Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2013. április 06. - 09:26
Hurrá összeállt a bicajom még a jó idõ elõtt igaz a sárvédõ még hiányzik róla de már használható.
Ahogy ígértem megmutatom mindenkinek.
Mindenkinek további szép napot lassan jön a nyár
http://http://aprod....par-IDEqNw.html
http://http://cruise...esz_bringam.jpg
Írta 2013. április 05. - 14:40
Ráadásul, ha nyitod a hátsó háromszöget, új középrészt is kell hozzá keresni és a láncvonal is elmegy emiatt.
Igen, ez nekem is eszembe jutott.
A vékony kerek nekem nem tetszenek. A tihany alkatrészeim is inkább eladom
Írta 2013. április 05. - 07:26
Volt nekem is több Tihany vázam, de sosem volt szívem vágni, vagy hajlítani...Szóval ha befér 2.125-ös akkor talán megfontolnám, bár nekem mindig azt mondták hogy a vas az nyúlik... Szóval ennyi erõvel bármi belefér abba a villába egy kis melegítéssel
Ráadásul eléggé lágy anyagból is van ez a váz, így nem érdemes túl sok energiát beleölni...
Szép lesz az egy vékonyabb gumival is !
Ráadásul, ha nyitod a hátsó háromszöget, új középrészt is kell hozzá keresni és a láncvonal is elmegy emiatt.
You can never have "enough" bikes.
Írta 2013. április 04. - 20:04
Ez 1,57 coll-nak felel meg.
Meglátjuk.
Írta 2013. április 04. - 18:24
Mekkora gumiméret kell neked????????????
Pont ezt akartam kérdezni, hogy kiderült-e végül is, hogy mekkora a legnagyobb ami befér a vázba?
Mert fontolgatom én is egy tihany felújítását, egyre többet látok neten, egész olcsón. Úttörõmet úgyis elajándékoztam, hogy legyen kivel tekernem:D kell valami új project. (a meglévõk mellé)
Szóval ha befér 2.125-ös akkor talán megfontolnám, bár nekem mindig azt mondták hogy a vas az nyúlik... Szóval ennyi erõvel bármi belefér abba a villába egy kis melegítéssel
Írta 2013. április 03. - 21:51
az ember nem is gondolná ha van egy kis ideje menyit tud spórolni netes vásárlással. Úgy hogy ne ad fel HAJRÁ.
Mekkora gumiméret kell neked????????????
Írta 2013. április 03. - 20:40
Írta 2013. április 03. - 20:37
Írta 2013. április 03. - 20:29
Hááááááát azt mondták a lányok, hogy olyat azért ne
Viszont van nagyon szép sötét lila festékem. Egy próbát megér
Írta 2013. április 03. - 20:27
Tényleg a felnik olyanok lesznek mint a képen, elég merész.
Írta 2013. április 03. - 18:02
Írta 2013. április 03. - 16:09
Itt a barátomnak 12 volt egy fényezés,igaz az egy csepel lady volt.
Szinterezés kb 6000ft.
Írta 2013. április 03. - 11:33
Írta 2013. március 31. - 13:38
Ebbõl már múltkor a FB majdnem lincselés lett ugy-hogy inkább nem mondok semmit :cool2:
Pedig nagyszerû kerékpár ez !
Bocs tricikli.
Írta 2013. március 30. - 10:04
Sziasztok.
Nézzétek meg micsoda szuper Cruiser Trike-ot találtam.Nagyon szuper ,az a baj hogy a bicajom már végsõ stádiumába van és nem alakítom már át
de ha elõbb látom vagy tudok róla hogy ilyen van biztos én is ilyet csináltam volna.
Szerintem nagyon szuper.:cool2:
Ebbõl már múltkor a FB majdnem lincselés lett ugy-hogy inkább nem mondok semmit :cool2:
Írta 2013. március 30. - 09:15
Nézzétek meg micsoda szuper Cruiser Trike-ot találtam.Nagyon szuper ,az a baj hogy a bicajom már végsõ stádiumába van és nem alakítom már át
de ha elõbb látom vagy tudok róla hogy ilyen van biztos én is ilyet csináltam volna.
Szerintem nagyon szuper.:cool2:
Írta 2013. március 28. - 23:01
Sajnos nincs meg az eredeti láncvédõ, és a az egyik tartó fül már le is volt törve. Így a másik is eltávolításra került.
A stílust úgy szeretném, hogy a váz+villa csontszínû lesz(már egy soron kész, nem fehér lett), a kormánycsapágy, monoblokk, pedál, kormány az pedig feketék.
A felni egyenlõre marad a gyári, letakarítva, felpolírozva, a lehetõ legszélesebb gumival.
Késõbb szeretnék alu felniket, színesre fújva(lila, sötét pink), mégis csak csajos canga lesz
Valami ilyen:
Szombaton fújom a 2. sort, akkor teszek majd képeket.
Annyi kérdésem lenne, hogy a monoblokk méretét a régi középsõ tengely mérete adja?! Tehát amilyen hosszú az, ugyanolyan monoblokkot keressek?
A monoblokknál nem a hossz a problémás, hanem a csészék átmérõje. Úgy emlékszem, hogy nem olasz, hanem francia méret, azaz nem 36, hanem 35 mm az átmérõ ! Ha megvannak a régi csészék, mérd meg, vagy vidd magaddal vásárláskor.
Írta 2013. március 28. - 18:25
Szép lesz !
Mi lesz a stílus, azon felül, hogy minimál ?
Pl eredeti láncvédõ van ? Nagykormány, stb ?
Sajnos nincs meg az eredeti láncvédõ, és a az egyik tartó fül már le is volt törve. Így a másik is eltávolításra került.
A stílust úgy szeretném, hogy a váz+villa csontszínû lesz(már egy soron kész, nem fehér lett), a kormánycsapágy, monoblokk, pedál, kormány az pedig feketék.
A felni egyenlõre marad a gyári, letakarítva, felpolírozva, a lehetõ legszélesebb gumival.
Késõbb szeretnék alu felniket, színesre fújva(lila, sötét pink), mégis csak csajos canga lesz
Valami ilyen:
Szombaton fújom a 2. sort, akkor teszek majd képeket.
Annyi kérdésem lenne, hogy a monoblokk méretét a régi középsõ tengely mérete adja?! Tehát amilyen hosszú az, ugyanolyan monoblokkot keressek?
Írta 2013. március 28. - 08:36
Szép lesz !Ohh köszi! Nekem nem sikerült így
Nem homokszórva lett, hanem drótkoronggal lett átcsiszolva.
Jön még egy kis csiszolópapír, aztán alapozás, majd festés. Fehérre
Mi lesz a stílus, azon felül, hogy minimál ?
Pl eredeti láncvédõ van ? Nagykormány, stb ?
Írta 2013. március 27. - 22:38
Nem homokszórva lett, hanem drótkoronggal lett átcsiszolva.
Jön még egy kis csiszolópapír, aztán alapozás, majd festés. Fehérre