Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. február 22. - 11:04

Írta 2010. február 22. - 08:52

Én is kivermeltem magam és most olvasgatok és szembesülök vele hogy mikrõl maradtam le.
Megpróbálom felvenni a fordulatot.
Az örömteli hogy legalább az idõ kezd számunkra kedvezõ lenni.
Jó kerekezést mindenkinek.
Írta 2010. február 21. - 23:25

Újra ránéztem/megnéztem alaposabban a képet, és ki kell jelentenem :
-MÜKÖDIK !!!-
And, the winner is:
mcsontos (50 perc, tehát gyorsasági különdíj is jár !)
Bocsi rasTacskó, de választhatsz vigaszdíjat...
Ami becsapott speciel engem: amit a jobb oldali láncvillának néztem, az a hajtókar volt, tehát a lánckerék pont ott van, ahol lennie kell...

Ééés, milyen bringákat láttál, Ricsi ?!Én is úgy láttam ,hogy a lánctányér benne van a vázban.
Ma a Vegacsnál olyan állat bringákat láttam,hogy leesett az állam.Ajánlható megvételre!Most már én is látom hogy saját gép építése nem kevés pénz, határ a csillagos ég,de akkor is a saját ízlésed és "méreted" szerint rakod össze.
Már nagyon várom az én gépem elkészülését is,de hát a fényezõ....
A saját fórum nekem is tetszene,de ezt is egy kattintással elérem.
Lehet vasárnap tekerni, az idõjósok napsütést ígértek +8 fokkal:cool2:
Már csak egy nap és hétvégeeeeeeeee
Csõ-váz mindenkinek:Ricsi
Örülök és köszike !Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Csupán jelzem, nem tûntem el, és nem is punnyadok. Csak sok a meló, net viszont annál kevesebb. Mobilom segítségével tudom olvasni a fórumot, csak írni nem tudok. Így sajnos a lemaradok (a nekem különösen tetszõ) feladványokról is. Mire lehetõségem nyílik netezni, már a megfejtés is közölve van.
Az idõjárás jóvoltából ma megvolt az idei év elsõ nagyobb tekerése is. Vártam is már. Folyton az idõjárásjelentéseket néztem izgatottan, mint valami fantasztikus krimisorozatot. Fel is merült bennem a kérdés: Hová tûnt Aigner Szilárd?
Szép tavaszt mindenkinek! Esõ mentes nagy bicajozásokat, és persze minden jót! pl: Jó reggelt, jó napot, jó szelet, jó étvágyat stb...
Igen, én is voltam bringázni, ragyogó napsütés volt, száraz út és kellemes hömérséklet...Ma végre kedvezett az idõjárás és kerekeztem egyet!
De Jó volt!!!!!
Mindenkinek ragyogó napsütést kívánok!
Csõ!
Jól esett, remélem, sokan tudtak ma gurulni.
Csövi
You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. február 21. - 21:20

De Jó volt!!!!!
Mindenkinek ragyogó napsütést kívánok!
Csõ!
Írta 2010. február 21. - 18:20

Ez akkor lenne szebb és jobb ha lenne egy saját oldalunk!Nagy a pangás ezért írok ide hátha felpezsdül az élet,elég sokan punnyadnak és sokan eltüntek!Ha nagyon magánjellegü azt tényleg privátban rendezem én is.Tél és -10fok van,nincsenek gondok a bicókkal nem kell pimpelni õket és sok emberkének le van zsírozva a sas mert nem jár vele(megértem),ezért kevés a szakmai hozzászólás.Részemrõl ennyi,és már csak kevesebb!
ui: pl:www.magyarcruiserclub.hu
www.cruiserkerekpar.hu és társai
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Csupán jelzem, nem tûntem el, és nem is punnyadok. Csak sok a meló, net viszont annál kevesebb. Mobilom segítségével tudom olvasni a fórumot, csak írni nem tudok. Így sajnos a lemaradok (a nekem különösen tetszõ) feladványokról is. Mire lehetõségem nyílik netezni, már a megfejtés is közölve van.

Az idõjárás jóvoltából ma megvolt az idei év elsõ nagyobb tekerése is. Vártam is már. Folyton az idõjárásjelentéseket néztem izgatottan, mint valami fantasztikus krimisorozatot. Fel is merült bennem a kérdés: Hová tûnt Aigner Szilárd?
Szép tavaszt mindenkinek! Esõ mentes nagy bicajozásokat, és persze minden jót! pl: Jó reggelt, jó napot, jó szelet, jó étvágyat stb...
Írta 2010. február 20. - 22:29

Schwinn-csepel Cruiser vázat (26", férfi) keresnék, normális állapotban, jó áron (nagyjából 5-10 ezres között), üresen...
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de már végigtúrtam az itthoni apróhirdetéseket, és csak komplett bringákat találtam, gondoltam hátha tudtok segíteni...
Elõre is köszi...
Írta 2010. február 20. - 10:23

Jó volt úgy bicajozni hogy nem éreztem azt hogy lefagy az arcom:D és még sapka se kellett:D
Most már tényleg ide ér a tavasz:)
Írta 2010. február 18. - 22:24

Állat a színezés, talán Körmend vagy Olaj szurkoló vagy??
CSõ
Sajnos nem talált egyik sem!

