Az összes csavar imbuszos (hivatalosan: belsõ kulcsnyílású csavar:))Fincsi.
A hajtómûhöz milyen villáskulcs kell? Nagyon vigyázni rá, mert irtó szép!
Tekerjetek sokat!
CSÕ
Az összes csavar imbuszos (hivatalosan: belsõ kulcsnyílású csavar:))Fincsi.
A hajtómûhöz milyen villáskulcs kell? Nagyon vigyázni rá, mert irtó szép!
Tekerjetek sokat!
Uhhh... Ha lenne rá keret megvenném, de most csak egy ismerõsömnek tudtam intézni EZT egy készülõ kempinghez =)
Zicceres, szép lesz a két bringa együtt =)
HÚÚÚÚÚ bzmeg Imi ! A 2-es kép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Lennék nyereg dalolva!
Megérkezett az asszony cruisere!!
Gyorsan szerszám nélkül ahogy tudtam összetákoltam, majd a többit holnap. Nagggon brutál, ízig-vérig Ááámerikai. Minden nagy meg vastag rajta. Jó minõségû képek majd holnap, most még bütykölök mert éjszakás vagyok.
Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Zicceres#
CSÕ
Hulye kocsog.
A végén sikerült jól kijönnöd, az a lényeg !
Mára is egy kis szépség:
http://picasaweb.goo...933423356293026
Arrrggghhh...
Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - csajok
Egy kis fagyi (Bár csak már itt tartanánk...):
http://picasaweb.goo...933487137571890
Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - csajok
(Persze megértem, hogy nem egyszerû egy ilyen fórum gépészeti munkája (bocs Zorg), de már jó lenne, ha felállna az új rendszer...)
Retró bringapóló...
Csekkoljátok a kormányát...
Gyorsan szerszám nélkül ahogy tudtam összetákoltam, majd a többit holnap. Nagggon brutál, ízig-vérig Ááámerikai. Minden nagy meg vastag rajta. Jó minõségû képek majd holnap, most még bütykölök mert éjszakás vagyok.
CSÕ
CSEPEL CRUISER KER
Egy tizest megérne ez nekem:D
Mondjuk kerekek nélkül is akár:D
CSÕ
Nagyon szép, sok örömöt hozzá, remélem, asszonykát is hozod áprilisban !!!Megérkezett az asszony cruisere!!
CSÕ
You can never have "enough" bikes.
Hulye kocsog.Ez felbosszantott!
Lepper Primus holland komfort b
Ezt meg Szepi szaktárs segítségével megvettem:
Sattel Leder Leppus Primus Ledersattel Brooks WIE NEU bei eBay.de: Fahrradteile (endet 16.03.10 21:07:57 MEZ)
Remélem most már összeáll a gép,végleges változata!
You can never have "enough" bikes.
Nekem a szombat jó, beszéljünk meg idõpontot tekintettel azokra akik dolgoznak .Így lehet 13-tol.
Én nyertem. Ez mindent visz.
Ja bocs, inkább ez:
Karesz múltkori nehézsúlyúnéni-kisbiciklis párosítása olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy aznap éjszaka nem tudtam aludni. :-)))