So-Cal Felt. Katt.
Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2014. április 08. - 07:47
Írta 2014. április 07. - 14:45
A héten kész lesznek a felvarrók, kb. 3000 Ft-ban lesz darabja.
Berke Tominál lehet igényelni.
- zolner kedveli ezt
You can never have "enough" bikes.
Írta 2014. április 07. - 08:36
Csőzet!
Van-e valakinek elfekvőben nagy cruiserkormánya? A nagy alatt nem csak arra célzok, hogy széles, hanem a kormányvégeket összekötő képzeletbeli egyenes távolsága a stucnitól szintén nagy. Kb olyasmire gondolok, mint a Dyno-s és a Basman-os kollégáké.
Minden jót!
Cső
Nekem van egy pár, de mind használt. Ha így is érdekelhet, megnézem, mi van pontosan !
- Green Brain kedveli ezt
Írta 2014. április 02. - 19:13
Csőzet!
Van-e valakinek elfekvőben nagy cruiserkormánya? A nagy alatt nem csak arra célzok, hogy széles, hanem a kormányvégeket összekötő képzeletbeli egyenes távolsága a stucnitól szintén nagy. Kb olyasmire gondolok, mint a Dyno-s és a Basman-os kollégáké.
Minden jót!
Cső
Írta 2014. március 29. - 20:30
Csak sajnos a nagyobb is kicsi lenne,lemértük ma.
Ez talán jó lesz:http://www.bikemanfo...ve-hsj-514.html
Ez sz.tem bowdenvezető, nem biztos hogy jó lesz........
Írta 2014. március 27. - 16:42
A Sturmey bilincsből 2 fajta méret van ne felejtsd el !
Csak sajnos a nagyobb is kicsi lenne,lemértük ma.
Ez talán jó lesz:http://www.bikemanfo...ve-hsj-514.html
Írta 2014. március 27. - 16:39
Én sem értem mit szarakodnak vele.Az a baj hogy ebben az egy boltban árulnak nálunk Electrát és ráadásul jó áron jutottam hozzá fene sem gondolta hogy elakadnak. Vittem amúgy ilyen Sturmey bilincset is nekik,csak úgy tűnik a kisebbet mert nem éri át a villát. Nem tudom hogy a 22.2mm-es jó lenne-e,előbb megkérdezem inkább. Vagy hazaviszem és én összerakom
gyorskötöző és ne fékezz
- MRWHITE kedveli ezt
Írta 2014. március 27. - 14:55
Én sem értem mit szarakodnak vele.Az a baj hogy ebben az egy boltban árulnak nálunk Electrát és ráadásul jó áron jutottam hozzá fene sem gondolta hogy elakadnak. Vittem amúgy ilyen Sturmey bilincset is nekik,csak úgy tűnik a kisebbet mert nem éri át a villát. Nem tudom hogy a 22.2mm-es jó lenne-e,előbb megkérdezem inkább. Vagy hazaviszem és én összerakom
A Sturmey bilincsből 2 fajta méret van ne felejtsd el !
Írta 2014. március 27. - 12:06
Írta 2014. március 26. - 22:26
Van valakinek ötlete hogy Electra elsõ villára mivel lehetne görgõs féket ráerõsíteni?Már meglenne a bringa de a szerelõk elakadtak ezen és jó lenne valami bevált módszer.Láttam már egyszerû bilinccsel is képen,de állítólag azzal elmozdul mert lapított a villa keresztmetszete.Nyeregcsõ bilinccsel is láttam már ilyen féket felfogatva,igaz más villán.De valahogy máshol is megoldották,nem egy képen láttam csak sajnos nem közelrõl.
Nem biztos, hogy jó helyre vitted a bringádat ...
Szerintem egy bilincs sem olyan kemény, hogy ne lehessen alakítani...
Van gyári Sturmey bilincsem, épp' ehhez van kialakítva. Szép krómozott, bár kerek villához való.
Épp' olyan, mint a Mr. White által linkelt bilincs.
kboross@t-online.hu módosította - 2014. március 26. - 22:28
Írta 2014. március 26. - 20:02
Van valakinek ötlete hogy Electra elsõ villára mivel lehetne görgõs féket ráerõsíteni?Már meglenne a bringa de a szerelõk elakadtak ezen és jó lenne valami bevált módszer.Láttam már egyszerû bilinccsel is képen,de állítólag azzal elmozdul mert lapított a villa keresztmetszete.Nyeregcsõ bilinccsel is láttam már ilyen féket felfogatva,igaz más villán.De valahogy máshol is megoldották,nem egy képen láttam csak sajnos nem közelrõl.
Sima csőbilincs vagy igényesebb megoldás a 40. oldalon http://www.sturmey-a...-A0-Low-Res.pdf
Írta 2014. március 26. - 16:56
Írta 2014. március 26. - 16:56
Írta 2014. március 25. - 15:31
Hát, nem tudom... Biztos nem árt, mert a hely szelleméhez ez illene...
Mikor a meghívást kaptuk, tisztáztuk a szervezővel, hogy nem igazán illik a cruiser-fílinghez ez, vagy azazhogy nem vagyunk erre felkészülve, berendezkedve...
Szerintem egy kopott felhajtott korcú farmer már megfelel egy egyszerű pólóval akár...
Apáink,nagyapáink farmerében, irány a kétajtós nagy szekrény legalja
- kboross@t-online.hu kedveli ezt
Írta 2014. március 23. - 22:03
Mert nem kell '70-es évek előtti ruhákba öltözni?
Hát, nem tudom... Biztos nem árt, mert a hely szelleméhez ez illene...
Mikor a meghívást kaptuk, tisztáztuk a szervezővel, hogy nem igazán illik a cruiser-fílinghez ez, vagy azazhogy nem vagyunk erre felkészülve, berendezkedve...
Szerintem egy kopott felhajtott korcú farmer már megfelel egy egyszerű pólóval akár...
- zolner kedveli ezt
Írta 2014. március 23. - 20:18
Ya. Szerintem farmergatya, farmermellény "bandafelvarrókkal"
Csak a farmermellény koncepció kicsit lassan halad!!!
Írta 2014. március 23. - 15:47
Mert nem kell '70-es évek előtti ruhákba öltözni?
Írta 2014. március 21. - 22:58
Csőzet!
Gondolkodtatok már azon, hogy az Oldtimer találkozóra milyen öltözékben érkeztek?
Cső
- berketamas és kariv kedveli ezt
Írta 2014. március 20. - 19:58
Csőzet!
Gondolkodtatok már azon, hogy az Oldtimer találkozóra milyen öltözékben érkeztek?
Cső
- kboross@t-online.hu kedveli ezt
Írta 2014. március 03. - 22:51
Üdv!
Nekem van 2 használt Sun Double Wide DE 24"-os 24*3.00 Gumival használtam kb 70mm széles volt és az átmérője 1-2cm-rel volt alacsonyabb mint 26*2.125. Am. a szürke electrában is az van lentebb.......
Ma rendeltem Sun MTX39-es felniket, de köszönöm azért a felajánlást, jól néznek ki a képen!
- berketamas kedveli ezt