Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás

Hali!

Ez milyen ennyiért?
Ker
Zsolt

Nem néz ki rosszul.
Ha lenne rá keret, meg is venném, mert még helyben is van.
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Sziasztok!

A Schwinn cruiser elkelt. Köszönöm mindenkinek az érdeklõdést! Ráadásul ma át is vettem az új gépet. Képek itt.
Elsõ benyomások: amikor elindultam az üzletbõl olyan hangot hallottam mintha a lánc hozzáérne valamihez. De csak bizonyos pedálpozícióban. Hazáig így tekertem, itthon aztán jobban ráfeküdtem a témára. Hasaltam, füleltem...és végül megtaláltam a hibát. A láncvédõ borítást kellett kicsit megigazítani, így már semmi hangja. :)
Nagyon kényelmes bicikli, masszív és szép. Leszedtem róla a figyelmeztetõ matricákat, bár a képeken még rajta voltak.
Bár alacsonyabban van az ülése és a kormánya is, mint a Schwinné volt, mégis kényelmes vele tekerni. Gondolom ez a hosszabb váznak köszönhetõ. Egy dolog rontja el a kedvem, hogy esik az esõ...és eddig csak a hazaúton tudtam élvezni az új kerót.

Szép bringa!Grat hozzá!Szeretem az electrákat IS!Találkozóra átjössz?Nem vagy messze és Debrecenbõl lehet jön Rastacsko szaktárs is!

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Szép bringa Dani. Legyen vele szerencséd.

Köszi! Az idõvel még mindig nincs szerencsém. Állítólag délután már sütni fog a nap.

Hátsó lámpát kell keresnem, a korábbi lámpám egyik rögzítõje sem alkalmas a keróhoz.

sh105

sh105

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
weather Miskolc 8 days
weather Debrecen 8 days
sajnos Nyíregyházáról nem találtam

Jó hétvégét kívánok!!!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
Hali!

Ez milyen ennyiért?
Ker
Zsolt

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Szép bringa Dani. Legyen vele szerencséd.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Hát ahogy elnézem a köpönyeg.hu -t esõt mutat mind a 2 napra:(

Már kölcsönkértem egy csomagtartót is számodra. A rózsaszínû a Tied, rendben?:D

[IMG][img]http://kephost.hu/image-0588_4C203BE1.jpg[/img][/IMG]

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Nos. Én hozzájárulnék a hangulat fokozásához ezzel:Feltöltött kép
Mármint a zöld csodával, azazhogy mindenki úgy készüljön, hogy verseny is lesz :D !!! Aki akar, sisakot, térd,-és könyökvédõt hozzon, mert vérre menõ küzdelmet szeretnék látni !!!
A részletek kidolgozása legyen közös feladat, úgy gondolom.
Másik dolog, ha már ott vagyunk, vasárnap se induljunk túl korán haza szerintem, úgyhogy gondoljunk ki valami közös programot aznapra is. Persze az sem baj, ha ott, jókedvvel gondoljuk ki...
Csõõõ

Okkééé! Elsõ pillanattól kezdve tetszett a hangulatfokozó zöld kis micsoda.:D
Ha autóval jöttök, a guruló zsámolyt is elhozhatnád. A fûnyírómotorosat. Benzinillat-hiányom van.
Barátom múltkor hozott Angliából egy 750-es Zephyrt, megkérdezte gurulok-e vele. Kb. 1 tizedmásodperc alatt kigondoltam, hogy igen.
Vasárnap du. ráérünk szerintem mi is hazaindulni.

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás

Sok-sok kellees balesetmentes bringázást vele !!!
Egs...

Köszönöm! 1órával ezelõtt amikor elállt kicsit az esõ, tekertem pár percet a környéken. Úgy suhant mint a szél. Remélem holnap jobb idõ lesz.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Majd elûzzük az esõfelhõket valahogy,asszonypajtás nagy idõjárás nézõ-rajongó,és azt mondta jó idõ lesz!
Legfeljebb átszerelünk esõgumira!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Mármint a zöld csodával, azazhogy mindenki úgy készüljön, hogy verseny is lesz :D !!! Aki akar, sisakot, térd,-és könyökvédõt hozzon, mert vérre menõ küzdelmet szeretnék látni !!!
Másik dolog, ha már ott vagyunk, vasárnap se induljunk túl korán haza szerintem, úgyhogy gondoljunk ki valami közös programot aznapra is. Persze az sem baj, ha ott, jókedvvel gondoljuk ki...
Csõõõ

A zöld csodát a múltkor mikor ott jártam nálad,elfelejtettem megnézni.Most ki is próbálhatom,feltéve ha bírja a 110kg körüli harcost :).Vasárnapot majd jókedvûen kitaláljuk!
CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok!

