Hali!
Ez milyen ennyiért?
Ker
Zsolt
Nem néz ki rosszul.
Ha lenne rá keret, meg is venném, mert még helyben is van.
Hali!
Ez milyen ennyiért?
Ker
Zsolt
Szép bringa!Grat hozzá!Szeretem az electrákat IS!Találkozóra átjössz?Nem vagy messze és Debrecenbõl lehet jön Rastacsko szaktárs is!Sziasztok!
A Schwinn cruiser elkelt. Köszönöm mindenkinek az érdeklõdést! Ráadásul ma át is vettem az új gépet. Képek itt.
Elsõ benyomások: amikor elindultam az üzletbõl olyan hangot hallottam mintha a lánc hozzáérne valamihez. De csak bizonyos pedálpozícióban. Hazáig így tekertem, itthon aztán jobban ráfeküdtem a témára. Hasaltam, füleltem...és végül megtaláltam a hibát. A láncvédõ borítást kellett kicsit megigazítani, így már semmi hangja.
Nagyon kényelmes bicikli, masszív és szép. Leszedtem róla a figyelmeztetõ matricákat, bár a képeken még rajta voltak.
Bár alacsonyabban van az ülése és a kormánya is, mint a Schwinné volt, mégis kényelmes vele tekerni. Gondolom ez a hosszabb váznak köszönhetõ. Egy dolog rontja el a kedvem, hogy esik az esõ...és eddig csak a hazaúton tudtam élvezni az új kerót.
Köszi! Az idõvel még mindig nincs szerencsém. Állítólag délután már sütni fog a nap.Szép bringa Dani. Legyen vele szerencséd.
Hát ahogy elnézem a köpönyeg.hu -t esõt mutat mind a 2 napra:(
Nos. Én hozzájárulnék a hangulat fokozásához ezzel:
Mármint a zöld csodával, azazhogy mindenki úgy készüljön, hogy verseny is lesz!!! Aki akar, sisakot, térd,-és könyökvédõt hozzon, mert vérre menõ küzdelmet szeretnék látni !!!
A részletek kidolgozása legyen közös feladat, úgy gondolom.
Másik dolog, ha már ott vagyunk, vasárnap se induljunk túl korán haza szerintem, úgyhogy gondoljunk ki valami közös programot aznapra is. Persze az sem baj, ha ott, jókedvvel gondoljuk ki...
Csõõõ
Köszönöm! 1órával ezelõtt amikor elállt kicsit az esõ, tekertem pár percet a környéken. Úgy suhant mint a szél. Remélem holnap jobb idõ lesz.Sok-sok kellees balesetmentes bringázást vele !!!
Egs...
Majd elûzzük az esõfelhõket valahogy,asszonypajtás nagy idõjárás nézõ-rajongó,és azt mondta jó idõ lesz!Hát ahogy elnézem a köpönyeg.hu -t esõt mutat mind a 2 napra:(
A zöld csodát a múltkor mikor ott jártam nálad,elfelejtettem megnézni.Most ki is próbálhatom,feltéve ha bírja a 110kg körüli harcostNos. Én hozzájárulnék a hangulat fokozásához ezzel:
Mármint a zöld csodával, azazhogy mindenki úgy készüljön, hogy verseny is lesz!!! Aki akar, sisakot, térd,-és könyökvédõt hozzon, mert vérre menõ küzdelmet szeretnék látni !!!
A részletek kidolgozása legyen közös feladat, úgy gondolom.
Másik dolog, ha már ott vagyunk, vasárnap se induljunk túl korán haza szerintem, úgyhogy gondoljunk ki valami közös programot aznapra is. Persze az sem baj, ha ott, jókedvvel gondoljuk ki...
Csõõõ
Sok-sok kellees balesetmentes bringázást vele !!!Sziasztok!
A Schwinn cruiser elkelt. Köszönöm mindenkinek az érdeklõdést! Ráadásul ma át is vettem az új gépet. Képek itt.
Elsõ benyomások: amikor elindultam az üzletbõl olyan hangot hallottam mintha a lánc hozzáérne valamihez. De csak bizonyos pedálpozícióban. Hazáig így tekertem, itthon aztán jobban ráfeküdtem a témára. Hasaltam, füleltem...és végül megtaláltam a hibát. A láncvédõ borítást kellett kicsit megigazítani, így már semmi hangja.
Nagyon kényelmes bicikli, masszív és szép. Leszedtem róla a figyelmeztetõ matricákat, bár a képeken még rajta voltak.
Bár alacsonyabban van az ülése és a kormánya is, mint a Schwinné volt, mégis kényelmes vele tekerni. Gondolom ez a hosszabb váznak köszönhetõ. Egy dolog rontja el a kedvem, hogy esik az esõ...és eddig csak a hazaúton tudtam élvezni az új kerót.
You can never have "enough" bikes.
You can never have "enough" bikes.
Üdv ismét itt , a találkozóra már elvagy engedve , mármint orvosilag?Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a szorítást és a jókívánságokat.
Úgy tûnik hogy a derült égbõl jött villámcsapáson túl vagyok.
Remélem hogy a találkozón sokan leszünk és jót beszélgetünk és jó hangulatban fog eltelni.
Még egyszer köszönöm mindenkinek.
Szevasztok.
Köszönjük a tájékoztatást, már csak a jó idõért kell fohászkodni. Itt pillanatnyilag annyira esik, ha kinézek az ablakon, minden homályos. Pedig nem is ittam semmit.
Jók a bicajok, az a fehér gumis csajos az meg + nagyon tuti.
Breki örülök, hogy épségben túlvagy rajta, azért izgultál elõtte, nem?
Megbeszélés megtörtént és erre jutottunk!
A találkozó június 26.-án szombaton délelõtt 11h-kor kezdõdik a Tüskevár horgásztavon HORG!Megvárjuk míg mindenki befut és kb 14h-kor elindulunk a belvárosba(kb 4km),egy közös tekerésre amít lángosozással szeretnénk összekötni(van lapcsánka,palacsinta stb-is,ha valaki mást szeretne enni!)Ezután vissza a Tüskevárra és kezdõdhet a szalonna sütés iszogatás beszélgetés bringák kiértékelése stb!Ha valakinek nem kenyere a szalonna, akkor helyben étterem található!
Amit az 5 tagú Nyíregyházi szervezõ csapat biztosít:jóidõ-hangulat,a nagy filegória kibérlése,szalonna,kenyér,hagyma,paprika,paradicsom,uborka,tányér-pohár és minden ami egy jó szalonna sütéshez kell.(NYÍREGYHÁZI ÉS KÖRNYÉKBELI CRUISERESEK SZERVEZÕKÖN KÍVÜL!HA VALAKINEK TÁMOGATÓ JELLEGÜ FELAJÁNLÁSA VAN AKKOR PRIVÁTBA JELEZZE NEKEM.KÖSZÖNJÜK!)
Amit szeretnénk kérni!Az innivalót ,legyen az alkoholos!vagy alkoholmentes ,erõs vagy gyenge ,bubis vagy nem bubis ,rostos vagy szürt,fehér illetve vörös stb,azt mindenki biztosítsa magának(pl helyben spar,tesco,aldi.lidl,penny stb).Illetve ha elfogy a készlet kisboltos barát kiszállítja a fogyást ha van rá igény!Ha valakinek valami észrevétele van jelezze!
CSÕ
Ha valamit kihagytam pótolom!