Egyet láttam az usa-ban 16-ért. Annyit nem ér nekem.
A bazáros képeink között van egy pár. Vagy azok már elkeltek?
Próbáld meg ezt hátha elküldi.
:cool2:Sziasztok:cool2:
Itt nálunk Nagykanizsán a fene megeszi már megint esik a hó, ahogy régebben ígértem nektek ahogy alakul a bicajom töltök fel képet róla
úgy gondoltam most jött el az a pillanat mikor megmutatnám meddig jutottunk el. Élõsszõr is mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm az eddigi segítséget, hogy ilyen szépre sikerült megcsinálni a bicajomat ,és a sok segítséget az összeállításban "sh105" felhasználó nevel rendelkezõ bicajos fórumozónknak és kollégájának Krisztiánnak.Csatolom a fotókat.
Ebbõl épült:
https://plus.google....160555460125153
Itt tartok:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Mindenkinek további szép napot remélem mielõbb jön a tavasz és lehet kerekezni az országba.
Sajnos nem nagyon lehet hozzájutni...
Talán az ebay-on.
You can never have "enough" bikes.
Bezony, ez így van, épp' ezért is imádom aSachs cuccokat !
A klick-stick jó a torpedóhoz?
Szerintem jó, mert Karesznak is az van a hosszúbiciklibe.......
Kb. erre gondoltam, meg hogy túl nagy lenne a kar útja és a reteszelés nem lenne érezhetõ.
Arra gondolsz hogy nagyobb az erõkar plusz még dobókockák és magától vált például egy döccenõnél?
Nem tudom. Attól függ, mit nevezünk gányolásnak. Ha a hegesztés megfelel, én így alakítottam át egyszer egyet. Bár a mechanikája szerintem csak a kis rövid kart tolerálja. Jobban járnál, ha keresnél alternatív megoldást, másfajta váltókar formájában...Szia Karesz!
Hogy lehet meghosszabbítani a Torpedó váltókart gányolás nélkül?
Gondoltam kipróbálom, mennyibõl lehet kihozni egy tandem cruisert.
Hogy mennyire lett cruiser azt mindenki döntse el, a lényeg hogy 2500 Ft-ot költöttem rá. Hígítót vettem, meg sajnos centírozni nem tudok, így az 1000-1000 ft volt. :/
Valószínûleg fényezõ versenyt sem fogok vele nyerni, de csak ennyi tellett tõlem, azt használtam ami a polcon volt.
Persze láncokat venni kell még rá, meg hajtókart is, meg üléseket.
itt van több kép
Szerintem szeptemberben van az ingyen bicószállítás, az autómentes világnapon 22-én.
Minden jót!
A tavaszi szokott ingyenes vonatozós lenni ?????
A tavaszi szokott ingyenes vonatozós lenni ?????Nem ápr.20, CM?
Nem ápr.20, CM?
Nem ápr.20, CM?Sziasztok?
Április 22? Lassan itt az ideje összebeszélni. Bár nekem idén is Szeged a sanszos tavasszal.
Szeged?
Minden jót!