HöhöhöhöTalán még Karesznak van olyan váltókarja!Banán nyergen rajta vagyok!
Lemaradtam!
Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2010. június 24. - 21:44

You can never have "enough" bikes.
Írta 2010. június 24. - 21:43

Ki mikor érkezik?Ha a navigálásban segítség kell szóljatok nyugodtan!
Mi már 10 körül szeretnénk érkezni, ha nem baj. Valószínûleg odatalálunk, de ha nem, majd telefonos segítséget kérek...

Írta 2010. június 24. - 21:41

Azokból a csontszinû váltókarokból nincs még?Vevõ lennék rá!Keresek még mindig banánnyerget+sissybart!!!!
Talán még Karesznak van olyan váltókarja!Banán nyergen rajta vagyok!
Lemaradtam!
Régi szép idõk:

http://lh5.ggpht.com...g/s640/20091121
Írta 2010. június 24. - 21:41

De van.Azokból a csontszinû váltókarokból nincs még?Vevõ lennék rá!Keresek még mindig banánnyerget+sissybart!!!!

Írta 2010. június 24. - 21:34

ez az oldal,ezekre a betûkre gondolsz?
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
10es normál menetet vettem de nem ment rá és 2xolyan sûrû a menet valóban
A gumi akinek hasonló kerója van annak tetszik aki meg normál biciklin utazik az meg szörnyülködik rajta
szerintem bitang jók
Zsolt
Igen, bár már egyértelmûen látszik, hogy a 10.5 a jó...
Írta 2010. június 24. - 21:30

Nekem az alsó szín tetszik,szép a felette lévõ is de abból én már sokat láttam!Reméljük az asszony bicója is meglett!Iszok is rá egy kobajasit!
Én is az alsó színen vacillálok
legfeljebb megspékelni egy második színnel,ami megy hozzá, és akkor a villa is azt a színt kapná,meg a váz is kapna belõle egy kicsit helyenként.
Mi az,ami illik hozzá?
Remélem megkerül. akkor asszem picit "egyediesítve lesz az is, könnyebb felismerhetõség érdekében.mondjuk alapból nem láttam sok olyat itt eddig, csak hasonlót.
Mi az a kobajasi?
http://www.myspace.com/viktorin87
Írta 2010. június 24. - 21:24

Azokból a csontszinû váltókarokból nincs még?Vevõ lennék rá!Keresek még mindig banánnyerget+sissybart!!!!Egy ilyen doboz idén is jól jöne:
Én kifogytam,eladtam-cseréltem mindent ,amik értéket képviselnek azok a bringáimban vannak!De várom a kincseket!
Írta 2010. június 24. - 21:22

Nekem az alsó szín tetszik,szép a felette lévõ is de abból én már sokat láttam!Reméljük az asszony bicója is meglett!Iszok is rá egy kobajasit!Láttam én még pár jó színt, csak azok olyanok, hogy nem tudom nevesíteni õket,mert nincs mihez hasonlítani:D
De most lehet hogy megcsavarodik a történet egy váratlan fordulattal.majd holnap kiderül.
Lehet hogy megvan az ellopott bringa.
állítólag nemrég lefoglaltak kb 50 lopott bicajt, és az egyik legalább abból a koliból tûnt el, ahonnan barátnõmé.
Nem akarok elhamarkodottan dönteni a szín ügyében, szóval akinek van valami jó ötlete, írjon nyugodtan:D
Meg javaslatot is várnék: cruiser ker
Melyiknek van a legnormálisabb színe?
Az az egyedüli baj, hogy a villa fekete, ami jár hozzá.
Írta 2010. június 24. - 21:21

Nekem már egyben is nagyon csorgott a nyálam ezért a bicóért!Én sem festeném át gyönyörû az a váz fasza kis rat-rod lehetne belõle.Ötletek: GALLERY
köszi!Én is nézegettem ezeket a bicókat és ötlet van bõven már van egy dossziém amiben vagy 100 bicikli van kinyomtatva és azt skubizom hogy mint lehetne megcsinálni ezt azt.Az a baj itthon csak 2x1méteres erkélyünk van ami nagyon lekorlátozza a kihelyezhetõ darabszámot,Munkahelyemen is figyel 2-3darab és szüleimnél az egyik garázsban is az én kacatjaim vannak.A párom már kivan a "hülyeségeimtõl"-miért nem elég 1 bicikli mint mindenki
másnak-mondja
Írta 2010. június 24. - 21:19

Írta 2010. június 24. - 21:18

Szerintem nem általában, csak esetlegesen, bár ezek tényleg trendi színek... Miki élete párjának a bringája sárga, Szepiié zöld, az enyémé kék, és ha átfényeztetem, se lesz se strandkorlátkék, se pink se(bár az teccik
) Vegacs a csajának fekete-pinket csinál, az igaz, de a fekete lesz a több...
Láttam én még pár jó színt, csak azok olyanok, hogy nem tudom nevesíteni õket,mert nincs mihez hasonlítani:D
De most lehet hogy megcsavarodik a történet egy váratlan fordulattal.majd holnap kiderül.
Lehet hogy megvan az ellopott bringa.
állítólag nemrég lefoglaltak kb 50 lopott bicajt, és az egyik legalább abból a koliból tûnt el, ahonnan barátnõmé.
Nem akarok elhamarkodottan dönteni a szín ügyében, szóval akinek van valami jó ötlete, írjon nyugodtan:D
Meg javaslatot is várnék: cruiser ker
Melyiknek van a legnormálisabb színe?
Ratrodbikes-t én is szoktam nézni, ötletmerítés miatt:D
Ott láttam nagyon sok strandkorlátkék nõi bringát:D
Üdv!
Az az egyedüli baj, hogy a villa fekete, ami jár hozzá.
Írta 2010. június 24. - 21:17

