Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Hali!
Pár perc csak a Paypal, de ha gondolod segítek rendelni. Én Ebayezek... Lehet sokat is...

Ebayrõl rendelt cuccok általában milyen áron jutnak el hozzád?
úgy értem a kiszállítás díja mennyi?

Az MCC logót nõi vázas bringával meg lehet csinálni?:D

Üdv!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

Baby371

Baby371

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Szia

Épp olyat szeretnék, valamilyen formában megkaphatnám az üzlet nevét vagy címét.
Köszönöm
Angi

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts

Srácok! NAGYON FONTOS !!!!!

Megrendelném a króm vázat, készen, újat. Többen is ezt javasoltátok, én pedig hallgatok az okosokra....
Valaki tud nekem segíteni? Honnan és hogyan? Ha esetleg valaki meg tudná rendelni helyettem az sem baj :D Lusta voltam Pay-Pal-t csinálni....

Hali!
Pár perc csak a Paypal, de ha gondolod segítek rendelni. Én Ebayezek... Lehet sokat is...

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Én is most vettem egy kosarat, de csak ilyen kormányra akasztósat.
Ráuntam hogy rám izzad a hátizsák naponta kétszer is,azt hamarosan még bakancsot is kell vinni magammal.
a kosár miatt kicserélem vagy áthelyezem az elsõ lámpát is egy kisebbre mert a gyáritól nem fér el a kosár.
Nem akartam rögzíthetõst venni, mert máskor úgy sincs igény a kosárra, akkor meg jobb ha adapter se látszik.
Amit a multkor mutattam fehér gumit, az mégsem az volt.
a Geax tattoo guminál ugyanaz a kép.
meg találtam normális képet a felnirõl

Üdv
Rólam és a Bringákról:

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Srácok! NAGYON FONTOS !!!!!

Megrendelném a króm vázat, készen, újat. Többen is ezt javasoltátok, én pedig hallgatok az okosokra....
Valaki tud nekem segíteni? Honnan és hogyan? Ha esetleg valaki meg tudná rendelni helyettem az sem baj :D Lusta voltam Pay-Pal-t csinálni....

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Sziasztok!

Új bringás vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szerintetek erre az alap kis cruiserre ( amit a képen láttok) milyen elsõ kosár illene a legjobban és melyik a legmegfelelõbb rá?
Kezdõként azt sem tudom milyen lenne a jó? Kormányra szerelhetõ? Vagy talán adapterest? De az egyáltalán felszerelhetõ az én bringámra.?
Megrendelném a netrõl ha tudnám milyen lenne a legjobb, mert az üzletben ahol vásároltam a bringát nem kapható, csak egy egyszerû fekete fémbõl készült, nekem meg az nem tetszik....:)a

Kisebb esti bevásárlásokat kellene csak raktározzak benne, max 4-5 kg. múltkori bevásárlásom után is majdnem elestem, mert húzta a táska füle nagyon a kormányt :D :)
Válaszotokat elõre is köszi
Angi

Szia Angi
van fontott kosár debreceni üzletben (pótkerék), az anyumnak építettre is ott vettem

Baby371

Baby371

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Új bringás vagyok és egy kis segítséget szeretnék kérni.
Szerintetek erre az alap kis cruiserre ( amit a képen láttok) milyen elsõ kosár illene a legjobban és melyik a legmegfelelõbb rá?
Kezdõként azt sem tudom milyen lenne a jó? Kormányra szerelhetõ? Vagy talán adapterest? De az egyáltalán felszerelhetõ az én bringámra.?
Megrendelném a netrõl ha tudnám milyen lenne a legjobb, mert az üzletben ahol vásároltam a bringát nem kapható, csak egy egyszerû fekete fémbõl készült, nekem meg az nem tetszik....:)a

Kisebb esti bevásárlásokat kellene csak raktározzak benne, max 4-5 kg. múltkori bevásárlásom után is majdnem elestem, mert húzta a táska füle nagyon a kormányt :D :)
Válaszotokat elõre is köszi
Angi

