Igen .Most probaltam ki.Csapagy cserevel mintha uj lenne.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Started by
kboross@t-online.hu
, 2008. December 17. 21:02
Posted 2010. April 23. - 20:06

Posted 2010. April 23. - 19:37

Hmm... az a lowrideres nekem való =)
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...
Posted 2010. April 23. - 17:07

Posted 2010. April 23. - 16:05

Szeva.
Póló rendeléssel kapcsolatban az adatlapunkon találtok telefonos elérhetõséget, email címet.
Póló rendeléssel kapcsolatban az adatlapunkon találtok telefonos elérhetõséget, email címet.
Posted 2010. April 23. - 15:47

Posted 2010. April 23. - 15:22

Posted 2010. April 23. - 14:49

Üdv Mindenkinek.
Sajnos biztos hogy én sem tekerek veletek a mostani CM-en.
De iszom az egészségetekre délután, két tekerés közt.
Andris, pumpát is vigyél, hátha...
Kellemes hétvégét és demonstrálást kívánok mindenkinek.
Sajnálom, hogy nem jössz. Akkor marad a nyár, remélem, akkor már összejön a tali!
De jó, hogy mondtad a mumpát, köszi!

happy cruisin'
davenef
davenef
Posted 2010. April 23. - 14:40

Posted 2010. April 23. - 14:28

Posted 2010. April 23. - 13:51

Posted 2010. April 23. - 13:49

Posted 2010. April 23. - 13:29

Hi.
Volt 5 percem dobtam 1-2 polo thémát ®
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Természetesen az eredeti MCC táblás logó marad, mivel mindenkinek tetszik.
Da ha gondoljátok azért rá állhatunk a logo témára.
E mellet egyéni elképzeléseiteket is megvalósítjuk...
N.E.D
Volt 5 percem dobtam 1-2 polo thémát ®
Természetesen az eredeti MCC táblás logó marad, mivel mindenkinek tetszik.
Da ha gondoljátok azért rá állhatunk a logo témára.
E mellet egyéni elképzeléseiteket is megvalósítjuk...
N.E.D
Posted 2010. April 23. - 13:28

Üdv Mindenkinek.
Miki, tudsz még famarkolatot nekem is?
Remélem nem baj, ha elmondom a sztoriját, hogy a barátod mamájának az asztalának a lábából készült?
Elképzeltem, ahogy a mama törökülésben ebédel a lábnélküli asztal mellett...
mint a kínaiak vagy jappánok.
(Badár sándornak van egy Jappán c. könyve, olyan utibeszámoló-féle ha tehetitek olvassátok el. Néha felnyerítettem a poénokon az éjszaka közepén.)

Miki, tudsz még famarkolatot nekem is?
Remélem nem baj, ha elmondom a sztoriját, hogy a barátod mamájának az asztalának a lábából készült?
Elképzeltem, ahogy a mama törökülésben ebédel a lábnélküli asztal mellett...

Posted 2010. April 23. - 12:27

Posted 2010. April 23. - 12:06

[quote name='davenef'][/QUOTE]
Csaó!
Csak egy ötlet (a sok közül) a CM-et megelõzõ közös programot illetõen:
Mit szólnátok délelõtt egy tekeréshez a Római-partig? Szinte végig jófajta bringaút van (bp-i állapotokhoz képest), a menetidõ optim
ális, kb 35 perc, (hogy bringázzunk is, ne csak lazuljunk) és a célállomáson békebeli hangulatú barátságos dunaparti kiülõs helyek sokasága kínálja a jófajta alkoholmentes (!) innivalókat, a sült-hekkrõl már nem is beszélve.
Mindennek feltétele persze egy viszonylag korai délelõtti érkezés és természetesen kedv, Részetekrõl.
Fene egye meg ezt a ballagást.!!!Pont ilyen programot képzeltem el a találkozóra.Na majd õsszel.Jó szórakozást mindenkinek.
Ha macerásnak találjátok, semmi gond, csak egy ötlet volt, akkor marad a Sziget és a Liget és persze a CM
[/QUOTE]
Csaó!
Csak egy ötlet (a sok közül) a CM-et megelõzõ közös programot illetõen:
Mit szólnátok délelõtt egy tekeréshez a Római-partig? Szinte végig jófajta bringaút van (bp-i állapotokhoz képest), a menetidõ optim
ális, kb 35 perc, (hogy bringázzunk is, ne csak lazuljunk) és a célállomáson békebeli hangulatú barátságos dunaparti kiülõs helyek sokasága kínálja a jófajta alkoholmentes (!) innivalókat, a sült-hekkrõl már nem is beszélve.
Mindennek feltétele persze egy viszonylag korai délelõtti érkezés és természetesen kedv, Részetekrõl.
Fene egye meg ezt a ballagást.!!!Pont ilyen programot képzeltem el a találkozóra.Na majd õsszel.Jó szórakozást mindenkinek.
Ha macerásnak találjátok, semmi gond, csak egy ötlet volt, akkor marad a Sziget és a Liget és persze a CM

