Kérdés!
Más városokban is robbanásszerûen megnõtt a cruiserek száma?Szerintem itt van legalább 100db!
Kezdem azt érezi hogy tucat terméket tekerek(jó az enyém nem az,csak hogy kicsit nagyképû legyek),mármint cruisert!3 éve alig láttam 1-2 -t ,bezzeg most !
Sok kib....ott gyökér veszi a neuzer -altrix -koliken(fehérbõl van a legtöbb) és társai cruisereket és feszítenek a belvárosban és ennyibõl áll a bringázás!Divat lett,sikk lett ez van!
CSÕ
Itt nálunk nem érezhetõ, de itt mindig is """ciki""" volt a bringázás, bringával közlekedés, persze tisztelet a kivételnek !
DE !
Ha jobban körbenézel, észreveszed, hogy nem csak a cruiser, és nem csak nálatok, Sikk és Divat a bringázás. Szinte nincs új film, vagy reklám vagy divatlap vagy prosi, satöbbi, amiben nincs bringa, vagy arra való utalás. Ami kicsit rosszul eshet annak, aki masszív függõje a bringának, de végsõ soron jó ez, hadd legyen csak ilyen a divat! Ez szép, jó egészséges és szexi, nem ?! A számuk így is törtrészére fog csökkenni hamarosan (sajnos), mint például anno a sok kutyasétáltató mûhülyék száma(bocs..).
És még akkor a sok divatfixist szóba sem hoztuk ?...
Úgyhogy nyugi, Mikikém, lesz ez még így se...
(Most jut eszembe, van itthon egy õrült rikító Felt, csak maesszirõl láttam, nem ismerem a srácot, de lehet jó fej...

)