Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

CSõ mindenkinek! HÛTÕMÁGNES ügyben ki tud segíteni?

Hali!

Igen aki kapott annak tetszik.
Várnám az összegszerûségét és hogy kivel kell rendeznem.
És még egyszer köszi.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Helló Karesz.
Nincs jó hírem a gumival kapcsolatban. Ezek lesznek rajt a következõ Schwinnemen, ami még darabokban van.
A hoc-mon gumira emlékszem én is, szinte csak hosszanti mintázat volt rajta.
Legendásan visított és kopott. Volt, hogy egy hétvége alatt hazavágtuk a Kemény Gyuri barátommal.
Örültek ám a szülõk...:D

Leteszteltük a tandemet esõben is. Folyamatosan esik, ba.meg. Fénykép még nincs emiatt.

Igen, erre a válaszra számítottam, bár nem bánom ám annyira, mintha mondjuk azt mondtad volna, hogy eladod másnak :D.
Hoc-Mon rulez !

Szia.
Na ilyesmi tele-lánckerék jól jönne nekem is, ha találsz....
Nem baj ha feliratos, el lehet tüntetni.

Karesz!
Kickstand már megint! :-)
Régen szereltem ki már ilyent. Letámasztót benyomom alul stiftet kihúzom, jól emlékszem? Vagy nem?

Nem hiszem, hogy mondjuk a Choppershopos fiúk ne tudnának hozni olyan lánckereket...
Nem a letámasztót kell nyomni, csak a kis karikát a tövén, ami nem forog, és csak annyira, hogy a rugó ne feszítse a stiftet, aztán már kijön könnyen.

Üdv mindenkinek.

A Nyíregyháza és környéki CRUISER-es FAMILY meghív minden CRUISER-est 2010.06.26-27-i hétvégére egy kötetlen beszélgetõs ,sörözõs szalonna sütésre.

Helyszín:Nyíregyháza sóstó

Program: Kerekezés nyíregyháza belvárosában,tekerés sóstón, sörözés424,szalonna sütés Tüskevár horgásztó partján kulturált körülmények között.

További program lehetõség:nyíregyházi állatpark,élményfürdõ,falumúzeum látogatása családi program ként.

Szállás lehetõség megszervezésében segítséget nyújtunk.

Várjuk a jelentkezéseket,és az ötleteket.

Részemrõl 5 fõ, reményeim szerint, de legrosszabb esetben is kettõ. Köszönöm a kezdeményezést !!!

Ja, a Nemtom007 nevezetû kolléga (amúgy jó srác... ) !
Ezek szerint mindenki megkapta a Nyíregyiek közül, már akinek készült, tetszik neked is, mi ?
Itt is írom, köszi Tomi, a többiek nevében is !

CSÕÕÕ

You can never have "enough" bikes.

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Gurultunk, készült fénykép is:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

A Baba nem csatlakozott harmadiknak...

Imi, nagyon cool a verda !!!
Ha esetleg majd megunnád, (bár tudom, erre nincs sok esély), vevõ vagyok rá... ;)
happy cruisin'
davenef

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Jól hangzik a szalonnasütéses buli (kiegészítve még magyar hagymával meg pálinkával). Olcsó szállás, kemping van arrafelé-e?
Megkérdeztem a mávot, 8 óra a menetidõ 3 átszállással. Jegy + bringajegy oda-vissza 16.400 ft.
Autóval kb 7 óra menetidõ kb 17 ezer üzemanyagköltséggel. Melyik a csábítóbb?
Jön-e valaki mondjuk Nagykanizsáról?:D

Van kemping a közelben, de a Tüskevár területén is van szálláslehetõség.Több komfortfokozatú is.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Many94

Many94

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Hát, sajnos nem valószínû...
Ha csak Amerikából lehet hozatni, akkor (kisebb méretû dolgokkal együtt, amit repcsire fel lehet rakni) a szállításban elképzelhetõ, hogy tudok segíteni... Nagybátyám ismerõsei 3-4 havonta jönnek haza... Legközelebb a jól tudom Június, vagy Július elején...

