Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

ricsi 10

ricsi 10

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Két Elektra,:) nõi-férfi

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts
Sziasztok!
Én is kivermeltem magam és most olvasgatok és szembesülök vele hogy mikrõl maradtam le.
Megpróbálom felvenni a fordulatot.
Az örömteli hogy legalább az idõ kezd számunkra kedvezõ lenni.
Jó kerekezést mindenkinek.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
A feladványról: :wtf:
Újra ránéztem/megnéztem alaposabban a képet, és ki kell jelentenem :
-MÜKÖDIK !!!-
And, the winner is:
mcsontos (50 perc, tehát gyorsasági különdíj is jár !)
Bocsi rasTacskó, de választhatsz vigaszdíjat...
Ami becsapott speciel engem: amit a jobb oldali láncvillának néztem, az a hajtókar volt, tehát a lánckerék pont ott van, ahol lennie kell... :(

Én is úgy láttam ,hogy a lánctányér benne van a vázban.
Ma a Vegacsnál olyan állat bringákat láttam,hogy leesett az állam.Ajánlható megvételre!Most már én is látom hogy saját gép építése nem kevés pénz, határ a csillagos ég,de akkor is a saját ízlésed és "méreted" szerint rakod össze.:D
Már nagyon várom az én gépem elkészülését is,de hát a fényezõ....
A saját fórum nekem is tetszene,de ezt is egy kattintással elérem.
Lehet vasárnap tekerni, az idõjósok napsütést ígértek +8 fokkal:cool2:
Már csak egy nap és hétvégeeeeeeeee
Csõ-váz mindenkinek:Ricsi

Ééés, milyen bringákat láttál, Ricsi ?!

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Csupán jelzem, nem tûntem el, és nem is punnyadok. Csak sok a meló, net viszont annál kevesebb. Mobilom segítségével tudom olvasni a fórumot, csak írni nem tudok. Így sajnos a lemaradok (a nekem különösen tetszõ) feladványokról is. Mire lehetõségem nyílik netezni, már a megfejtés is közölve van. :D
Az idõjárás jóvoltából ma megvolt az idei év elsõ nagyobb tekerése is. Vártam is már. Folyton az idõjárásjelentéseket néztem izgatottan, mint valami fantasztikus krimisorozatot. Fel is merült bennem a kérdés: Hová tûnt Aigner Szilárd?
Szép tavaszt mindenkinek! Esõ mentes nagy bicajozásokat, és persze minden jót! pl: Jó reggelt, jó napot, jó szelet, jó étvágyat stb...

Örülök és köszike !

Ma végre kedvezett az idõjárás és kerekeztem egyet!
De Jó volt!!!!!
Mindenkinek ragyogó napsütést kívánok!
Csõ!

Igen, én is voltam bringázni, ragyogó napsütés volt, száraz út és kellemes hömérséklet...
Jól esett, remélem, sokan tudtak ma gurulni.
Csövi

You can never have "enough" bikes.

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Ma végre kedvezett az idõjárás és kerekeztem egyet!
De Jó volt!!!!!
Mindenkinek ragyogó napsütést kívánok!
Csõ!

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 posts

Ez akkor lenne szebb és jobb ha lenne egy saját oldalunk!Nagy a pangás ezért írok ide hátha felpezsdül az élet,elég sokan punnyadnak és sokan eltüntek!Ha nagyon magánjellegü azt tényleg privátban rendezem én is.Tél és -10fok van,nincsenek gondok a bicókkal nem kell pimpelni õket és sok emberkének le van zsírozva a sas mert nem jár vele(megértem),ezért kevés a szakmai hozzászólás.Részemrõl ennyi,és már csak kevesebb!
ui: pl:www.magyarcruiserclub.hu
www.cruiserkerekpar.hu és társai

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van! Csupán jelzem, nem tûntem el, és nem is punnyadok. Csak sok a meló, net viszont annál kevesebb. Mobilom segítségével tudom olvasni a fórumot, csak írni nem tudok. Így sajnos a lemaradok (a nekem különösen tetszõ) feladványokról is. Mire lehetõségem nyílik netezni, már a megfejtés is közölve van. :D
Az idõjárás jóvoltából ma megvolt az idei év elsõ nagyobb tekerése is. Vártam is már. Folyton az idõjárásjelentéseket néztem izgatottan, mint valami fantasztikus krimisorozatot. Fel is merült bennem a kérdés: Hová tûnt Aigner Szilárd?
Szép tavaszt mindenkinek! Esõ mentes nagy bicajozásokat, és persze minden jót! pl: Jó reggelt, jó napot, jó szelet, jó étvágyat stb...
Don't walk!

T.E.O.S.

T.E.O.S.

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Üdv.!

Schwinn-csepel Cruiser vázat (26", férfi) keresnék, normális állapotban, jó áron (nagyjából 5-10 ezres között), üresen...
Lehet, hogy nem ide kéne írnom, de már végigtúrtam az itthoni apróhirdetéseket, és csak komplett bringákat találtam, gondoltam hátha tudtok segíteni...
Elõre is köszi...

