Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Sziasztok

Hurrá összeállt a bicajom még a jó idõ elõtt igaz a sárvédõ még hiányzik róla de már használható.
Ahogy ígértem megmutatom mindenkinek.
Mindenkinek további szép napot lassan jön a nyár
http://http://aprod....par-IDEqNw.html
http://http://cruise...esz_bringam.jpg

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Ráadásul, ha nyitod a hátsó háromszöget, új középrészt is kell hozzá keresni és a láncvonal is elmegy emiatt.

Igen, ez nekem is eszembe jutott.
A vékony kerek nekem nem tetszenek. :) A tihany alkatrészeim is inkább eladom :D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szóval ha befér 2.125-ös akkor talán megfontolnám, bár nekem mindig azt mondták hogy a vas az nyúlik... :D Szóval ennyi erõvel bármi belefér abba a villába egy kis melegítéssel :D

Volt nekem is több Tihany vázam, de sosem volt szívem vágni, vagy hajlítani...
Ráadásul eléggé lágy anyagból is van ez a váz, így nem érdemes túl sok energiát beleölni...
Szép lesz az egy vékonyabb gumival is ! :)
Ráadásul, ha nyitod a hátsó háromszöget, új középrészt is kell hozzá keresni és a láncvonal is elmegy emiatt.

You can never have "enough" bikes.

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Még nincs lepróbálva a dolog, de ahogy néztem, mértem, max 4cm széles megy bele a gyári állapot szerint.
Ez 1,57 coll-nak felel meg.
Meglátjuk.

keppton

keppton

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Mekkora gumiméret kell neked????????????

Pont ezt akartam kérdezni, hogy kiderült-e végül is, hogy mekkora a legnagyobb ami befér a vázba?
Mert fontolgatom én is egy tihany felújítását, egyre többet látok neten, egész olcsón. Úttörõmet úgyis elajándékoztam, hogy legyen kivel tekernem:D kell valami új project. (a meglévõk mellé)

Szóval ha befér 2.125-ös akkor talán megfontolnám, bár nekem mindig azt mondták hogy a vas az nyúlik... :D Szóval ennyi erõvel bármi belefér abba a villába egy kis melegítéssel :D

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Szerintem biztos találsz manapság a neten minden van,lehet hogy egy kicsit tovább tart a keresés de megéri, én is sok mindent a neten vettem építendõ bicajomhoz és sokat tudtam spórolni
az ember nem is gondolná ha van egy kis ideje menyit tud spórolni netes vásárlással. Úgy hogy ne ad fel HAJRÁ.;)
Mekkora gumiméret kell neked????????????

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Elgondolkodtató!
Ha van olyan méretben, akkor megnézem.

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
De ha nem lesz sárvédõ akkor szerintem a sötétlila felnihez szerintem hófehér gumi dukálna.

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Köszi!
Hááááááát azt mondták a lányok, hogy olyat azért ne :)
Viszont van nagyon szép sötét lila festékem. Egy próbát megér :)

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Super lesz "urbanjozsi" a bicaj :cool2:
Tényleg a felnik olyanok lesznek mint a képen, elég merész. :o

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Sziasztok!
Alakul a molekula :)
Feltöltött kép
Feltöltött kép

https://picasaweb.go...si/CsepelTihany

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
10-12 ,határ a csillagos ég!
Itt a barátomnak 12 volt egy fényezés,igaz az egy csepel lady volt.
Szinterezés kb 6000ft.

balint75

balint75

vendég

• fórumtag
  • 244 posts
:confused:Srácok! Mennyiért festenek egy kerót?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ebbõl már múltkor a FB majdnem lincselés lett ugy-hogy inkább nem mondok semmit :) :cool2:

;)
Pedig nagyszerû kerékpár ez !
Bocs tricikli.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Sziasztok.

Nézzétek meg micsoda szuper Cruiser Trike-ot találtam.Nagyon szuper ,az a baj hogy a bicajom már végsõ stádiumába van és nem alakítom már át
de ha elõbb látom vagy tudok róla hogy ilyen van biztos én is ilyet csináltam volna.
Szerintem nagyon szuper.:cool2:
Feltöltött kép

Ebbõl már múltkor a FB majdnem lincselés lett ugy-hogy inkább nem mondok semmit :) :cool2:

Armin2010

Armin2010

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Sziasztok.

Nézzétek meg micsoda szuper Cruiser Trike-ot találtam.Nagyon szuper ,az a baj hogy a bicajom már végsõ stádiumába van és nem alakítom már át
de ha elõbb látom vagy tudok róla hogy ilyen van biztos én is ilyet csináltam volna.
Szerintem nagyon szuper.:cool2:
Feltöltött kép

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Sajnos nincs meg az eredeti láncvédõ, és a az egyik tartó fül már le is volt törve. Így a másik is eltávolításra került.
A stílust úgy szeretném, hogy a váz+villa csontszínû lesz(már egy soron kész, nem fehér lett), a kormánycsapágy, monoblokk, pedál, kormány az pedig feketék.
A felni egyenlõre marad a gyári, letakarítva, felpolírozva, a lehetõ legszélesebb gumival.
Késõbb szeretnék alu felniket, színesre fújva(lila, sötét pink), mégis csak csajos canga lesz :)

Valami ilyen:
Feltöltött kép

Szombaton fújom a 2. sort, akkor teszek majd képeket.

Annyi kérdésem lenne, hogy a monoblokk méretét a régi középsõ tengely mérete adja?! Tehát amilyen hosszú az, ugyanolyan monoblokkot keressek?

A monoblokknál nem a hossz a problémás, hanem a csészék átmérõje. Úgy emlékszem, hogy nem olasz, hanem francia méret, azaz nem 36, hanem 35 mm az átmérõ ! Ha megvannak a régi csészék, mérd meg, vagy vidd magaddal vásárláskor.

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Szép lesz !
Mi lesz a stílus, azon felül, hogy minimál ?
Pl eredeti láncvédõ van ? Nagykormány, stb ?

Sajnos nincs meg az eredeti láncvédõ, és a az egyik tartó fül már le is volt törve. Így a másik is eltávolításra került.
A stílust úgy szeretném, hogy a váz+villa csontszínû lesz(már egy soron kész, nem fehér lett), a kormánycsapágy, monoblokk, pedál, kormány az pedig feketék.
A felni egyenlõre marad a gyári, letakarítva, felpolírozva, a lehetõ legszélesebb gumival.
Késõbb szeretnék alu felniket, színesre fújva(lila, sötét pink), mégis csak csajos canga lesz :)

Valami ilyen:
Feltöltött kép

Szombaton fújom a 2. sort, akkor teszek majd képeket.

Annyi kérdésem lenne, hogy a monoblokk méretét a régi középsõ tengely mérete adja?! Tehát amilyen hosszú az, ugyanolyan monoblokkot keressek?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Ohh köszi! Nekem nem sikerült így :)
Nem homokszórva lett, hanem drótkoronggal lett átcsiszolva.
Jön még egy kis csiszolópapír, aztán alapozás, majd festés. Fehérre :)

Szép lesz !
Mi lesz a stílus, azon felül, hogy minimál ?
Pl eredeti láncvédõ van ? Nagykormány, stb ?

urbanjozsi

urbanjozsi

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Ohh köszi! Nekem nem sikerült így :)
Nem homokszórva lett, hanem drótkoronggal lett átcsiszolva.
Jön még egy kis csiszolópapír, aztán alapozás, majd festés. Fehérre :)