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts
Szép napot Mindenkinek.
Egyetértek.
Most a cruiser a divat. Pár év múlva már nem, hanem esetleg a veterán v. annak kinézõ parasztbiciklik mondjuk. Viszont már most elég sok eladó van, igaz drágábbak, mint pl. 1 éve. A sárgarépák (gyökerek) rájöttek, hogy nem alkalmas arra, mint a montijuk (padkázás, egykerekezés meg mittudoménmi).
Én is ismerek olyan fazont, aki a H&D-je mellé vett egy Electrát, mert jól néz ki. sZERINTETEK MENNYIT BICIKLIZETT VELE? Elárulom, nagyon keveset. Ha megunja majd, megveszem tõle óccón.:cool2:

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Kérdés!
Más városokban is robbanásszerûen megnõtt a cruiserek száma?Szerintem itt van legalább 100db!
Kezdem azt érezi hogy tucat terméket tekerek(jó az enyém nem az,csak hogy kicsit nagyképû legyek),mármint cruisert!3 éve alig láttam 1-2 -t ,bezzeg most !
Sok kib....ott gyökér veszi a neuzer -altrix -koliken(fehérbõl van a legtöbb) és társai cruisereket és feszítenek a belvárosban és ennyibõl áll a bringázás!Divat lett,sikk lett ez van!
CSÕ[/QUOTE]
Ne panaszkodj Miki, ne panaszkodj ;) . Errõl az egész jelenségrõl ( ami , hosszú évek óta , sõt mióta az eszemet tudom Nyíregyháza mindíg ilyen volt , ha valakinek van valami különleges , érdekesebb dolga az átlagnál akkor abból biztos hogy rövid idõn belül mindenkinek lesz ), szóval errõl MI tehetünk , vagyis ugyanúgy Én is ,Te is ,Breki is , Szepi is de még akár Szibu is, stb.stb. mert ugyanis mi mind évek óta cruiserezünk a városban , amit "ezek" megirigyeltek. Az már másik dolog hogy számomra "ezek" nem cruiseresek.Van egy másik oldala a dolognak , még pedig van aki ebbõl nem kicsi hasznot húz, mint pl. Kaló , bent voltam nálla a mûhelyben kb. 3 hete ott voltam vagy 20 percig , ezalatt 2db cruisert adott el és volt még 2 érdeklõdõ is, na ott majdnem átértékeltem a dolgokat ,de oda jutottam hogy "nem adom fel".Ugyanis ezek az emberek soha nem fognak egy defektet sem megjavítani maguktól , nemhogy valamit alkossanak a gépükre úgy mint a fórumon lévõ CRUISERESEK minden tagja. Na végül is igazad van , és engem is dühít az ilyen divat dolog, de legalább az elõbb leírt dolgokkal megnyugtatom magam.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

ja-ja, csongrádon jártam a minap, na ott ott szinte a földbõl jönnek elõ... :-D

Csongrádon tényleg sok van, május elsején mikor ott voltam nagyjábol 2 órát míg pihentem, én is rengeteget láttam :D
Rólam és a Bringákról:

bad_saint

bad_saint

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
ja-ja, csongrádon jártam a minap, na ott ott szinte a földbõl jönnek elõ... :-D

Ha veszel egy neo-t akkor azt szerintem halál lesz krómozni!Ha nincsen jól letisztítva-elõkészítve akkor nem szép a króm,és baromi drága lenne szerintem.Én biztosan keresnék inkább olyat ami kész van!pl:26" LowRider Beach Cruiser Bike Bicycle Tricycle Frame - eBay (item 330438712405 end time Jul-29-10 18:56:39 PDT)
26" Chrome Beach Cruiser bike Frame [32790] - eBay (item 280500635467 end time Jul-30-10 00:42:37 PDT)
Polírozós alu váz meg annak való,akinek van hozzá szabadideje és tudja vikszolni állandóan(én nem lakkoznám le azért sem),mert hogy jól nézzen ki az biztos a nemi élet rovására menne,mert annyit kell vele foglalkozni ,hogy másra már se idõ meg erõ sem jut. :)

