Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hali!
Van ott egy ilyen!
Hogy kell ennek elhelyezkednie?
Villán belül, kifelé álló nyúlvánnyal, vagy villán kívül, befelé álló nyúlvánnyal?
Nálam a villán belül helyezkedik el.
Szoktam takarítani a bicajt elég sûrûn, nagyjából hetente:D
De ott a lánc környékén mindig olajos.
korábban nagyon sûrûn kellett újrakenni, mert esõs volt az idõ nagyon, és az kimosta.

:D
Villapapucson kívül, befelé álló nyúlvánnyal, a tengely elfordulását ez akadályozza meg meghúzáskor.
Jó munkát...

You can never have "enough" bikes.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Nézd csak:
Feltöltött kép
Ilyen sárga alátét kellene neked !
Meg néha pucold meg azért, hálás lesz érte a bringád, legalább a szülinapján ....
;)
Régi Schwinn vázad van 22 mm-es üléscsõvel ?

Hali!
Van ott egy ilyen!
Hogy kell ennek elhelyezkednie?
Villán belül, kifelé álló nyúlvánnyal, vagy villán kívül, befelé álló nyúlvánnyal?
Nálam a villán belül helyezkedik el.
Szoktam takarítani a bicajt elég sûrûn, nagyjából hetente:D
De ott a lánc környékén mindig olajos.
korábban nagyon sûrûn kellett újrakenni, mert esõs volt az idõ nagyon, és az kimosta.
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hát az anyák alatt nincs alátét, csak úgymond a villán belül, ha jól láttam az olajtól.
Azokról az alátétekrõl, amikrõl beszélsz, a villa külsõ oldalára kellenek?
A váltóm egy 3 sebességes Shimano Nexus.

Lassan veszek egy pár egyenes kormányszarvat, azt megcsinálom belõle azt a kevésbé szokványos nyeregcsövet, meg veszek festéket aztán ujrafestem a sárvédõt, meg még valamit, azt felköszöntöm vele a bringámat, mert hát szülinapja lesz majd:D

Nézd csak:
Feltöltött kép
Ilyen sárga alátét kellene neked !
Meg néha pucold meg azért, hálás lesz érte a bringád, legalább a szülinapján ....
;)
Régi Schwinn vázad van 22 mm-es üléscsõvel ?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Köszönöm az üdvözleteket! Sajnos a schwinnek ami van sárvédõje ,azt nem lehet festeni...maga a sárvédõ anyaga króm,vagy alumínium ötvözet ,vagy nikkel nem tudom de lepergeti a festéket.Ha valaki tud külföldi webshopot ami postáz Magyarországra, az linkelje már légyszi.

Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam - Dome (thechopperdome.nl)

Itt kiválasztod és Monyec lerendeli neked kishazánkba.

tyutyu73

tyutyu73

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Köszönöm az üdvözleteket! Sajnos a schwinnek ami van sárvédõje ,azt nem lehet festeni...maga a sárvédõ anyaga króm,vagy alumínium ötvözet ,vagy nikkel nem tudom de lepergeti a festéket.Ha valaki tud külföldi webshopot ami postáz Magyarországra, az linkelje már légyszi.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Lehet, hogy tudom, mi a problémád.
Van- e a tengelyen az anyák alatt alátét, ami a tengely efordulását hivatott megakadályozni ?
Ebbõl létezik többféle, részben típusfüggõ, és szinte nélkülözhetetlen. Én most akarok egy nagy marékkal gyártatni, mert hiánycikk...
Csõ

Hát az anyák alatt nincs alátét, csak úgymond a villán belül, ha jól láttam az olajtól.
Azokról az alátétekrõl, amikrõl beszélsz, a villa külsõ oldalára kellenek?
A váltóm egy 3 sebességes Shimano Nexus.

Lassan veszek egy pár egyenes kormányszarvat, azt megcsinálom belõle azt a kevésbé szokványos nyeregcsövet, meg veszek festéket aztán ujrafestem a sárvédõt, meg még valamit, azt felköszöntöm vele a bringámat, mert hát szülinapja lesz majd:D
Rólam és a Bringákról:

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Most találtam Rátok és ez örömmel tölt el. Magam is +átalkodott cruiser/lowrider rajongó/használó vagyok. Eddig 1 Schwinn Cruisert hajtottam, de nemrég lõttem a képemen lát6ó csodát és igy a csepel eladósorba került. Ha valakit érdekel, írjon mélt, szívesen válaszolok. Most ennyi, szép napot mindenkinek

Üdv!

Látom gyûlünk ide egyre jobban:D
Milyen bringa ez, amit most hajtasz?
Rólam és a Bringákról:

nem100

nem100

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Most találtam Rátok és ez örömmel tölt el. Magam is +átalkodott cruiser/lowrider rajongó/használó vagyok. Eddig 1 Schwinn Cruisert hajtottam, de nemrég lõttem a képemen lát6ó csodát és igy a csepel eladósorba került. Ha valakit érdekel, írjon mélt, szívesen válaszolok. Most ennyi, szép napot mindenkinek

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Sziasztok! Üdv mindenkinek!:) Ujj vagyok még itt most fedeztem fel ezt a fórumot. Kb 3 éve nyúzok egy gepida nedao - ból átalakított cruisert.
http://www.bicaj.hu/...a-neado-man.jpg
Az lenne a kérésem,kérdésem ,hogy nem e tud valaki hozzá fekete sárvédõket ,ami néz is ki valahogy ,mert a gyáriak mentek a kukába:p. egyszerûen magyar honban sehol nem találtam élérhetõséget hozzá. Vagy ha valakinek van Debrecen környékén eladó egy pár fekete, akkor írjon nekem vagy dobjatok meg egy linkel ahonnan lehet rendelni.
Debrecenben minden kerékpárboltos csak a vállát vonogatja. Ugyanez érvényes a középsõ lánckerék -hajtókar együttesre is sehonnan nem tudok szerezni nagyobb fogszámút.
Elõre is köszi bárki segít majd:)

Üdv a klubban.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Üdv Tyutyu73! Érezd magad jól!

