Jó lesz.

Kari ennyit mondott, ouúááá....
Sajna, nem volt kezemben a fényképezõgép, de gondold hozzá, fülig ért...
Szép lett, megbeszéljük a többit,
Csõ
Jó lesz.
You can never have "enough" bikes.
Na az unokaöcsém hívott, hogy nézzem meg mit alkotott a saját bringájával, megosztom veletek is
Az utolsó képen már van módosítás a vázon...
És még a kormány sincs a helyén... de a forma már látszik...
Egyébként is egy olcsóbb verzió lesz... ha jól sikerül készül majd az enyém is
Hol tettél rá szert?
Helló Zsolt az új szerzeményedrõl egybõl ez jutott eszembe, és így már tuti cruiseres lenne:cool2:Hali Urak!
Ime az új szerzemény:
Picasa Web Albums - magyarcruiserclub - Zsolt
azért van egy kis cruiseres beütése nem?
Szeva monyec!
A bringa a képen az enyém, míg a fiam le nem nyúlja.
A nevét köszi.
Breki , jól szóltál , és én is emlékszem a felajánlásokra , köztük az enyémre is, Lali is igazságot mondott . Tomi két idõpontot emlegetett ami szabad, ha jól emlékszem az egyik májusban volt , de majd az illetékes úgy is megmondja. Szervezkedjünk mert már unatkozom , meg az idõ is szar , nem nekünk való, (bár ma láttam Mikit fixivel nyomulni). Üdv mindenkinek,Sziasztok!
Lehet hogy korainak tartjátok de szerintem meg kellene kezdeni a kora tavaszi találkozó szervezését mert az idõ rohan.
Ha jól emlékszem akkor NEMTOM ajánlott szállást, mások (én) páleszt szalonnát stb. van aki nokedlit meg pörköltöt. Szerintem most kellene nekiállni a finomításoknak.
Grat a melóhoz!Irány a nyugat!Ott legalább jól meg is fizetik!Ne vegyél springert HEGESSZ egyet magadnak!
Szia myk! Köszönöm a "szép" jelzõt a gépemre, még van rajta egy kis igazítás de azért már alakulgat. A te gépparkodban is van szemrevaló. Magamról csak annyit egy kezdõ cruiser rajongó vagyok. kb egy éve nézegetem az ilyesfajta bringákat, beleszerettem de szerintem ezzel nem mondtam furcsát ezen az oldalon.A becsületes nevem Zoli és 37 éves. A sóval majd vigyázok köszi
Sziasztok!
Lehet hogy korainak tartjátok de szerintem meg kellene kezdeni a kora tavaszi találkozó szervezését mert az idõ rohan.
Ha jól emlékszem akkor NEMTOM ajánlott szállást, mások (én) páleszt szalonnát stb. van aki nokedlit meg pörköltöt. Szerintem most kellene nekiállni a finomításoknak.