Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Valószínüleg összeolvastad!:) Sok volt a sörike!
Elsõnek írta hogy Nyíregyháziak tekerjünk egyet(4036hsz),utánna írta MINDENKIT várunk egy szalonnasütésre(4044hsz).
Ízelítõ a környékrõl:Ny
AQUARIUS
F
botanikus kert | Ny
S
J

Köszönöm a teljes igényt kielégítõ idegenvezetést kishonotokba.Nemcsak összemostam, de még dátumot is ugrottam.Tehát lehet ezt úgy venni, hogy országos cruiser tali 2010 06 26-27 Nyíregyháza?
Még egyszer bocs ha valakit megsértettem vóna.

Üdv:Monyec

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hát vazze!

Nem néztem kinek a cucca van nálam, én mondtam karesznak, hogy aki a környékén van , vigye el.
Szóval, ami itt van nálam:
Zsolt
Viktorin
Márkó
Máté
Csaba
Apuka (vazze! nem hoztad a lánckereket)
Pickup72(Jó avázad, használd!!!!)
Rasztafaszi
Green Brain
Supra Fighter
Vegacs
TOmasso
Ricsi 10
MCC 2db

Banyeg, akkor elbújhatott, mer' nem láttam a Rasztáét !

You can never have "enough" bikes.

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
Az össznépi krúzolás jól hangzik. Amúgyis terveztem, hogy barátnõmmel elnézünk a nyíregyi vadasparkba =)
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Akkor vissza kell olvasnom.Én nekem az jött le, hogy vagy a mult héten, vagy a mostani hétvégére szerveztetek egy tekerést.Én erre gondoltam.A sóstói grillezésrõl hallottam, de azt késõbre azaz nyárra mondta Karesz.Ezek szerint összemostam a kettõt.

Valószínüleg összeolvastad!:) Sok volt a sörike!
Elsõnek írta hogy Nyíregyháziak tekerjünk egyet(4036hsz),utánna írta MINDENKIT várunk egy szalonnasütésre(4044hsz).
Ízelítõ a környékrõl:Ny
AQUARIUS
F
http://www.nyf.hu/taxonomy/term/97
http://parkfurdo.sostort.hu/
http://jam.nyirbone.hu/index.html

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Mostanában kicsit kevés idõm van ide írni,az idõjárás pocsék, de attól meg a bringázás.
Tegnap este is koncerten voltam itt, a borfeszten:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Akkor vissza kell olvasnom.Én nekem az jött le, hogy vagy a mult héten, vagy a mostani hétvégére szerveztetek egy tekerést.Én erre gondoltam.A sóstói grillezésrõl hallottam, de azt késõbre azaz nyárra mondta Karesz.Ezek szerint összemostam a kettõt.

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Halló!

Jaj nehogy félreértelmezd!Én arra gondoltam, hogy te hívtad a nyirségi kollegákat egy tekerésre, majd elhangzott az utolsó pillanatokban, hogy ez egy országos tali.Vagy én olvasatam rosszul el?Tehát talit szervezzük, de idõben elkezdeni!

Hali!
Én nem értelmezem félre csak nem értem amit írtál : "Nem zárkózunk el az ost blokktól sõtt ideje itt is felfedezni ...........".
Véleményem szerint másfél hónap nem hirtelen szervezés, sõt ez a találkozó csak azoknak új akik az õszi CM -en nem voltak jelen mert mi már akkor mondtuk hogy május vagy júniusban szervezünk találkozót. Jelentkezési létszámtól függõen több program is megszervezésre kerül.Ha valaki visszaolvas akkor pl:Karesz javaslata volt az az útvonal amit én szombatonként tekerek (Nyíregyháza-Tokaj-Nyíregyháza ).Mindenkit szeretettel várunk,és a javaslatokat és hogy mit csinálna szívesen a csapat.

Üdv mindenkinek.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts
Monyec!

Küldj egy címet priviben, elküldöm postával.

Megkaptam a NED-es fiuktól rendelt pólókat, és nagyon jók lettek. Mindenkinek ajánlom hogy rendeljen bátran, nagyon ügyesek!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Halló!

Jaj nehogy félreértelmezd!Én arra gondoltam, hogy te hívtad a nyirségi kollegákat egy tekerésre, majd elhangzott az utolsó pillanatokban, hogy ez egy országos tali.Vagy én olvasatam rosszul el?Tehát talit szervezzük, de idõben elkezdeni!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Hát vazze!

Nem egy hirtelen nyíregyi tekerésre, hanem egy elõre korábban megszervezett talira.Nem zárkózunk el az ost blokktól sõtt ideje itt is felfedezni Petõfi verseiben leírt szépségeket("lent az alföld tengersík vidékén, ott vagyok hol ott az én világom") de egy idõben elkezdett szervezés után,szerintem bárhol,Kárpátalján,Erdélyben.Székelyföldön,Vajdaságban vagy a Felvidéken.Magyar határokat is áthághatunk, csak gyertek, jöjjünk össze!
Kezdjük szervezni a nyári avcagy bármely hónaphoz ünnephez kötött találkozóinkat!
Várom az ötleteket!

Hali!