Posted 2010. April 23. - 11:32

Posted 2010. April 23. - 09:53

Ha a Római-parti krúzolást továbbra is akarjuk, akkor a 9:32-es érkezés lenne az optimális (természetesen kimegyek elétek a Nyugatihoz, nekem közel van és most viszek gumiragasztót is
), hogy szép kényelmes tempóban tekerhessünk és ott is kényelmesen elidõzhessünk. Belegondoltam kicsit jobban és fontos felhívnom a figyelmeteket néhány esetleges kellemetlen tényezõre:
1. ha néhány cruiser-es klubtárs vidékrõl csak késõbb tud becsatlakozni, nem biztos, hogy megtalálja a helyet, ezáltal velük csak visszaérkezés után találkozhatunk a CM elõtt
2. a becsült 35 perces menetidõ (csak oda) egy 5-10 fõs cruiser-konvoj esetén inkább 45-60 perc körül van a bevárások, és a "konvojtempó" miatt, kérdés, hogy van-e kedve a bandának egy ilyen idõmértékû tekeréshez.
3. az idõjárás ma nem túl bíztató, de a k szerint holnap 20 fok lesz és csak egy kis felhõ
Mindezzel együtt én továbbra is javaslom ezt az elõkarikázást és dunaparti lazulást, hiszen a CM - mint tapasztaltuk - elsõsorban a demonstrációról szól majd.
Gondoljátok át és jelezzetek vissza! Karesz, Lali, Imi, Többiek, a számom továbbra is: 06-20-492-07-18. Ma még párszor ránézek azért a Fórumra is.
Bárhogy is lesz, én már nagyon várom!
Csõ!
Andris

1. ha néhány cruiser-es klubtárs vidékrõl csak késõbb tud becsatlakozni, nem biztos, hogy megtalálja a helyet, ezáltal velük csak visszaérkezés után találkozhatunk a CM elõtt
2. a becsült 35 perces menetidõ (csak oda) egy 5-10 fõs cruiser-konvoj esetén inkább 45-60 perc körül van a bevárások, és a "konvojtempó" miatt, kérdés, hogy van-e kedve a bandának egy ilyen idõmértékû tekeréshez.
3. az idõjárás ma nem túl bíztató, de a k szerint holnap 20 fok lesz és csak egy kis felhõ
Mindezzel együtt én továbbra is javaslom ezt az elõkarikázást és dunaparti lazulást, hiszen a CM - mint tapasztaltuk - elsõsorban a demonstrációról szól majd.
Gondoljátok át és jelezzetek vissza! Karesz, Lali, Imi, Többiek, a számom továbbra is: 06-20-492-07-18. Ma még párszor ránézek azért a Fórumra is.
Bárhogy is lesz, én már nagyon várom!
Csõ!
Andris
happy cruisin'
davenef
davenef
Posted 2010. April 23. - 09:49

Posted 2010. April 23. - 08:37

Andris, Lali !
Érkezési alternatíváink:
-9.32
-11.17
-11.32
Mind Nyugati pu.
Melyiket célozzuk meg, és hol tudnánk találkozni (,esetleg ott) ?
Csövi
Érkezési alternatíváink:
-9.32
-11.17
-11.32
Mind Nyugati pu.
Melyiket célozzuk meg, és hol tudnánk találkozni (,esetleg ott) ?
Csövi
You can never have "enough" bikes.
Posted 2010. April 22. - 21:56