Zsolt!
Ha megyek Pestre felviszem!
Oke,köszönöm szépen, várlak
Zsolt
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Na egy ilyen váz engem is érdekelne
Na az unokaöcsém hívott, hogy nézzem meg mit alkotott a saját bringájával, megosztom veletek is
Az utolsó képen már van módosítás a vázon...
És még a kormány sincs a helyén... de a forma már látszik...
Egyébként is egy olcsóbb verzió lesz... ha jól sikerül készül majd az enyém is
Zsolt, ha még érdekel! Tegyek rojtot is? Holnap megcsinálom a párját;)
Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvégére várok mindenkit. Nekem mindegy melyik hétvége legyen, az idõjárás miatt jobb lenne a 13.-ai, mert ha esetleg szar idõt mondanak, akkor tudunk csúsztatni 1 hetet![]()
Nálunk 15-20 ember elfér, ami ingyenes, de ha többen leszünk, akkor van másik nyaraló, de azért már fizetni kell. De azt közösen összedobjuk és akkor az sem lesz egy nagy összeg.
Anyám csinál jóóóó nagy adag pöri-nokit/ azt nem kell hozni Monyec:-)/, meg valamennyi piát még állok. A pálinkák már megvannak, de lesz bor és sör is:D
Remélem olyan lesz, mint egy kis fesztivál, ezért lesz nulladik nap isPÉNTEK! Aki tud jönni pénteken, az jöhet!!
De azért idõben tudnom kell, hány ember jön, fõleg a szállás miatt!!
Na az unokaöcsém hívott, hogy nézzem meg mit alkotott a saját bringájával, megosztom veletek is
Az utolsó képen már van módosítás a vázon...
És még a kormány sincs a helyén... de a forma már látszik...
Egyébként is egy olcsóbb verzió lesz... ha jól sikerül készül majd az enyém is
Szerintem, esetleg a fejcsõ, középagy, meg esetleg hátsó villa jött másik bringából, de a mûhelyt elnézve az sem biztos.Ez teljesen egyedi építés 0-ról, vagy volt valami alap váz, amit átalakított? Nagyon tettszik!
Az olcsóbb mit jelent?
You can never have "enough" bikes.
Szeva Tomi elõkerültél ???? Mizu Andinak kész lett a kosara az új gépre (fotót kérünk). Én meg az asszony az egyenlõ két fõ , persze nulladik nappal.
Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvégére várok mindenkit. Nekem mindegy melyik hétvége legyen, az idõjárás miatt jobb lenne a 13.-ai, mert ha esetleg szar idõt mondanak, akkor tudunk csúsztatni 1 hetet![]()
Nálunk 15-20 ember elfér, ami ingyenes, de ha többen leszünk, akkor van másik nyaraló, de azért már fizetni kell. De azt közösen összedobjuk és akkor az sem lesz egy nagy összeg.
Anyám csinál jóóóó nagy adag pöri-nokit/ azt nem kell hozni Monyec:-)/, meg valamennyi piát még állok. A pálinkák már megvannak, de lesz bor és sör is:D
Remélem olyan lesz, mint egy kis fesztivál, ezért lesz nulladik nap isPÉNTEK! Aki tud jönni pénteken, az jöhet!!
Szeva Tomi elõkerültél ???? Mizu Andinak kész lett a kosara az új gépre (fotót kérünk). Én meg az asszony az egyenlõ két fõ , persze nulladik nappal.Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Kiegészítésül: Balatonfenyves, ugye ???Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
You can never have "enough" bikes.