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Jól hangzik a szalonnasütéses buli (kiegészítve még magyar hagymával meg pálinkával). Olcsó szállás, kemping van arrafelé-e?
Megkérdeztem a mávot, 8 óra a menetidõ 3 átszállással. Jegy + bringajegy oda-vissza 16.400 ft.

Sajna nemtok menni, mert Balcsin dolgozom.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

én;)

New East Design

New East Design

vendég

• fórumtag
  • 58 hozzászólás
Raszta

Nállunk van mágnesfólia!
Milyen célból kellene, és mekkora méretû?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Milyen hûtõmágnes? És mi a kérdés vele kapcs..

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Feltöltött kép

Feltöltött kép

És Anya az elsõ vázon?

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Feltöltött kép

Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Üdv mindenkinek.

A Nyíregyháza és környéki CRUISER-es FAMILY meghív minden CRUISER-est 2010.06.26-27-i hétvégére egy kötetlen beszélgetõs ,sörözõs szalonna sütésre.

Helyszín:Nyíregyháza sóstó

Program: Kerekezés nyíregyháza belvárosában,tekerés sóstón, sörözés424,szalonna sütés Tüskevár horgásztó partján kulturált körülmények között.

További program lehetõség:nyíregyházi állatpark,élményfürdõ,falumúzeum látogatása családi program ként.

Szállás lehetõség megszervezésében segítséget nyújtunk.

Várjuk a jelentkezéseket,és az ötleteket.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Helló Breki, az ötlet jó,( szerintem mi a kis családdal megyünk (3 fõ)), és ezért neked is jár egy személyre szabott kép:p
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

Tetszik, szép példány...

A trike-downhill szuper lehet. Mintha csak a tizenixegynéhány évvel ezelõtti társaságunkat látnám montival az Újudvari TV toronytól lefelé zúzni (olyan 70-80-as tempóval ám).

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Aztlan Bicycle, The World's Number One Lowrider Bike Company Itt tessék körbenézni... :) Én az utolsó elõttire gondoltam...

Szia.
Köszi. Itthon nincs-é ilyen?

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás

Találtam egy érdekes, kiegészítõ dolgot a cruiseres életmód (hú ez kicsit nagyképûen hangzik, de jó felvezetés), meg kell nézni: YouTube - Big Wheel - Mad Dog Cycles

hehe ha helyre jön a kezem kipróbálom tokajban!!!!!!!!! a szomszédban ugy is van egy ilyen trike kölcsön kérem aztán go!!!!!!!!!!!!!!!DH!!!!!!!!!!!!

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 hozzászólás

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
Hali!

Privátba feltett kérdésre válaszolva hogy mi ez a szalonna sütés: Igen terveink szerint országos szintû CRUISER találkozó. Ez lehet nagyképûen hangzik de reményeink szerint sokan leszünk,és jól fog sikerülni. ( csak a jelenlevõkõn múlik )
A messzirõl érkezõknek minden segítséget megadunk hogy az itt töltött idõt hasznosan el tudja tölteni akár egyedül akár családdal érkezik, és egy kicsit megismerje az ország ezen részét.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Helló Breki, az ötlet jó,( szerintem mi a kis családdal megyünk (3 fõ)), és ezért neked is jár egy személyre szabott kép:p
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K

Köszi a képet,csak azt nem tudom a cicit vagy a békát formázzam meg a bringára.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Ezért te büntetõ köröket fogsz tenni,míg mi sörözünk.

Benne vagyok!Karesz Dyno-jával ha lehet!!!!!!!!!!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

+3 fõ.Vagány vagyok mi?kb 4km a helyszín! :)

Ezért te büntetõ köröket fogsz tenni,míg mi sörözünk.