sziasztok
csak gondoltam beköszönök, mint újonc a társaságban és boldog tulaja egy felt scythe-nek
üdv, Gergõ
Halihó Gergõ !
Na csak idetaláltál, örülök...
Csõõõ
sziasztok
csak gondoltam beköszönök, mint újonc a társaságban és boldog tulaja egy felt scythe-nek
üdv, Gergõ
You can never have "enough" bikes.
sziasztok
üdv, Gergõ
Ó, de jó... Nem szeretem a feketét, de ez a FÉNYEZÉS(bocs Chiccoka) egész jó, és nem matt
Viszont azt a kormány-stucni kombót gyorsan cserélném...
(A patentzár kívánja a dupla laktolást, vagy a cserét...)
nézzétek át ezt: Natix webáruház!van egy két jó dolog!pl:markolatok/univerzális felszerelések/
Hmmm szerinted olyan mint képen?.... mármint ami az adatlapomon van....
Nah Barátaim..... Boldogság van...
Ma összeraktuk a fekete Schwinn-Csepel-t. Ha sikerült mindent beszerezni amit szeretnék (barna bõr kormánymarkolat, fekete elsõ és hátsó ledes lámpa, fekete kormányszivacs) és lesz némi szabadidõm, csattintok néhány "profi" pikcsört....de addig is tessék, és lehet véleményezni :
Ja és ilyen volt... aki nem tudja:
Nah Barátaim..... Boldogság van...
Ma összeraktuk a fekete Schwinn-Csepel-t. Ha sikerült mindent beszerezni amit szeretnék (barna bõr kormánymarkolat, fekete elsõ és hátsó ledes lámpa, fekete kormányszivacs) és lesz némi szabadidõm, csattintok néhány "profi" pikcsört....de addig is tessék, és lehet véleményezni :
Ja és ilyen volt... aki nem tudja:
??? Szerintem semmiben sem különbözik, mondjuk a Schwinn Csepel-étõl...
...
Talán még szebb is.
láttam, de valahogy a váz geometriája nem az igazi nekem...