvtárs :) is fel ajánlja ez príma!
Lényeg az hogy könnyen ránktaláljanak a rokonlelkek!
CSÕ

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Óóó hát az a csuda napfény így megtréfál benneteket..
Mûködik az...
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Nekem a bikemaggal nincsen semmi bajom,nekem eddig minden nyomon követhetõ és más témákat is nézek itt amik érdekelnek.Azért egy csak cruiseres oldal pöpec lenne.Támogatnám!!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Gyerekek !
Eddig kétkedve (és ritkán) vettem részt nyereméyjátékban, de most !!! nyertem és meg is kaptam a nyereményemet ;) !
Köszönöm a szervezönek ...
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy én is hirdessek egy vetélkedöt, a "nyeremény" csöngöö egy értékes darab.
A feladvány pedig: Müködik-e ez a bringa:
Feltöltött kép
http://picasaweb.goo...139623855861170
És (:() itt és most (is) a jobb oldalira bringára gondolok.

Azt hiszem rájöttem, mondjuk lehet h csak a képzeletem mûve.
a túloldali hajtókar hiányzik.
Magát a pedált látom, de a hajtókart nem. Az árnyékának látszódnia kéne legalább.
Ne röhögjetek ki ha nagyon hülyeséget mondok:D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

A lánctányér benne van a vázban???

Kened, vágod, érzed, érzékeled...
Én is úgy látom, jól látom ???
Jár a csengettyü. :)

You can never have "enough" bikes.

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
A lánctányér benne van a vázban???

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Adok egy kis segítséget: A képet lementve nagyítsatok bele a középagy (nagytányér) környékébe... Ott nem tetszik nekem valami...
Saját blog, fórum, szájt lehetösége nekem is tetszik, benne vagyok, de a techikai részéröl nem tudok semmit...(Egyszer felmerült a lehetöség, hogy a choppershop.hu szájtján lenne/lehetne helyünk...)
/Vadorzó: Minden megoldásra nyitott vagyok, nem tudtam, hogy neked sürgös./
Viktorin: Isten hozott !!!
Imi: korm.csap rendben, nyereg pláne ;) !
Ja és a Bikemaggal semmi baj !!!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Gyerekek !
Eddig kétkedve (és ritkán) vettem részt nyereméyjátékban, de most !!! nyertem és meg is kaptam a nyereményemet ;) !
Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy én is hirdessek egy vetélkedöt, a "nyeremény" csöngöö egy értékes darab.
Feltöltött kép

Ha már a csengetyûmrõl van szó!:) Az a bringa azokkal a fehér gumikkal csak úgy szárnyal.Ja,én is megkaptam az ajándékomat(KÖSZI IMIKÉM).CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

ha szoba kerul a sajat honlap vagy vmi azt tamogatom mert reszemrol elegge utalok erre a fos oldalra felmaszni es mindig elvesztem a fonalat is...

...szerintem mar egy blog es egy sajat reggelt forum hatekonyabb lenne, es igazabol penzbe se kerul...
Lenne egy topic, kontaktok meg talalkozo datumok es akkor egyszerubb lenne a dolog.
csoki

Nekem a bikemaggal nincsen semmi bajom,nekem eddig minden nyomon követhetõ és más témákat is nézek itt amik érdekelnek.Azért egy csak cruiseres oldal pöpec lenne.Támogatnám!!

horvatharian

horvatharian

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Ez akkor lenne szebb és jobb ha lenne egy saját oldalunk!Nagy a pangás ezért írok ide hátha felpezsdül az élet,elég sokan punnyadnak és sokan eltüntek!Ha nagyon magánjellegü azt tényleg privátban rendezem én is.Tél és -10fok van,nincsenek gondok a bicókkal nem kell pimpelni õket és sok emberkének le van zsírozva a sas mert nem jár vele(megértem),ezért kevés a szakmai hozzászólás.Részemrõl ennyi,és már csak kevesebb!
ui: pl:www.magyarcruiserclub.hu
www.cruiserkerekpar.hu és társai

ha szoba kerul a sajat honlap vagy vmi azt tamogatom mert reszemrol elegge utalok erre a fos oldalra felmaszni es mindig elvesztem a fonalat is...

...szerintem mar egy blog es egy sajat reggelt forum hatekonyabb lenne, es igazabol penzbe se kerul...
Lenne egy topic, kontaktok meg talalkozo datumok es akkor egyszerubb lenne a dolog.
csoki

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Gyerekek !
Feltöltött kép

Szia.
Fogós, ravasz a kérdés..:D
Elsõ ránézésre mûködõképesnek tûnik, de nem az!

Innen úgy látom, be van állva a korm.csapágy, igazam van? Vagy nem?:D
Borzasztó kényelmetlen lehet ezzel a nyeregbeállítással...vagy a csajnak így jó?

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Gyerekek !
Feltöltött kép

Szép estét mindenkinek!! a nyeremény játékban látható bringa sz.tem mûködik! Vagy becsapós a kérdés??:D Karesz mikor oldjuk meg a mi kis üzletünket??Mert már nagyon elegem van a külsõ váltóból!!!

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Tutik a bringák...mind:D
Megoldottam a képkérdést. a schwinn-csepel-rõl tettem fel képet mypace-re:
http://www.myspace.com/viktorin87
Itt megtekinthetõ a képeim között.
a balti cuccról egyelõre nincs, az egy kicsit macerásabb lenne most hirtelen, ha érdekel valakit elmesélem szívesen.
Közben elkezdtem agyalni egy kicsit egy korábbi- szebb napokat régen látott- bicajom rendbetételén és kisebb átalakításán:D

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás
Hát ha nem kell szûken fordulni akkor szerintem mûködik, de amúgy a kormány lehet beleérne a vázba =)

Engem viszont ez a bringa érdekelne:

Feltöltött kép

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 hozzászólás
Nem (itt és most)
Amúgy igen...
Szerintem....

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

Gyerekek !
Feltöltött kép

mûködik, de igazán a két bringa együtt a príma :) mármint nekem :P :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Gyerekek !
Feltöltött kép