Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Hali mindenki!

Augusztus 6-7-8. hétvégén a lenti kápet közelebbrõl megnézni a Balatonon?
Frenkivel beszélgettünk egy kisebb balaton túráról :Siófokról hajóval B.füred majd bringákkal Almádi irányába Aliga és vissza Siófok.Persze ez egy nap!?

Mit szóltok hozzá?

Üdv:Monyec

Én azt szólom, hogy jó lenne, még ha rövidebb mint 3 nap alatt is.

Jövõ hétközben Balatonmárián leszünk.
Ha valaki letévedne, vendégem egy grillvacsira meg egy sörre.

Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 posts

Imi!
Nézem a Kaposvári cruisereket,és mit látok!Mi ez a gép?Tied?Próbáltad?Nagyon kafa,pláne a kormány és a papucs!
Picasa Web Albums - neber.imre - Kaposv

Helló.

Sajnos, minden nem lehet az enyém:).
Egy ügyfélé.
Nekem is nagyon bejön, az elsõ villa is figyelemreméltó. De szerintem is a Nitto pályakormány a legzsírextrakirályabb.
Angliában volt, asszem onnan újította...

A fiú meg most tanul fixizni, kicsit még kareszosan megy neki...:

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Nálatok mi a helyzet, koptatja a támkerekeket?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Hali mindenki!

Frenkivel beszélgettünk egy kisebb balaton túráról :Siófokról hajóval B.füred majd bringákkal Almádi irányába Aliga és vissza Siófok.Persze ez egy nap!?

Mit szóltok hozzá?

Hali!

Km-ben mennyi lehet?
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
Hali mindenki!

Mit szóltok hozzá?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hûsítõnek erre a nagy melegre:
Feltöltött kép

Lehet elkezdek surf-ölni? :D

Uhhhh, de jó ...
Kösssszzz;)

You can never have "enough" bikes.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Hûsítõnek erre a nagy melegre:
Feltöltött kép

Lehet elkezdek surf-ölni? :D

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Láttam nagykerben ilyet, megnézem, mibe kerülne. Nem lepne meg ha a felébe, mint a boltban.

Huu, annak örülnék ha megnéznéd.
Lehet hogy érdekelne ha hozzájuthatnék olcsóbban.
nagyon behatárolt keretek vannak most a bringára:D
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Köszönöm a címet, benézek mindenképp és még lenne egy kérdésem, szép matricát a bringámra hol tudok rendelni a neten, olyan snassz fehér az egész fel szeretném dobni valami jó kis nyári mintával.
Hallottam egy H.szoboszlói srácot aki fújja is , azt nem merném,mert ugye mi van ha megunom?? :)
köszi
Angi

Szia!
Én ilyet fogok venni, elõ tudja állítani kisebb méretben is, meg más színekben. bringára úgy is nagy a 8-10 cm méret.
Rólam és a Bringákról:

bad_saint

bad_saint

vendég

• fórumtag
  • 37 posts
Komoly dilemma... megvennék a bringámat. Most keresek valamit helyette. Tudtok esetleg valami jó vételt, mert akkor lehet lecserélem a "szívem csücskét" .
-=Sanya=-

Apuka

Apuka

vendég

• fórumtag
  • 49 posts

létezik olcsóbban is fat frank mint az a 7000 ft/db ár?

Láttam nagykerben ilyet, megnézem, mibe kerülne. Nem lepne meg ha a felébe, mint a boltban.

Baby371

Baby371

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Köszönöm a címet, benézek mindenképp és még lenne egy kérdésem, szép matricát a bringámra hol tudok rendelni a neten, olyan snassz fehér az egész fel szeretném dobni valami jó kis nyári mintával.
Hallottam egy H.szoboszlói srácot aki fújja is , azt nem merném,mert ugye mi van ha megunom?? :)
köszi
Angi

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
sziasztok! szeretnék a barátnõmnek építeni valami csajos kis bicót, valami ívelt vázat szeretne, mert a tanyabike neki nem elég ívelt. Tudtok olyan helyeket mutatni ahol régi bringákat lehet beszerezni?

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Megrendelés OK ... csak most éppen kifogytak a készletbõl, de holnap rácsörgedezem, hogy mikor várható és hívlak...

Köszi !Jelzem Tibibácsinak :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Imi!
Nézem a Kaposvári cruisereket,és mit látok!Mi ez a gép?Tied?Próbáltad?Nagyon kafa,pláne a kormány és a papucs!
Picasa Web Albums - neber.imre - Kaposv

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Ha vékony magas srác volt a Felt-el akkor igen!Van neki sok gépe!Sikerült rendelni fat franket?A könyves boltos cimbora nagyon fel van dobva,neki a nõi bringán lesz a barna fat frank!Köszi mégegyszer!

Megrendelés OK ... csak most éppen kifogytak a készletbõl, de holnap rácsörgedezem, hogy mikor várható és hívlak...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Szerintem csak ha lopsz magadnak kettõt! :)

Vagy használtan, ha van olyan aki megválik tõle.Én biztosan nem tenném!
CSÕ

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Ha vékony magas srác volt a Felt-el akkor igen!Van neki sok gépe!Sikerült rendelni fat franket?A könyves boltos cimbora nagyon fel van dobva,neki a nõi bringán lesz a barna fat frank!Köszi mégegyszer!

Rólam és a Bringákról:

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Miki!!!!!!!

Tényleg ba..ott sok a cruiser a városban... És láttam a fehér Neuzert is :D És az egyik nagy szerelmemet a Fehér Feltet... besírtam :( Ennek a srácnak adtad meg a számom gumi ügyben?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Miki!!!!!!!

Tényleg ba..ott sok a cruiser a városban... És láttam a fehér Neuzert is :D És az egyik nagy szerelmemet a Fehér Feltet... besírtam :( Ennek a srácnak adtad meg a számom gumi ügyben?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Szia

Épp olyat szeretnék, valamilyen formában megkaphatnám az üzlet nevét vagy címét.
Köszönöm
Angi

Pótkerék kerékpárüzlet, Debrecen Böszörményi út 1. (Hortobágy malom) 52/347-716
Trükkös a felrakása, nekem módosítani kell rajta mert nagyon gatya ahogy kinéz, de megoldható