Üdv az Uraknak!
Legújabb szerzeményem:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. K
Wildcat Grandprix Made in Hungary ,kinek tetszik?
Zsolt
Nagyon szép!
Irigy vagyok a láncvédõ miatt.

Mennyi volt az ára?
Üdv az Uraknak!
Legújabb szerzeményem:
Wildcat Grandprix Made in Hungary ,kinek tetszik?
Zsolt
Mindenképpen az lenne a jó. Ha lehetséges...Szia Miki, szia Mindenkinek!
Köszi az infót.
Mi a véleményetek(nem tudom hová tûnt a fejvakarós arc), jó lenne-e ha egy helyen szállnánk meg biztosítva ezzel az esti beszélgetés, sörözés, grillezés lehetõségét? Meg a csoportos kedvezményt is esetleg igénybe lehetne venni.
Ha gk-val megyek, viszek jó kis somogyi füstölt szalonnát, meg olyan cpeciális vizet, mint múltkor. Ha nem, akkor is. A jó idõt megrendeltétek?
Itt most esik...
You can never have "enough" bikes.
Alternatívák!
Most kaptam az e-mailt a cimbora párjától!
Bemásolom ide!
"Szia
Írom néhány sóstói szállás elérhetõségeit:
Park Szálloda szalloda@mpkitk.hu , web: sostoparkhotel.hu, tel.: 42 501-360
Hotel Sóstó hotelsosto@t-online.hu, web: Hotel S, tel.: 42 402-011
Hotel Tara bchu@axelero.hu, web: Hotel Tara szlloda, tterem sstfrd, nyregyhza - Kezdlap, tel.: 42 475-903
Blaha Panzió info@blahapanzio.hu, web:Blaha Panzi, tel.:42 403-342
Fürdõház Panzió és Svájci lak ertekesites@sostort.hu, web:- S, tel.: 42 411-191
A mi szálláshelyeinken, Fürdõház Panzióban és Svájci lakban csoportos foglalás esetén (15 fõ felett) kedvezményes árak vannak, és a szállásár tartalmazza a Fürdõház fürdõrészlegének használatát.
Ha a csapatból többen foglalnak itt, szólj nekem, és megpróbálom elintézni a csoportárat.,,
Vagy kereshetünk a városon belül is szállásokat!kb 5km
Kérdéssel nem illik kérdésre.
Milyen volt a bodza szörp?
Breki!
Milyen volt a bortúra?
Breki!
Milyen volt a bortúra?
Sziasztok!
A nyíregyházi találkozóval kapcsolatban aki tudja hogy jön az jelezze már részünkre,hogy a képet tudjunk alkotni a létszámról.
Köszi.
Sziasztok!
A nyíregyházi találkozóval kapcsolatban aki tudja hogy jön az jelezze már részünkre,hogy a képet tudjunk alkotni a létszámról.
Köszi.
Sziasztok!
Köszi.
Az az emblémája szerint Chevrolet. Sajnos, nem néztem körbe elég alaposan, mert a testvérem is fotózta, aztán gondoltam, majd azt meg tudom nézni...Karesz!
Jók lettek a képek!
Az a zöld autó nem egy Oldsmobile? Azt hiszem 1914-es. Láttam párszor itt Szegeden, néhány alkalommal kiállítva,nagyon gyönyörû.
Sajnos nem... De holnap telefonos segítséget kérek, mert soha nem jön ki rá a lépés, hogy bemenjek.
Csõváz
Sajnos nem... De holnap telefonos segítséget kérek, mert soha nem jön ki rá a lépés, hogy bemenjek.Csõ Karesz. Stucni ügyben tudsz már valami jó hírt szolgáltatni?