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Tegnap végre szép volt az idõ:)
Jó volt úgy bicajozni hogy nem éreztem azt hogy lefagy az arcom:D és még sapka se kellett:D
Most már tényleg ide ér a tavasz:)

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Állat a színezés, talán Körmend vagy Olaj szurkoló vagy??:)
CSõ

Sajnos nem talált egyik sem!:)
Valamilyen amerikai honlapon láttam hasonlót, és az fogott meg. Kicsit "old"-os kinézetet szeretnék. A gumi, ami rákerül fehérfalú régi motorguminak néz ki. Majd teszek fel arról is képet.

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

Apukám !
Nagyon tetszik az új cucc ! (Talán a sárvédöket látom keskenynek, nem az ?) Amúgy az is jól néz ki, grat...
Fényezést ki követte el, és milyen technikával?
Csöváz

Örülök hogy tetszik! A sárvédõ pont eltakarja a 2.15-ös gumit. Egyébként amikor elkészült a fényezése, akkor kezdtem csak méregetni, hogy mi fér be alá. Szerencsém volt! Egyik barátom csinálta a fényezést, amit több rétegben, maszkolással csinált. Sajnos nem lett az igazi. Ahogy mondani szokás: jól áll neki a távolság!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:

szerintem pont jó itt.
az fórummotor jó, és szerintem sokan vagyunk, akik nem csak ezt az egy topikot olvassák.
a blogra szerintem nem értünk még meg, az úgy lenne az igazi, ha hetente min. 3-4. bejegyzés születne, de ennyi nem lenne szerintem, hiszen aki itt fórumozik, az 20nál nem több embör. de felõlem lehet, csak én nem tartom célszerûnek.

ricsi 10

ricsi 10

vendég

• fórumtag
  • 52 posts
Én is úgy láttam ,hogy a lánctányér benne van a vázban.
Ma a Vegacsnál olyan állat bringákat láttam,hogy leesett az állam.Ajánlható megvételre!Most már én is látom hogy saját gép építése nem kevés pénz, határ a csillagos ég,de akkor is a saját ízlésed és "méreted" szerint rakod össze.:D
Már nagyon várom az én gépem elkészülését is,de hát a fényezõ....
A saját fórum nekem is tetszene,de ezt is egy kattintással elérem.
Lehet vasárnap tekerni, az idõjósok napsütést ígértek +8 fokkal:cool2:
Már csak egy nap és hétvégeeeeeeeee
Csõ-váz mindenkinek:Ricsi

ricsi 10

ricsi 10

vendég

• fórumtag
  • 52 posts

Üdv Mindenkinek!
Tettem fel néhány fotót a készülõ bringámról+ a mostaniról.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a készülõvel kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat! Csak õszintén!
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Állat a színezés, talán Körmend vagy Olaj szurkoló vagy??:)
CSõ

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Örülök, hogy mindenki megkapta a cuccot a posta jóvoltából.:cool2:

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Na Fiúk, mit szóltok hozzá, hogy csinálnánk egy fórum,blogos,fényképtárolós oldalt a choppershop oldalára?Itt egy teljesen saját cruiseres oldal lenne. Melybe semilyen moderátor féleség nem szólna bele a mi dolgainkba. Várom a konstruktív javaslatokat.:note:

Szevasztok, tõlem mehet. Ígérem, írok oda is.:D

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Sziasztok,

nagyon megtetszettek a cruiserek, tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni?

Köszönöm,
Tamás

google-t érdemes használni erõteljesen:D én is azt tettem:D
Egy kis szerencsével elég jó áron kaphatsz egyet. Én is így szereztem be a sajátomat 2 hétnyi keresgélés után Szolnokról

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sziasztok,

nagyon megtetszettek a cruiserek, tudnátok abban segíteni, hogy hol lehet ilyet kapni?

Köszönöm,
Tamás

Remélem, mielöbb találsz magadnak, és meg is mutatod nekünk !!!
Itthon -hál' istennek- már elég nagy a választék, több hazai és sok-sok külföldi gyártó cruisereit lehet megvenni. Söt, akár egyedi építése is simán megoldható. Akár egyedi, méretre gyártott vázzal és fényezéssel. "Határ a csillagos ég !"
A Google, vagy a "mi fórumunk" jó kiindulás lehet. Attól függ mit akarsz, mennyit szánsz rá, satöbbi.
Más ?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Nanáhogy !!!
SiráJ ! :)

ttoti88

ttoti88

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,

Köszönöm,
Tamás

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Üdv Mindenkinek!
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a készülõvel kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat! Csak õszintén!

Apukám !
Nagyon tetszik az új cucc ! (Talán a sárvédöket látom keskenynek, nem az ?) Amúgy az is jól néz ki, grat...
Fényezést ki követte el, és milyen technikával?
Csöváz

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Üdv Mindenkinek!

Szia!
Nagyon jók a bringák!
Olyan Unicumost akartam én is, csak amit sokba lett volna nagyon:D
Én is szeretnék nemsokán belekezdeni egy átépítésbe:D
Majd szerintem szükségem lesz némi szóbeli segítségre:D