Ezt az írásodat nem tudom értelmezni ha ,ha kifejtenéd bõvebben azt megköszönném.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Kedves Designer fiúk!

Mi a Vértesben élõ cruiseresek kb 10 egynehányan vagyunk.1, két ötlettel elõállhatnátok póló ügyben!

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Csá!

Akinek a Karesz megcsinálta a logóját és fennt van a magyarcruiserclub oldalon, azt mind megcsináltam. Úgy volt, hogy nem tudok menni critical mass-ra, így elpostáztam mindenkiét a Monyecnek. A tiéd is a Monyecnál van :D

Hát vazze!

Nem néztem kinek a cucca van nálam, én mondtam karesznak, hogy aki a környékén van , vigye el.
Szóval, ami itt van nálam:
Zsolt
Viktorin
Márkó
Máté
Csaba
Apuka (vazze! nem hoztad a lánckereket)
Pickup72(Jó avázad, használd!!!!)
Rasztafaszi
Green Brain
Supra Fighter
Vegacs
TOmasso
Ricsi 10
MCC 2db

Szóval fiúkák, a mágneseket mindenki megkapja egy találkozó alkalmával,ergo, ha szeretnétek e becses ajándékot, idõt kell szakítani egy találkozóra!!!!!!!!!
Nem egy hirtelen nyíregyi tekerésre, hanem egy elõre korábban megszervezett talira.Nem zárkózunk el az ost blokktól sõtt ideje itt is felfedezni Petõfi verseiben leírt szépségeket("lent az alföld tengersík vidékén, ott vagyok hol ott az én világom") de egy idõben elkezdett szervezés után,szerintem bárhol,Kárpátalján,Erdélyben.Székelyföldön,Vajdaságban vagy a Felvidéken.Magyar határokat is áthághatunk, csak gyertek, jöjjünk össze!
Kezdjük szervezni a nyári avcagy bármely hónaphoz ünnephez kötött találkozóinkat!
Várom az ötleteket!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Élõben még jobban néz ki,persze.
Nem sikerült még beszerezni vázat.
A beérkezés idõpontja folyton tolódik.
csõ

Köszi a gyors tájékoztatást!
És az asszonypajti bringája hogy néz ki élõben?Neked most milyen bicó van?
CSÕ

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts

Jól néz ki,és nem is kicsi!Kaptatok vázat is?Breki meg DrGonzo is pályázik rá!
Hálám üldözni fog!
CSÕ

Élõben még jobban néz ki,persze.
Nem sikerült még beszerezni vázat.
A beérkezés idõpontja folyton tolódik.
csõ
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Igazán nincs mit Miki!
Megjött a tajvani "beérkezés".Mi így hívjuk.
Érkezett a szállítmánnyal egy nagyon frankó velo nyereg for cruiser.
Kép még nincs róla csak ilyen amatõr fotó amit a tajvani kollegák által küldött katalógusból lõttem.
Íme:
Picasa Web Albums - albaregiacruisers - velo nyereg

Télleg jól néz ki.Nem gagyi.Fasza.

Jól néz ki,és nem is kicsi!Kaptatok vázat is?Breki meg DrGonzo is pályázik rá!
Hálám üldözni fog!
CSÕ

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Tudnál nekem is készíteni egyet, ha szépen megkérlek? Az Alpin Pro márkaboltba el tudnád küldeni Nyíregyházára? Cím: Gervai Miklós, Alpin Pro márkabolt, Dózsa György u. 4-6, 4400. Köszi szépen elõre is, Rasztafaszi

Csá!

Akinek a Karesz megcsinálta a logóját és fennt van a magyarcruiserclub oldalon, azt mind megcsináltam. Úgy volt, hogy nem tudok menni critical mass-ra, így elpostáztam mindenkiét a Monyecnek. A tiéd is a Monyecnál van :D

Rasztafaszi

Rasztafaszi

vendég

• fórumtag
  • 89 posts
Tudnál nekem is készíteni egyet, ha szépen megkérlek? Az Alpin Pro márkaboltba el tudnád küldeni Nyíregyházára? Cím: Gervai Miklós, Alpin Pro márkabolt, Dózsa György u. 4-6, 4400. Köszi szépen elõre is, Rasztafaszi

én;)

vegacs

vegacs

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Igazán nincs mit Miki!
Megjött a tajvani "beérkezés".Mi így hívjuk.
Érkezett a szállítmánnyal egy nagyon frankó velo nyereg for cruiser.
Kép még nincs róla csak ilyen amatõr fotó amit a tajvani kollegák által küldött katalógusból lõttem.
Íme:
Picasa Web Albums - albaregiacruisers - velo nyereg

Télleg jól néz ki.Nem gagyi.Fasza.
Balatonfenyves,MCC találkoz:https://picasaweb.go...enyves2011Majus
Viszonylag új szerzeményem:http://picasaweb.goo...uisers/Chesini#

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
itt is megköszönöm én is a hûtõmágnest! nagyon tetszik :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Köszönöm mindenkinek (legfõképp a gyártónak)a hûtõmágnest!Tetszik ,szeretem az ilyen kis apróságokat!CSÕ