Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. február 24. - 22:04

Egyébként ilyen volt:http://www.schwinncs...page=12&prod=16
Ilyen lett:http://picasaweb.goo...897377464289282
Ja és szerintem már csak, egy pár fekete felni és fehér küllõ hiányzik belõle!
Írta 2010. február 24. - 21:52

Ha qrvára fája hátad én azt mondom meg kell azt adni neki!:sex:
Nekem is volt ilyen és nem hittem eddig semmilyen hókuszpókban de rá vett a nyíregyházi ev.lelkész barátom és elmentem vele aqpunkturára.
Kezelés után két héttel mintha elvágták volna a fálydalmat.
+ egy jó úszás hévizi tóban.Ja és tényleg én is voltam agy Tai lánynál,kizárólag csak masz(íroz)ni.
Kb ennyi az én reczeptem.
Köszi a jó tanácsokat!Akupunktúra 6m-re van tõlem ,a szomszédban 3 lakásra tõlem rendel Lipóczki Imre!
Maradok a hagyományos módszernél :bananasex
CSÕ
Írta 2010. február 24. - 21:34

Mattfekete Marin Cruise tulaj vagyok. Érdeklõdnék, hogy jön-e valaki az április 24.-ei Balatonkörre? Aki nem ismeri www.balatonkor.hu
Reggel 6-kor sok, sok cangás indul Földvárról és estére megkerüljük a tavat, 200km

Sziasztok!
Írta 2010. február 24. - 20:52

A pálesz nekem nem jutott eszembe (pedig jó kis birs pálinkám van)! Na majd legközelebb!
Írta 2010. február 24. - 20:20

keptarolas meg minden mehet....
tegnap ejszaka mar kimentem es tekertem voros csillaggal, csak jobban megteszteltem a az uj paleszom ugyhogy a fel ejszaka az kimaradt...
Írta 2010. február 24. - 18:41

Köszi köszi!
Csak az a sz.pás hogy a zokni húzás a legszivatósabb.
Érdekes módon tegnap a fixivel közlekedtem és nem fájt annyira!
Ma esik a víz és az asszony gépét kelett üzembe helyezni!
Ha qrvára fája hátad én azt mondom meg kell azt adni neki!:sex:
Nekem is volt ilyen és nem hittem eddig semmilyen hókuszpókban de rá vett a nyíregyházi ev.lelkész barátom és elmentem vele aqpunkturára.
Kezelés után két héttel mintha elvágták volna a fálydalmat.
+ egy jó úszás hévizi tóban.Ja és tényleg én is voltam agy Tai lánynál,kizárólag csak masz(íroz)ni.
Kb ennyi az én reczeptem.
Írta 2010. február 24. - 13:27

Köszi köszi!
:no:Zoknit gyorsan száradó légáteresztõt kel felvenni és nem kel húzgálni le fel
zuhanyzás után gyorsan szárad.
De viccet félre téve egy jó masszázs vagy csont kovács csodákra képes. plusz gyógyír ha fiatal csinos leány végzi :lick:
Írta 2010. február 24. - 10:16

Úúúú, Imi, Miki, Jobb-ulást nektek, sz@r is az a becsípödés. Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy azokat a mozdulatokat eröltetem, amik a legjobban fájnak. (Eddig) bevált. Hajrá
Köszi köszi!

Írta 2010. február 23. - 17:53

azért ha van valakinek schwinn váza érdekelne.

Írta 2010. február 23. - 17:29

Sziasztok!
Új vagyok itt, szeretnék egy cruisert, de amik itthon kaphatóak... finoman szóval sem az igazi. Talán a Marin Cruiser az ami szóba jöhet, pici alakításokkal. Ha esetleg tud valaki olyat aki készít itthon egyedi cruisert kérem írja meg, vagy honnan tudok rendelni alkatrészeket? Vagy ti hogyan építitek a saját bringáitokat? Bármilyen segítséget szívesen fogadok és nagyon köszönöm
Üdv!
Azért én õt sem hagynám ki!
http://pipersgarage.extra.hu/
Írta 2010. február 23. - 14:33

köszi fiuk, máris nekilátok, bikemagon szoktam keresgetni... a marint láttam

Írta 2010. február 23. - 12:52

Sziasztok!
Új vagyok itt, szeretnék egy cruisert, de amik itthon kaphatóak... finoman szóval sem az igazi. Talán a Marin Cruiser az ami szóba jöhet, pici alakításokkal. Ha esetleg tud valaki olyat aki készít itthon egyedi cruisert kérem írja meg, vagy honnan tudok rendelni alkatrészeket? Vagy ti hogyan építitek a saját bringáitokat? Bármilyen segítséget szívesen fogadok és nagyon köszönöm
Szia!
Itt a fórumon pár oldallal elõrébb volt szó egy srácról aki vázat készít, lapozz vissza!
Az új-komplett bringákat, már amiket forgalmaznak itthon, a bringaboltok megrendelik ha kell!Vannak online áruházak is! Egyébként a bikemag apróban hirdetnek egy Marin-t!
Ezen kívûl nézz szét itthon a Vaterán, Teszvesz-en, Expressz.hu, Testbike bolhán stb...
Esetleg rendelhetsz külföldrõl is bringát vagy akár alkatrészt az elõzõ hozzászólásban megadott oldalról...........
Azért vannak lehetõségek, úgy gondolom!
Sok sikert a bringavásárláshoz, építéshez!
Csõ!
Írta 2010. február 23. - 12:34

Én magam részérõl a vaterán turkálok használt alkatrészek után.Sziasztok!
Új alkatrészhez kontak http://www.choppersh.../kapcsolat.html
és ahol turkálhatsz :http://thechopperdome.nl/
Használt cangák http://piacter.bikem...cat.php?cat=101
Sok sikert
Írta 2010. február 23. - 12:06

Írta 2010. február 22. - 20:10

én ma egész nap fát vágtam:D épp kerestem az új kormányt meg az új villát meg két új kereket:D de sajnos nincs még minden meg:( majd pár nap mulva:)
A hétvégén én is tekertem, nem lehetett kibírni tovább, olyan szép volt az idõ

Írta 2010. február 22. - 16:27

Nna látom, nem vagyok egyedül a problémáimmal...
Nekem is becsípõdött, kb 4 napja, még most is érzem kicsit, de ez már kifutóban van. Szóval Miki, jobbulást.
Ezzel kb egyidõben feleségem nagylábujjára is ráesett faaprításkor egy tuskó.
Miattam, mert nem tudtam én fát vágni...sajnáltam is nagyon szegényt.
Hasonló probléma meg azt hiszem Brekit érintette egyszer az oxigénpalack felvételekor. Csak õ rosszabbul járt, el is tört az ujja.
Kemény vagyok mint a vidia, tegnap én is tekertem, jobb volt mint gyalogolni.
El lehet találni olyan pozíciót, amikor kevésbé fáj.

Írta 2010. február 22. - 11:24

Írta 2010. február 22. - 11:06

Két Elektra,
nõi-férfi
Bocsi de a telós kép nem ment át a gépemre, így nem tudtam mellétenni.
Csõ...
Írta 2010. február 22. - 11:06