Csak én érzem azt, hogy egy agyváltós hátsó kereket nehezebb beállítani, vagy más is tapasztalt ilyet?
Most fejeztem be a javítást, mert rosszul állt a kerék, de megszenvedtem vele rendesen, hogy jól álljon.
Ez elõtt még nem sokszor csináltam ilyet, de láncváltóst, meg hagyományos kereket már rengetegszer.
Most jönnek majd a próbakilométerek:D
Egyszerûen nem jövök rá, hogy hogy lehetne ezt a mûveletet gyorsabban elvégezni.
Tud valaki tanácsot adni?
Ahogy szorítom vissza az anyákat, egyik pillanatban még elég feszes a lánc, a következõbe már iszonyat mód lötyög.
Most sikerült beállítani úgy néz ki, de jó lenne kitalálni hogy hogy lehet ezt egyszerûbben.
Elõre is köszi a segítséget!

Üdv klubban.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Lehet, hogy tudom, mi a problémád.
Van- e a tengelyen az anyák alatt alátét, ami a tengely efordulását hivatott megakadályozni ?
Ebbõl létezik többféle, részben típusfüggõ, és szinte nélkülözhetetlen. Én most akarok egy nagy marékkal gyártatni, mert hiánycikk...
Csõ

Csak én érzem azt, hogy egy agyváltós hátsó kereket nehezebb beállítani, vagy más is tapasztalt ilyet?
Most fejeztem be a javítást, mert rosszul állt a kerék, de megszenvedtem vele rendesen, hogy jól álljon.
Ez elõtt még nem sokszor csináltam ilyet, de láncváltóst, meg hagyományos kereket már rengetegszer.
Egyszerûen nem jövök rá, hogy hogy lehetne ezt a mûveletet gyorsabban elvégezni.
Ahogy szorítom vissza az anyákat, egyik pillanatban még elég feszes a lánc, a következõbe már iszonyat mód lötyög.
Most sikerült beállítani úgy néz ki, de jó lenne kitalálni hogy hogy lehet ezt egyszerûbben.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Viktorin!
Jön haza a cimbi az egyetemrõl,és Április 11.-én megy vissza.Küldöm vele a nyeregvázat!Telefonszámát majd elküldöm!
CSÕ

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Sziasztok! Üdv mindenkinek!:) Ujj vagyok még itt most fedeztem fel ezt a fórumot. Kb 3 éve nyúzok egy gepida nedao - ból átalakított cruisert.
Az lenne a kérésem,kérdésem ,hogy nem e tud valaki hozzá fekete sárvédõket ,ami néz is ki valahogy ,mert a gyáriak mentek a kukába:p. egyszerûen magyar honban sehol nem találtam élérhetõséget hozzá. Vagy ha valakinek van Debrecen környékén eladó egy pár fekete, akkor írjon nekem vagy dobjatok meg egy linkel ahonnan lehet rendelni.
Debrecenben minden kerékpárboltos csak a vállát vonogatja. Ugyanez érvényes a középsõ lánckerék -hajtókar együttesre is sehonnan nem tudok szerezni nagyobb fogszámút.

Üdv a klubban!
Az én sárvédõim a velo-x tól vannak,igaz krómozott de a festés mindent megold,(vagy a schwinn cruiser sárvédõi ami szintén krómos,és kicsit keskenyebb).Csak meg kell nézni hogy befér-e a vázba mert elég széles ami nekem van!Debrecenben a pótkerékben dolgozik Titty szerintem õ fog neked segíteni!Közép agy helyére nem fér be egyik z-hajtómû sem?Mert ha befér akkor aztán lehet variálni!
CSÕ

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Üdv Tyutyu73! Érezd magad jól!

Rólam és a Bringákról:

tyutyu73

tyutyu73

újonc

• fórumtag
  • 2 posts

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

STINGRAY SPRINGER FORK 26" Beach Cruiser Bike Bicycle - eBay (item 370340130945 end time Apr-24-10 13:43:59 PDT)
Ezt mondtam neked.Remélem ilyen lesz itt a bringa boltban is ,hasonló áron!
CSÕ

Köszi.
Majd kiderül.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
[quote name='pipersgarage'][quote name='monyec']az ár ua. mint a chopperdomon látsz.száll idõ? most várok még be rendeléseket é indítom.rendelésemtõl 1 hétre itt van.

Csõ:MOnyec[/QUOTE

szia!mikor indítod a megrendelést?[/QUOTE]

megrendelés értékétõl függ.mivel kis mennyiségnél magas a szállítási költség.ezért tudjuk külön szállítási költség nélkül értékesíteni.
írj a choppershopos emailomra vagy a monyec@t-online.hu-ra

üdv:Monyec

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
[quote name='monyec']az ár ua. mint a chopperdomon látsz.száll idõ? most várok még be rendeléseket é indítom.rendelésemtõl 1 hétre itt van.

Csõ:MOnyec[/QUOTE

szia!mikor indítod a megrendelést?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
STINGRAY SPRINGER FORK 26" Beach Cruiser Bike Bicycle - eBay (item 370340130945 end time Apr-24-10 13:43:59 PDT)
Ezt mondtam neked.Remélem ilyen lesz itt a bringa boltban is ,hasonló áron!
CSÕ

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Tudom melyik az a szín amit szerettél volna szerintem egyrõl beszéltünk a múltkor de ez is igéretes.Szép!