A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

Zsolt
Ja, itt is esett, meg minden...
Sikerült készítenem pár kémfotót:
LEGO:
Ezt a szégyent ! A picasa-ról nem tudok képet beilleszteni, a Képfeltöltésre fanyalodtamBuaááá...
Szepi!
Boldog szülinapot holnapra!
Markolat az asszony gépére:BMX markolat | Herce-Hurca
Tudnál kombinálni az biztos!A héten nem láttalak mi az oka?
CSÕ
Tudnál kombinálni az biztos!A héten nem láttalak mi az oka?Szerintem a bringád színe nem megy az üléshez,szerintem azzal kellene valamit csinálni, mert még ahoz nem nyúltál.
A kutya is jó dogában vész meg.....
A világos majd besötétedik és az lesz a baj.
A fekete mag az én gépemen jobban mutatna,a tied meg az asszonyodén,a tieden meg a Gábris régi ülése..........és csõ.
Szerintem a bringád színe nem megy az üléshez,szerintem azzal kellene valamit csinálni, mert még ahoz nem nyúltál.Még nem ,de jóóó lenne!Gábris fényképezte a Korzó elõtt,egész nyomta a csajszi.
Lehet hülyének fogtok nézni de nem tetszik a színe az ülésemnek a bringámon(szerintem csak nekem nem tetszik)!Még világosabbat szeretnék:Sattel Lepper braun
F@sz kivan tisztára végem van!Beszáron eladó!
CSÕ
Úúúúú, vazz, te teljesen tényleg kíszen vagyMég nem ,de jóóó lenne!Gábris fényképezte a Korzó elõtt,egész nyomta a csajszi.
Lehet hülyének fogtok nézni de nem tetszik a színe az ülésemnek a bringámon(szerintem csak nekem nem tetszik)!Még világosabbat szeretnék:Sattel Lepper braun
F@sz kivan tisztára végem van!Beszáron eladó!
CSÕ
You can never have "enough" bikes.
Szépek !!!
Az Electra tulaja "kolléga" ?
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó sorba került " Z " hajtókar,lánckerék, középcsapágy???
Ha igen megbeszéljük.
Elõre is köszi.
Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - Ez+az...
Ez volt a mai Nyíregyházi csemege!
Ez meg Gábris új nyerge:Picasa Webalbumok - magyarcruiserclub - G
Ja, ja, igaz.. Nézzétek már meg :confused: a bicaj.hu oldalát, én sokáig kattintgattam, de nem volt olyan oldal, ahol legalább egy, de inkább több szarvas helyesírási hiba ne lett volna. Egybõl beugrott, hogy már évekkel ezelõtt is pont ilyen "színvonalas" volt az az oldal, sõt akkor még mélben is jeleztem neki a problémát...
Most meg -lehet, hogy felületes, vagy türelmetlen voltam- nem találtam "Kapcsolat" gobot...
Úgyhogy az Apocalypse elnevezés talán a helyes !