Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Hali!

Nem tud valaki tanácsot adni a következõ problémámhoz.

Pay-pal rendszeren keresztül érkezett USD. Hogyan tudom a számlámra tenni???
Elõre is köszi.

Szívesen segítek!Elköltöm neked 10 perc alatt,és nincsen vele gond!Vennék egy ilyet,új kedvenc.
Feltöltött kép

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Egy gondolat!
Minden Nyíregyházi cruiseres szégyelje magát, aki olvassa a fórumot és nem jött el a találkozóra!(korábban akartam beírni)
Többen is jelezték már hogy nézték a képeket szépek a bringák stb stb,pofa nagy feszíteni tudnak, nem is hiányoznak az ilyen elemek!
Ha valakit megsértettem bocs,ha meg nem tetszik megtaláltok a szokott helyemen!9-18-ig

krómCSÕ :)

Más
Tibo79 várjuk a fat frank képeket.Honnan és mennyiért szerezted?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Nah !

Eddig nem mondtam, hogy ne befolyásoljak senkit ! Kíváncsi voltam ti mondtok erre a vázra! Az igazság az, hogy félek ettõl a polírozós lakkozós dologtól, de ez lehet csak az én hülyeségem, mert nem vagyok benne szaki, de ami még fontosabb, maga a váz formája sem tetszik annyira (ezt most nem részletezném)
Arra gondoltam veszek egy Csepel Neo-t (használtan) és azt krómoztatom annak tetszik a formája! Vélemény? Szerintetek? Jó lenne? ...csak õszintén
Vettem már barna Fat Franket ... rá is húztam a Mr. Boros-tól vett sûrû küllõs felnikre.... holnap mutatok képet.... szerintem nagyon szép

apropó ha valakinek van jó Springer villája... nem nyekergõs, nem tekergõzõ (vagy ez nagy elvárás?) az jelezze

Ha veszel egy neo-t akkor azt szerintem halál lesz krómozni!Ha nincsen jól letisztítva-elõkészítve akkor nem szép a króm,és baromi drága lenne szerintem.Én biztosan keresnék inkább olyat ami kész van!pl:26" LowRider Beach Cruiser Bike Bicycle Tricycle Frame - eBay (item 330438712405 end time Jul-29-10 18:56:39 PDT)
26" Chrome Beach Cruiser bike Frame [32790] - eBay (item 280500635467 end time Jul-30-10 00:42:37 PDT)
Polírozós alu váz meg annak való,akinek van hozzá szabadideje és tudja vikszolni állandóan(én nem lakkoznám le azért sem),mert hogy jól nézzen ki az biztos a nemi élet rovására menne,mert annyit kell vele foglalkozni ,hogy másra már se idõ meg erõ sem jut. :)

Kérdés!
Más városokban is robbanásszerûen megnõtt a cruiserek száma?Szerintem itt van legalább 100db!
Kezdem azt érezi hogy tucat terméket tekerek(jó az enyém nem az,csak hogy kicsit nagyképû legyek),mármint cruisert!3 éve alig láttam 1-2 -t ,bezzeg most !
Sok kib....ott gyökér veszi a neuzer -altrix -koliken(fehérbõl van a legtöbb) és társai cruisereket és feszítenek a belvárosban és ennyibõl áll a bringázás!Divat lett,sikk lett ez van!
CSÕ

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Bicikli váz krómozása hmmmm kemény dió!!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts
Hali!

Nem tud valaki tanácsot adni a következõ problémámhoz.

Pay-pal rendszeren keresztül érkezett USD. Hogyan tudom a számlámra tenni???
Elõre is köszi.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Nah !

Eddig nem mondtam, hogy ne befolyásoljak senkit ! Kíváncsi voltam ti mondtok erre a vázra! Az igazság az, hogy félek ettõl a polírozós lakkozós dologtól, de ez lehet csak az én hülyeségem, mert nem vagyok benne szaki, de ami még fontosabb, maga a váz formája sem tetszik annyira (ezt most nem részletezném)
Arra gondoltam veszek egy Csepel Neo-t (használtan) és azt krómoztatom annak tetszik a formája! Vélemény? Szerintetek? Jó lenne? ...csak õszintén
Vettem már barna Fat Franket ... rá is húztam a Mr. Boros-tól vett sûrû küllõs felnikre.... holnap mutatok képet.... szerintem nagyon szép

apropó ha valakinek van jó Springer villája... nem nyekergõs, nem tekergõzõ (vagy ez nagy elvárás?) az jelezze

Igen, én is "fáznék" kicsit ettõl a megoldástól, dehát próba, szemcsere, nem ?
A váz alakja, és egy gyári fényezésû váz utólagos krómoztatása már más téma, nem feltétlenül értünk egyet, remélem, nem baj.

Én, ha annyira króm vázat akarnék, biztosan készen rendelnék egyet...

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Nah !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ááá dolgoztam már egyszer öt évig a pótkerékben. Azt hittem bírom a hülyeséget, de nem tudtam Lajost tolerálni, így felmondtam, és nyitottam egy sajátot a Sámsoni úton a Budai Nagy Antal kersztezõdésében.

Értem. Ha arra járok(fogok), benézek.
Csõ

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Sok szerencsét kívánok hozzá !!!
Merre vagy található, ha szabad tudnom ?
(Olyan "kevés" idõt töltöttél a Pót-Kerékben, hogy nem sikerült ott összefutnunk...)

Ááá dolgoztam már egyszer öt évig a pótkerékben. Azt hittem bírom a hülyeséget, de nem tudtam Lajost tolerálni, így felmondtam, és nyitottam egy sajátot a Sámsoni úton a Budai Nagy Antal kersztezõdésében.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Szerintem elégé gázos...

