CSõ mindenkinek! HÛTÕMÁGNES ügyben ki tud segíteni?
Hali!
Igen aki kapott annak tetszik.
Várnám az összegszerûségét és hogy kivel kell rendeznem.
És még egyszer köszi.
Igen, erre a válaszra számítottam, bár nem bánom ám annyira, mintha mondjuk azt mondtad volna, hogy eladod másnakHelló Karesz.
Nincs jó hírem a gumival kapcsolatban. Ezek lesznek rajt a következõ Schwinnemen, ami még darabokban van.
A hoc-mon gumira emlékszem én is, szinte csak hosszanti mintázat volt rajta.
Legendásan visított és kopott. Volt, hogy egy hétvége alatt hazavágtuk a Kemény Gyuri barátommal.
Örültek ám a szülõk...
Leteszteltük a tandemet esõben is. Folyamatosan esik, ba.meg. Fénykép még nincs emiatt.
Nem hiszem, hogy mondjuk a Choppershopos fiúk ne tudnának hozni olyan lánckereket...Szia.
Na ilyesmi tele-lánckerék jól jönne nekem is, ha találsz....
Nem baj ha feliratos, el lehet tüntetni.
Karesz!
Kickstand már megint! :-)
Régen szereltem ki már ilyent. Letámasztót benyomom alul stiftet kihúzom, jól emlékszem? Vagy nem?
Részemrõl 5 fõ, reményeim szerint, de legrosszabb esetben is kettõ. Köszönöm a kezdeményezést !!!Üdv mindenkinek.
A Nyíregyháza és környéki CRUISER-es FAMILY meghív minden CRUISER-est 2010.06.26-27-i hétvégére egy kötetlen beszélgetõs ,sörözõs szalonna sütésre.
Helyszín:Nyíregyháza sóstó
Program: Kerekezés nyíregyháza belvárosában,tekerés sóstón, sörözés424,szalonna sütés Tüskevár horgásztó partján kulturált körülmények között.
További program lehetõség:nyíregyházi állatpark,élményfürdõ,falumúzeum látogatása családi program ként.
Szállás lehetõség megszervezésében segítséget nyújtunk.
Várjuk a jelentkezéseket,és az ötleteket.
Ja, a Nemtom007 nevezetû kolléga (amúgy jó srác... ) !CSõ mindenkinek! HÛTÕMÁGNES ügyben ki tud segíteni?
You can never have "enough" bikes.
Gurultunk, készült fénykép is:
A Baba nem csatlakozott harmadiknak...
Jól hangzik a szalonnasütéses buli (kiegészítve még magyar hagymával meg pálinkával). Olcsó szállás, kemping van arrafelé-e?
Megkérdeztem a mávot, 8 óra a menetidõ 3 átszállással. Jegy + bringajegy oda-vissza 16.400 ft.
Autóval kb 7 óra menetidõ kb 17 ezer üzemanyagköltséggel. Melyik a csábítóbb?
Jön-e valaki mondjuk Nagykanizsáról?
Jól hangzik a szalonnasütéses buli (kiegészítve még magyar hagymával meg pálinkával). Olcsó szállás, kemping van arrafelé-e?
Megkérdeztem a mávot, 8 óra a menetidõ 3 átszállással. Jegy + bringajegy oda-vissza 16.400 ft.
Autóval kb 7 óra menetidõ kb 17 ezer üzemanyagköltséggel. Melyik a csábítóbb?
Jön-e valaki mondjuk Nagykanizsáról?
Gurultunk, készült fénykép is:
A Baba nem csatlakozott harmadiknak...
Üdv mindenkinek.
A Nyíregyháza és környéki CRUISER-es FAMILY meghív minden CRUISER-est 2010.06.26-27-i hétvégére egy kötetlen beszélgetõs ,sörözõs szalonna sütésre.
Helyszín:Nyíregyháza sóstó
Program: Kerekezés nyíregyháza belvárosában,tekerés sóstón, sörözés424,szalonna sütés Tüskevár horgásztó partján kulturált körülmények között.
További program lehetõség:nyíregyházi állatpark,élményfürdõ,falumúzeum látogatása családi program ként.
Szállás lehetõség megszervezésében segítséget nyújtunk.
Várjuk a jelentkezéseket,és az ötleteket.
Helló Breki, az ötlet jó,( szerintem mi a kis családdal megyünk (3 fõ)), és ezért neked is jár egy személyre szabott kép:p
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
Aztlan Bicycle, The World's Number One Lowrider Bike Company Itt tessék körbenézni...
Én az utolsó elõttire gondoltam...
Találtam egy érdekes, kiegészítõ dolgot a cruiseres életmód (hú ez kicsit nagyképûen hangzik, de jó felvezetés), meg kell nézni: YouTube - Big Wheel - Mad Dog Cycles
Helló Breki, az ötlet jó,( szerintem mi a kis családdal megyünk (3 fõ)), és ezért neked is jár egy személyre szabott kép:p
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
Ezért te büntetõ köröket fogsz tenni,míg mi sörözünk.
+3 fõ.Vagány vagyok mi?kb 4km a helyszín!