Valamilyen amerikai honlapon láttam hasonlót, és az fogott meg. Kicsit "old"-os kinézetet szeretnék. A gumi, ami rákerül fehérfalú régi motorguminak néz ki. Majd teszek fel arról is képet.
Írta 2010. február 18. - 22:21

Apukám !
Nagyon tetszik az új cucc ! (Talán a sárvédöket látom keskenynek, nem az ?) Amúgy az is jól néz ki, grat...
Fényezést ki követte el, és milyen technikával?
Csöváz
Örülök hogy tetszik! A sárvédõ pont eltakarja a 2.15-ös gumit. Egyébként amikor elkészült a fényezése, akkor kezdtem csak méregetni, hogy mi fér be alá. Szerencsém volt! Egyik barátom csinálta a fényezést, amit több rétegben, maszkolással csinált. Sajnos nem lett az igazi. Ahogy mondani szokás: jól áll neki a távolság!
Írta 2010. február 18. - 20:52

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:
szerintem pont jó itt.
az fórummotor jó, és szerintem sokan vagyunk, akik nem csak ezt az egy topikot olvassák.
a blogra szerintem nem értünk még meg, az úgy lenne az igazi, ha hetente min. 3-4. bejegyzés születne, de ennyi nem lenne szerintem, hiszen aki itt fórumozik, az 20nál nem több embör. de felõlem lehet, csak én nem tartom célszerûnek.
Írta 2010. február 18. - 19:45

Ma a Vegacsnál olyan állat bringákat láttam,hogy leesett az állam.Ajánlható megvételre!Most már én is látom hogy saját gép építése nem kevés pénz, határ a csillagos ég,de akkor is a saját ízlésed és "méreted" szerint rakod össze.

Már nagyon várom az én gépem elkészülését is,de hát a fényezõ....
A saját fórum nekem is tetszene,de ezt is egy kattintással elérem.
Lehet vasárnap tekerni, az idõjósok napsütést ígértek +8 fokkal:cool2:
Már csak egy nap és hétvégeeeeeeeee
Csõ-váz mindenkinek:Ricsi
Írta 2010. február 18. - 19:19

Üdv Mindenkinek!
Tettem fel néhány fotót a készülõ bringámról+ a mostaniról.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a készülõvel kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat! Csak õszintén!
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Állat a színezés, talán Körmend vagy Olaj szurkoló vagy??

CSõ
Írta 2010. február 18. - 15:40

Írta 2010. február 18. - 15:39

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:
Szevasztok, tõlem mehet. Ígérem, írok oda is.

Írta 2010. február 17. - 22:09

Sziasztok,
nagyon megtetszettek a cruiserek, tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni?
Köszönöm,
Tamás
google-t érdemes használni erõteljesen:D én is azt tettem:D
Egy kis szerencsével elég jó áron kaphatsz egyet. Én is így szereztem be a sajátomat 2 hétnyi keresgélés után Szolnokról
Írta 2010. február 17. - 21:29

Remélem, mielöbb találsz magadnak, és meg is mutatod nekünk !!!Sziasztok,
nagyon megtetszettek a cruiserek, tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni?
Köszönöm,
Tamás
Itthon -hál' istennek- már elég nagy a választék, több hazai és sok-sok külföldi gyártó cruisereit lehet megvenni. Söt, akár egyedi építése is simán megoldható. Akár egyedi, méretre gyártott vázzal és fényezéssel. "Határ a csillagos ég !"
A Google, vagy a "mi fórumunk" jó kiindulás lehet. Attól függ mit akarsz, mennyit szánsz rá, satöbbi.
Más ?
Írta 2010. február 17. - 21:19

Nanáhogy !!!Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:
SiráJ !

Írta 2010. február 17. - 21:18

Köszönöm,
Tamás
Írta 2010. február 17. - 21:11

Apukám !Üdv Mindenkinek!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a készülõvel kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat! Csak õszintén!
Nagyon tetszik az új cucc ! (Talán a sárvédöket látom keskenynek, nem az ?) Amúgy az is jól néz ki, grat...
Fényezést ki követte el, és milyen technikával?
Csöváz
Írta 2010. február 17. - 19:09

Üdv Mindenkinek!
Szia!
Nagyon jók a bringák!
Olyan Unicumost akartam én is, csak amit sokba lett volna nagyon:D
Én is szeretnék nemsokán belekezdeni egy átépítésbe:D
Majd szerintem szükségem lesz némi szóbeli segítségre:D