Az a villa piszkál engem nagyon.
Valahogy máshogy kellett volna,meg a kormányt is.
Az alapötlet nem rossza annyira,csak pár dolgot le kéne cserélni rajta lehet,és egész jó lenne.
Én még mindig nem találtam meg a fehér markolatot is,ami árban is megfelelõ lenne
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ha valakit érdekel megnyitottam a saját kis szervizem debiben.
(nekem még ez az elsõ.... :D )

Sok szerencsét kívánok hozzá !!!
Merre vagy található, ha szabad tudnom ?
(Olyan "kevés" idõt töltöttél a Pót-Kerékben, hogy nem sikerült ott összefutnunk...)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Plusz, én is mutatnék valamit, a mai újságban találtam, csak neten nem,ezért scanneltem :

Feltöltött kép

Nézzétek, olvassátok:D
További szép napot mindenkinek!

Szerintem elégé gázos...

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Remélem, hogy õk, grrr !!!
Ha ennyiért gumit adnak, én mérges leszek, te meg szerencsés :D !

Hát azért még várni kell a szerencsémre nekem is egy kicsit:D
De azért jó lenne,mindenesetre le van mentve könyvjelzõbe.
augusztusba lehet megveszem:D
Rólam és a Bringákról:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Most ki a hülye?
Mach1 MTB 26" disc felni ker
Nézem a képet, és gumiabroncsot látok.
De õk felnirõl beszéltem.
Mindenesetre jó lenne ilyen áron fehér gumihoz jutni:D

Üdv

Remélem, hogy õk, grrr !!!
Ha ennyiért gumit adnak, én mérges leszek, te meg szerencsés :D !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ejj kedves barátom (remélem mondhatom ezt) a megjelenés után 10 perccel már hívtam is... Nem tudom mi tévõ legyek, gondolom te tudod /mert ki ha te nem/, hogy ez alu váz és ezt krómozni nem lehet! Gondoltam én is rá, hogy így maradjon, de jól néz ez ki élõben? A srác sem tudta megmondani, hogy miként lehet ez felületkezelve, a rozsda végett, de valamilyen módon van. az tuti.
Szerintetek? Jó lenne ez króm helyett?

Hát ez bizony polírozott aluváz, ami oxidálódik (mattul). Minden karc meglátszik rajta. Rácseppen egy verejtékcsepped, megszárad, az is meglátszik.
Volt ilyen polírozott aluvázas montim.
Ha rendszeresen tisztogatják,nagyon széééép.

Helló Tibo , próbáltam bele nagyítani hátha jobban látszik de szétesik a kép, úgyhogy tippem szerint ez csak polírozva van, viszont én már csináltam olyat aluminiummal ( igaz nem bicaj váz volt, de a lényeg ugyanaz), hogy felpolíroztam majdnem olyan mintha krómozva lenne de egy kicsit lágyabb a fénye, és utána szintelen lakkal átfújva megtartja a fényét ( ami nagyon egyedi a lakk miatt) és nem is oxidálódik alatta. Ez csak egy ötlet, és szerintem próbáld ki valami alu darabon, próbáld ki többféle lakkal ,vannak enyhén sárgás beütésüek és tök jó retrós hatást adnak. Az viszont hogy mennyire tartós nem tudom.

Persze, hogy ... ;)
Igen, mindenképpen lakkozni kell egy aluvázat, de persze nem lesz olyan, mint a króm. Az alu is oxidálódik, de az nem rozsda ;)!
Szerintem, ha ez nincs is lakkozva, szépen meg lehetne csinálni, a másik szempont meg, amit még mérlegelned kell, hogy szerintem nem túl hosszú (azaz elég rövid) váznak tûnik :(...

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Ejj kedves barátom (remélem mondhatom ezt) a megjelenés után 10 perccel már hívtam is... Nem tudom mi tévõ legyek, gondolom te tudod /mert ki ha te nem/, hogy ez alu váz és ezt krómozni nem lehet! Gondoltam én is rá, hogy így maradjon, de jól néz ez ki élõben? A srác sem tudta megmondani, hogy miként lehet ez felületkezelve, a rozsda végett, de valamilyen módon van. az tuti.

Helló Tibo , próbáltam bele nagyítani hátha jobban látszik de szétesik a kép, úgyhogy tippem szerint ez csak polírozva van, viszont én már csináltam olyat aluminiummal ( igaz nem bicaj váz volt, de a lényeg ugyanaz), hogy felpolíroztam majdnem olyan mintha krómozva lenne de egy kicsit lágyabb a fénye, és utána szintelen lakkal átfújva megtartja a fényét ( ami nagyon egyedi a lakk miatt) és nem is oxidálódik alatta. Ez csak egy ötlet, és szerintem próbáld ki valami alu darabon, próbáld ki többféle lakkal ,vannak enyhén sárgás beütésüek és tök jó retrós hatást adnak. Az viszont hogy mennyire tartós nem tudom.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Ha gumi, meg kell venni. De csak elírás sztem.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Hát ez bizony polírozott aluváz, ami oxidálódik (mattul). Minden karc meglátszik rajta. Rácseppen egy verejtékcsepped, megszárad, az is meglátszik.
Volt ilyen polírozott aluvázas montim.
Ha rendszeresen tisztogatják,nagyon széééép.

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Most ki a hülye?
Mach1 MTB 26" disc felni ker
Nézem a képet, és gumiabroncsot látok.
De õk felnirõl beszéltem.
Mindenesetre jó lenne ilyen áron fehér gumihoz jutni:D

Üdv
Rólam és a Bringákról:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts

Hajrá!
Mindenféle bringát szerelsz?

Hja persze a 28astól a Hi-Tech-ig mindent...