Kérdés!
Más városokban is robbanásszerûen megnõtt a cruiserek száma?Szerintem itt van legalább 100db!
Kezdem azt érezi hogy tucat terméket tekerek(jó az enyém nem az,csak hogy kicsit nagyképû legyek),mármint cruisert!3 éve alig láttam 1-2 -t ,bezzeg most !
Sok kib....ott gyökér veszi a neuzer -altrix -koliken(fehérbõl van a legtöbb) és társai cruisereket és feszítenek a belvárosban és ennyibõl áll a bringázás!Divat lett,sikk lett ez van!
CSÕ

-=Sanya=-

RasTacsko

RasTacsko

vendég

• fórumtag
  • 67 posts
jofféle =)
___,,,._`;...;´_.,,,___www.sub.hu___,,,._`;...;´_.,,,___
MySpace; FaceBook; SoundCloud; MixCloud
Monday Rising minden hétfõn délután 4tõl RasTacskóval és Slabbával Tune in...

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Itt is feltûnik néha egy egy gyakorlatilag noname cruiser, corában kapható, "intensive" a márkája.
Az ára viszont néha már egy Nedao-val vetekszik, shimano váltóval van szerelve, más elõnyt nemtudok.
multkor láttam egyet, belerakva valami sokküllõs kerékkel.Mondjuk azt nagyon nem értem.

Üdv!
Rólam és a Bringákról:

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

myki:

Feltöltött kép

Nagyon kafa!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Myki:

Feltöltött kép

szepii

szepii

törzsvendég

• fórumtag
  • 457 posts
Miki bekeményített!
Ja! Míg el nem felejtem! Jövök egy sörrel neked a cuccért amit adtál nekem.
(megjött a szelepsapkám, király!)

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Kérdés!
CSÕ

Itt nálunk nem érezhetõ, de itt mindig is """ciki""" volt a bringázás, bringával közlekedés, persze tisztelet a kivételnek !
DE !
Ha jobban körbenézel, észreveszed, hogy nem csak a cruiser, és nem csak nálatok, Sikk és Divat a bringázás. Szinte nincs új film, vagy reklám vagy divatlap vagy prosi, satöbbi, amiben nincs bringa, vagy arra való utalás. Ami kicsit rosszul eshet annak, aki masszív függõje a bringának, de végsõ soron jó ez, hadd legyen csak ilyen a divat! Ez szép, jó egészséges és szexi, nem ?! A számuk így is törtrészére fog csökkenni hamarosan (sajnos), mint például anno a sok kutyasétáltató mûhülyék száma(bocs..).
És még akkor a sok divatfixist szóba sem hoztuk ?...
Úgyhogy nyugi, Mikikém, lesz ez még így se...
(Most jut eszembe, van itthon egy õrült rikító Felt, csak maesszirõl láttam, nem ismerem a srácot, de lehet jó fej... :))

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Fat Frank kép holnap ... kicsit drágán az e-bike-ról
Schwalbe Fat Frank refl. HS375 (Ker

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Ismét sokat tanultam. Ezt köszönöm. Meggondolom még, de nem nyugszom... most olyan vagyok mint a durcás kisgyerek... de nekem kell :)

Myk van már ilyen Electra Debrecenben. És igen elég sok Cruiser van már nyiregyen is, de te tudod a legjobban, hogy amivel te jársz azért mégsem ugyan az.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Hali!

Nem tud valaki tanácsot adni a következõ problémámhoz.

Pay-pal rendszeren keresztül érkezett USD. Hogyan tudom a számlámra tenni???
Elõre is köszi.

ezt olvastad?
PayPal le