Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Feltöltött kép

Zsolt!
Ha megyek Pestre felviszem!

Oke,köszönöm szépen, várlak

Zsolt

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Karesz ! : 80mm -es sárvédõrõl nincs hír? 2 garnitúrára vevõk lennénk

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Ha valakinek szüksége lenne rá, van egy tiszta fekete!

Feltöltött kép

Picasa Web Albums - hersits41 - Lila-fehér ma...

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Feltöltött kép

Zsolt!
Ha megyek Pestre felviszem!

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Na egy ilyen váz engem is érdekelne :)

Ok. Ha sikerül úgy is látni fogod és akkor megbeszéljük...

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Na egy ilyen váz engem is érdekelne :)

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
:) Ok majd észben tartom :)

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Na az unokaöcsém hívott, hogy nézzem meg mit alkotott a saját bringájával, megosztom veletek is
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Az utolsó képen már van módosítás a vázon...
És még a kormány sincs a helyén... de a forma már látszik...
Egyébként is egy olcsóbb verzió lesz... ha jól sikerül készül majd az enyém is

Ha mégse tudnátok hová tenni miután kész, én szívesen csinálok neki helyet itt ;)
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

Zsolt, ha még érdekel! Tegyek rojtot is? Holnap megcsinálom a párját;)

Feltöltött kép

Hoppá hoppá, megleptél és vigyorgok mint a vadalma!:)
Rojtott nem szeretnék, köszönöm szépen.Teccccik:)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts

Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvégére várok mindenkit. Nekem mindegy melyik hétvége legyen, az idõjárás miatt jobb lenne a 13.-ai, mert ha esetleg szar idõt mondanak, akkor tudunk csúsztatni 1 hetet :)
Nálunk 15-20 ember elfér, ami ingyenes, de ha többen leszünk, akkor van másik nyaraló, de azért már fizetni kell. De azt közösen összedobjuk és akkor az sem lesz egy nagy összeg.
Anyám csinál jóóóó nagy adag pöri-nokit/ azt nem kell hozni Monyec:-)/, meg valamennyi piát még állok. A pálinkák már megvannak, de lesz bor és sör is:D
Remélem olyan lesz, mint egy kis fesztivál, ezért lesz nulladik nap is :D PÉNTEK! Aki tud jönni pénteken, az jöhet!!
De azért idõben tudnom kell, hány ember jön, fõleg a szállás miatt!!

NEMTOM hol jártál de jó hogy elõkerültél.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Na szépen belelendültünk a fórumozásba skacok...ezt már szeretem ... :D
Akkor a válaszok: 0-ról épült a gép. Igen a mûhely nem szar... minden megvan ami kell, de néhány dolgot így is inkább profi esztergályoshoz vittek. A csövet profi géppel hajtották le, de a tervezés számolás és a hegesztés az már az unokaöcsém munkája. Elsõsorban konzervipari gépeket készítenek, de ezt is meg tudják csinálni. Elég sokat szívtak az egyenes futással pl, de megoldották.
Minden saját készítés benne, persze kerék, kormány és a sallangot közösen vásároltuk... Elsõ, hátsó villa saját készítés...
MANY: az olcsóbb azt jelenti, hogy nem túl drága ülés, kerék, kormány, hajtás kerül bele, mivel ez az elsõ, ki tudja, hogy sikerül.
A STABILITÁST ÉN IS MONDTAM NEKI... ha alul nincs összekötve tekeredni fog...szerintem is... de ha megnézitek a váz csöve elég vaskos :) .... én is kíváncsian várom. Ma megjön neki az ülés amit rendeltem neki... MA MÁR PRÓBAKÖR LESZ VELE !!!!
Csábítom majd találkozókra... szóval KARESZ ki lehet majd próbálni... ;) Ma az is kiderül az enyémet megcsinálja-e... a mai teszten múlik :) ha bizonyít a váz megcsináltatom vele ezt:

Feltöltött kép

Apropó: Ez milyen kerék lehet hátul? SUPERMOTO ?
PEACE

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Na az unokaöcsém hívott, hogy nézzem meg mit alkotott a saját bringájával, megosztom veletek is
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Az utolsó képen már van módosítás a vázon...
És még a kormány sincs a helyén... de a forma már látszik...
Egyébként is egy olcsóbb verzió lesz... ha jól sikerül készül majd az enyém is

Nagyon szép munka !
Az én ízlésemnek kicsit magas, meg kicsit túl minimál, de szép, az biztos.
Hosszú chopper-villa lesz benne? (szerk: Még este néztem a képet, most meg még csipás vagyok, látom, már benne is van :))
A merevsége számomra is kérdéses, szívesen kerülnék vele egyet...

Ez teljesen egyedi építés 0-ról, vagy volt valami alap váz, amit átalakított? Nagyon tettszik!
Az olcsóbb mit jelent? :)

Szerintem, esetleg a fejcsõ, középagy, meg esetleg hátsó villa jött másik bringából, de a mûhelyt elnézve az sem biztos.

You can never have "enough" bikes.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Szeva Tomi elõkerültél ???? Mizu Andinak kész lett a kosara az új gépre (fotót kérünk). Én meg az asszony az egyenlõ két fõ , persze nulladik nappal.

Én lefújtam a kosarat fel is tettem, de Andika még lustul varrni:D

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Kiegészítésül: Balatonfenyves, ugye ???

Ja, hát persze, Balatonfenyves :D

csavargó

csavargó

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Szeva Tibo79!

Nagyon szép váz, a stabilitása az még nem egyértelmû de várjuk ki a végét.
Az elgondolás király.

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvégére várok mindenkit. Nekem mindegy melyik hétvége legyen, az idõjárás miatt jobb lenne a 13.-ai, mert ha esetleg szar idõt mondanak, akkor tudunk csúsztatni 1 hetet :)
Nálunk 15-20 ember elfér, ami ingyenes, de ha többen leszünk, akkor van másik nyaraló, de azért már fizetni kell. De azt közösen összedobjuk és akkor az sem lesz egy nagy összeg.
Anyám csinál jóóóó nagy adag pöri-nokit/ azt nem kell hozni Monyec:-)/, meg valamennyi piát még állok. A pálinkák már megvannak, de lesz bor és sör is:D
Remélem olyan lesz, mint egy kis fesztivál, ezért lesz nulladik nap is :D PÉNTEK! Aki tud jönni pénteken, az jöhet!!

Én is jövök a kiscáláddál!:D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
Azt hiszem megtérek ;) :

YouTube - Babilon Nyulai Kerékpáros Egyház

Már hirdeti az igét a kerékpáros egyház - Kerékagy
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Szóval:

Szeva Tomi elõkerültél ???? Mizu Andinak kész lett a kosara az új gépre (fotót kérünk). Én meg az asszony az egyenlõ két fõ , persze nulladik nappal.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szóval:

Kiegészítésül: Balatonfenyves, ugye ???

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

FIREBIKE CHOPPER
Kari, erre gondoltam.

Hasonlít...