Gyerekek !
Szerintem lehetne tartani afféle kirakodóvásárt !
Akinek amilye van, és úgy gondolja, más számára használható és értéket képvisel, hozza el, csere-bere, eladás céljából.
Mit gondoltok ?
Egy ilyen doboz idén is jól jöne:

Én kifogytam,eladtam-cseréltem mindent ,amik értéket képviselnek azok a bringáimban vannak!De várom a kincseket!
Írta 2010. június 24. - 21:10

Én is kezdek a nem átfestés mellett érvelni-gyõzkõdöm magam, tetszik igy is egyre jobban ahogy rakom össze
Meg hányom-vetem:) oszt lesz ami lesz
Zs
Nekem már egyben is nagyon csorgott a nyálam ezért a bicóért!Én sem festeném át gyönyörû az a váz fasza kis rat-rod lehetne belõle.Ötletek: GALLERY
Írta 2010. június 24. - 21:06

Ismerõs probléma, de van megoldás !
A Sachs Dreigang tengelyén a menet 10.5x1 mm.
Tudok adni mindkét oldalit.
Azért azt nézd már meg, a fékkulcson vagy az agytesten milyen betûjelek vannak, hogy biztos legyen...
Ilyen gumikat veszek én is most
Csõ
ez az oldal,ezekre a betûkre gondolsz?
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
10es normál menetet vettem de nem ment rá és 2xolyan sûrû a menet valóban
A gumi akinek hasonló kerója van annak tetszik aki meg normál biciklin utazik az meg szörnyülködik rajta
szerintem bitang jók
Zsolt
Írta 2010. június 24. - 21:04

Sziasztok!
Megvan a mai agyalós kérdésem!
Miért van az, ha egy férfi a feleségének/barátnõjének összeállít egy bicajt, az egyik leggyakrabban használt szín a strandkorlátkék?
Láttam egy csomó képet, amin olyan színû volt.
A második leginkább a pink, de ahhoz én nem nyúlok egykönnyen:D
A többi meg nem valami szép amit láttam.
Gondolkozok azon a kéken, de nemtom mit lehetne még.
Üdv!
Szerintem nem általában, csak esetlegesen, bár ezek tényleg trendi színek... Miki élete párjának a bringája sárga, Szepiié zöld, az enyémé kék, és ha átfényeztetem, se lesz se strandkorlátkék, se pink se(bár az teccik

Írta 2010. június 24. - 20:59

Szerintem lehetne tartani afféle kirakodóvásárt !
Akinek amilye van, és úgy gondolja, más számára használható és értéket képvisel, hozza el, csere-bere, eladás céljából.
Mit gondoltok ?
Írta 2010. június 24. - 20:44

Ismerõs probléma, de van megoldás !Hali!
Köszi, valószinû egyenlõre így marad a váz mindenki azt mondja ne Bántsam!!
Ahogy elkezdtem összerakosgatni kezdenek jönni a jól megszokott gondok.A hátsó agynál az anya menete bekrepált és persze nem metrikus menet és mindenhol hülyén néznek rám.
Karesz segits honnan lehetne 10-es anyát szerválni a Sachs Torpedo agyhoz.Azt mondták ezen spec menet van amit tapasztalok:(
A gumi darabja 5 pénz volt
Zsolt
A Sachs Dreigang tengelyén a menet 10.5x1 mm.
Tudok adni mindkét oldalit.
Azért azt nézd már meg, a fékkulcson vagy az agytesten milyen betûjelek vannak, hogy biztos legyen...
Ilyen gumikat veszek én is most

Csõ
Írta 2010. június 24. - 19:41

Megvan a mai agyalós kérdésem!
Miért van az, ha egy férfi a feleségének/barátnõjének összeállít egy bicajt, az egyik leggyakrabban használt szín a strandkorlátkék?

Láttam egy csomó képet, amin olyan színû volt.
A második leginkább a pink, de ahhoz én nem nyúlok egykönnyen:D
A többi meg nem valami szép amit láttam.
Gondolkozok azon a kéken, de nemtom mit lehetne még.
Üdv!
Írta 2010. június 24. - 18:53

Szia.
Szép a váz. Különleges a villa. Elég ép a festés.
Egyetértek Karesszal, kár lenne ehhez nagyon hozzányúlni.
Én mindig lemegyek alfába, aztán végiggondolom van-e esélye annak, hogy tudok mégegyszer ugyanilyent szerezni. Ezzel most szerintem ez a helyzet. Én sajnálnám megvágni v. belehegeszteni...
Gumit mennyiért vesztegették? Szééép.
Hali!
Köszi, valószinû egyenlõre így marad a váz mindenki azt mondja ne Bántsam!!
Ahogy elkezdtem összerakosgatni kezdenek jönni a jól megszokott gondok.A hátsó agynál az anya menete bekrepált és persze nem metrikus menet és mindenhol hülyén néznek rám.
Karesz segits honnan lehetne 10-es anyát szerválni a Sachs Torpedo agyhoz.Azt mondták ezen spec menet van amit tapasztalok:(
A gumi darabja 5 pénz volt
Zsolt
Írta 2010. június 24. - 17:55

Remélem most bejön nekik.