Szívesen segítek!Elköltöm neked 10 perc alatt,és nincsen vele gond!Vennék egy ilyet,új kedvenc.Hali!
Nem tud valaki tanácsot adni a következõ problémámhoz.
Pay-pal rendszeren keresztül érkezett USD. Hogyan tudom a számlámra tenni???
Elõre is köszi.

Szívesen segítek!Elköltöm neked 10 perc alatt,és nincsen vele gond!Vennék egy ilyet,új kedvenc.Hali!
Nem tud valaki tanácsot adni a következõ problémámhoz.
Pay-pal rendszeren keresztül érkezett USD. Hogyan tudom a számlámra tenni???
Elõre is köszi.
Ha veszel egy neo-t akkor azt szerintem halál lesz krómozni!Ha nincsen jól letisztítva-elõkészítve akkor nem szép a króm,és baromi drága lenne szerintem.Én biztosan keresnék inkább olyat ami kész van!pl:26" LowRider Beach Cruiser Bike Bicycle Tricycle Frame - eBay (item 330438712405 end time Jul-29-10 18:56:39 PDT)Nah !
Eddig nem mondtam, hogy ne befolyásoljak senkit ! Kíváncsi voltam ti mondtok erre a vázra! Az igazság az, hogy félek ettõl a polírozós lakkozós dologtól, de ez lehet csak az én hülyeségem, mert nem vagyok benne szaki, de ami még fontosabb, maga a váz formája sem tetszik annyira (ezt most nem részletezném)
Arra gondoltam veszek egy Csepel Neo-t (használtan) és azt krómoztatom annak tetszik a formája! Vélemény? Szerintetek? Jó lenne? ...csak õszintén
Vettem már barna Fat Franket ... rá is húztam a Mr. Boros-tól vett sûrû küllõs felnikre.... holnap mutatok képet.... szerintem nagyon szép
apropó ha valakinek van jó Springer villája... nem nyekergõs, nem tekergõzõ (vagy ez nagy elvárás?) az jelezze
Nah !
Eddig nem mondtam, hogy ne befolyásoljak senkit ! Kíváncsi voltam ti mondtok erre a vázra! Az igazság az, hogy félek ettõl a polírozós lakkozós dologtól, de ez lehet csak az én hülyeségem, mert nem vagyok benne szaki, de ami még fontosabb, maga a váz formája sem tetszik annyira (ezt most nem részletezném)
Arra gondoltam veszek egy Csepel Neo-t (használtan) és azt krómoztatom annak tetszik a formája! Vélemény? Szerintetek? Jó lenne? ...csak õszintén
Vettem már barna Fat Franket ... rá is húztam a Mr. Boros-tól vett sûrû küllõs felnikre.... holnap mutatok képet.... szerintem nagyon szép
apropó ha valakinek van jó Springer villája... nem nyekergõs, nem tekergõzõ (vagy ez nagy elvárás?) az jelezze
You can never have "enough" bikes.
Ááá dolgoztam már egyszer öt évig a pótkerékben. Azt hittem bírom a hülyeséget, de nem tudtam Lajost tolerálni, így felmondtam, és nyitottam egy sajátot a Sámsoni úton a Budai Nagy Antal kersztezõdésében.
Sok szerencsét kívánok hozzá !!!
Merre vagy található, ha szabad tudnom ?
(Olyan "kevés" idõt töltöttél a Pót-Kerékben, hogy nem sikerült ott összefutnunk...)
Szerintem elégé gázos...
Ha valakit érdekel megnyitottam a saját kis szervizem debiben.
(nekem még ez az elsõ....)
Plusz, én is mutatnék valamit, a mai újságban találtam, csak neten nem,ezért scanneltem :
Nézzétek, olvassátok:D
További szép napot mindenkinek!
Remélem, hogy õk, grrr !!!
Ha ennyiért gumit adnak, én mérges leszek, te meg szerencsés!
Most ki a hülye?
Mach1 MTB 26" disc felni ker
Nézem a képet, és gumiabroncsot látok.
De õk felnirõl beszéltem.
Mindenesetre jó lenne ilyen áron fehér gumihoz jutni:D
Üdv
Ejj kedves barátom (remélem mondhatom ezt) a megjelenés után 10 perccel már hívtam is... Nem tudom mi tévõ legyek, gondolom te tudod /mert ki ha te nem/, hogy ez alu váz és ezt krómozni nem lehet! Gondoltam én is rá, hogy így maradjon, de jól néz ez ki élõben? A srác sem tudta megmondani, hogy miként lehet ez felületkezelve, a rozsda végett, de valamilyen módon van. az tuti.
Szerintetek? Jó lenne ez króm helyett?
Hát ez bizony polírozott aluváz, ami oxidálódik (mattul). Minden karc meglátszik rajta. Rácseppen egy verejtékcsepped, megszárad, az is meglátszik.
Volt ilyen polírozott aluvázas montim.
Ha rendszeresen tisztogatják,nagyon széééép.
Helló Tibo , próbáltam bele nagyítani hátha jobban látszik de szétesik a kép, úgyhogy tippem szerint ez csak polírozva van, viszont én már csináltam olyat aluminiummal ( igaz nem bicaj váz volt, de a lényeg ugyanaz), hogy felpolíroztam majdnem olyan mintha krómozva lenne de egy kicsit lágyabb a fénye, és utána szintelen lakkal átfújva megtartja a fényét ( ami nagyon egyedi a lakk miatt) és nem is oxidálódik alatta. Ez csak egy ötlet, és szerintem próbáld ki valami alu darabon, próbáld ki többféle lakkal ,vannak enyhén sárgás beütésüek és tök jó retrós hatást adnak. Az viszont hogy mennyire tartós nem tudom.
Helló Tibo , próbáltam bele nagyítani hátha jobban látszik de szétesik a kép, úgyhogy tippem szerint ez csak polírozva van, viszont én már csináltam olyat aluminiummal ( igaz nem bicaj váz volt, de a lényeg ugyanaz), hogy felpolíroztam majdnem olyan mintha krómozva lenne de egy kicsit lágyabb a fénye, és utána szintelen lakkal átfújva megtartja a fényét ( ami nagyon egyedi a lakk miatt) és nem is oxidálódik alatta. Ez csak egy ötlet, és szerintem próbáld ki valami alu darabon, próbáld ki többféle lakkal ,vannak enyhén sárgás beütésüek és tök jó retrós hatást adnak. Az viszont hogy mennyire tartós nem tudom.Ejj kedves barátom (remélem mondhatom ezt) a megjelenés után 10 perccel már hívtam is... Nem tudom mi tévõ legyek, gondolom te tudod /mert ki ha te nem/, hogy ez alu váz és ezt krómozni nem lehet! Gondoltam én is rá, hogy így maradjon, de jól néz ez ki élõben? A srác sem tudta megmondani, hogy miként lehet ez felületkezelve, a rozsda végett, de valamilyen módon van. az tuti.
Ejj kedves barátom (remélem mondhatom ezt) a megjelenés után 10 perccel már hívtam is... Nem tudom mi tévõ legyek, gondolom te tudod /mert ki ha te nem/, hogy ez alu váz és ezt krómozni nem lehet! Gondoltam én is rá, hogy így maradjon, de jól néz ez ki élõben? A srác sem tudta megmondani, hogy miként lehet ez felületkezelve, a rozsda végett, de valamilyen módon van. az tuti.
Hajrá!
Mindenféle bringát szerelsz?