A Schwinn cruiser elkelt. Köszönöm mindenkinek az érdeklõdést! Ráadásul ma át is vettem az új gépet. Képek itt.
Elsõ benyomások: amikor elindultam az üzletbõl olyan hangot hallottam mintha a lánc hozzáérne valamihez. De csak bizonyos pedálpozícióban. Hazáig így tekertem, itthon aztán jobban ráfeküdtem a témára. Hasaltam, füleltem...és végül megtaláltam a hibát. A láncvédõ borítást kellett kicsit megigazítani, így már semmi hangja. :)
Nagyon kényelmes bicikli, masszív és szép. Leszedtem róla a figyelmeztetõ matricákat, bár a képeken még rajta voltak.
Bár alacsonyabban van az ülése és a kormánya is, mint a Schwinné volt, mégis kényelmes vele tekerni. Gondolom ez a hosszabb váznak köszönhetõ. Egy dolog rontja el a kedvem, hogy esik az esõ...és eddig csak a hazaúton tudtam élvezni az új kerót.

Sok-sok kellees balesetmentes bringázást vele !!!
Egs...

You can never have "enough" bikes.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Csõõõ

You can never have "enough" bikes.

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
üdv!a vázak sima acélcsõbõl készülnek,a váz kb 70000ft, a kész bringa kb 200 000 ft lesz.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szorítást és a jókívánságokat.
Úgy tûnik hogy a derült égbõl jött villámcsapáson túl vagyok.
Remélem hogy a találkozón sokan leszünk és jót beszélgetünk és jó hangulatban fog eltelni.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.

Üdv ismét itt , a találkozóra már elvagy engedve , mármint orvosilag?
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

hdanesz

hdanesz

vendég

• fórumtag
  • 76 hozzászólás
Sziasztok!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Szevasztok.
Köszönjük a tájékoztatást, már csak a jó idõért kell fohászkodni. Itt pillanatnyilag annyira esik, ha kinézek az ablakon, minden homályos. Pedig nem is ittam semmit.
Jók a bicajok, az a fehér gumis csajos az meg + nagyon tuti.
Breki örülök, hogy épségben túlvagy rajta, azért izgultál elõtte, nem?
:)

Nem kicsit izgultam,hanem nagyon. Igazából az a baj hogy nincs lehetõség elõtte beszélni senkivel ,a kérdések meg a dokinál amik vannak azt felteszi a másik félét elfelejti az ember.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Megbeszélés megtörtént és erre jutottunk!
A találkozó június 26.-án szombaton délelõtt 11h-kor kezdõdik a Tüskevár horgásztavon HORG!Megvárjuk míg mindenki befut és kb 14h-kor elindulunk a belvárosba(kb 4km),egy közös tekerésre amít lángosozással szeretnénk összekötni(van lapcsánka,palacsinta stb-is,ha valaki mást szeretne enni!)Ezután vissza a Tüskevárra és kezdõdhet a szalonna sütés iszogatás beszélgetés bringák kiértékelése stb!Ha valakinek nem kenyere a szalonna, akkor helyben étterem található!
Amit az 5 tagú Nyíregyházi szervezõ csapat biztosít:jóidõ-hangulat,a nagy filegória kibérlése,szalonna,kenyér,hagyma,paprika,paradicsom,uborka,tányér-pohár és minden ami egy jó szalonna sütéshez kell.(NYÍREGYHÁZI ÉS KÖRNYÉKBELI CRUISERESEK SZERVEZÕKÖN KÍVÜL!HA VALAKINEK TÁMOGATÓ JELLEGÜ FELAJÁNLÁSA VAN AKKOR PRIVÁTBA JELEZZE NEKEM.KÖSZÖNJÜK!)
Amit szeretnénk kérni!Az innivalót ,legyen az alkoholos! :) vagy alkoholmentes ,erõs vagy gyenge ,bubis vagy nem bubis ,rostos vagy szürt,fehér illetve vörös stb,azt mindenki biztosítsa magának(pl helyben spar,tesco,aldi.lidl,penny stb).Illetve ha elfogy a készlet kisboltos barát kiszállítja a fogyást ha van rá igény!Ha valakinek valami észrevétele van jelezze!
CSÕ
Ha valamit kihagytam pótolom!

Szevasztok.
Köszönjük a tájékoztatást, már csak a jó idõért kell fohászkodni. Itt pillanatnyilag annyira esik, ha kinézek az ablakon, minden homályos. Pedig nem is ittam semmit.
Jók a bicajok, az a fehér gumis csajos az meg + nagyon tuti.
Breki örülök, hogy épségben túlvagy rajta, azért izgultál elõtte, nem?
:)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Ha valakit érdekel: Felt cruiser

navy felt beach cruiser 26" ac

Más: Kb 3 hét múlva tervezek egy utat Prágába kocsival... ha már ott vagyok átmegyek németbe. Hamburgban találtam egy jó boltot. (Holybikes) Ott tudnék venni magamnak Felt vázat. Közelebb nem tud valaki egy jó boltot?
Ha valakinek kell valami el tudom hozni.!!!!!!