Nemtom Mester !
Megjött a nyereg. Nemtom, mit mondjak!
Állat !!!
Most már tényleg majdnem kész van...
...
Mit meg nem adtam volna egy ilyenért gyerek koromban

Na-na engem nem kihagyni : Csaba+ asszony2011.május 13.
-Monyec + kiscsalád
-Breki- + család (3 fõ )
2011.május 13.
-Monyec + kiscsalád
-Breki- + család (3 fõ )
Hoppá itt vagyok:D Csá mindenkinek! Üdv az új csavargónak, aki velünk fog csavarogni;) Jó a brinyó!
Szóval:
Május 13.-ai vagy a 20.-ai hétvégére várok mindenkit. Nekem mindegy melyik hétvége legyen, az idõjárás miatt jobb lenne a 13.-ai, mert ha esetleg szar idõt mondanak, akkor tudunk csúsztatni 1 hetet![]()
Nálunk 15-20 ember elfér, ami ingyenes, de ha többen leszünk, akkor van másik nyaraló, de azért már fizetni kell. De azt közösen összedobjuk és akkor az sem lesz egy nagy összeg.
Anyám csinál jóóóó nagy adag pöri-nokit/ azt nem kell hozni Monyec:-)/, meg valamennyi piát még állok. A pálinkák már megvannak, de lesz bor és sör is:D
Remélem olyan lesz, mint egy kis fesztivál, ezért lesz nulladik nap isPÉNTEK! Aki tud jönni pénteken, az jöhet!!
De azért idõben tudnom kell, hány ember jön, fõleg a szállás miatt!!
Klassz, Isten Hozott !Helló!Ma csatlakoztam hozzátok B.boglárról!Van 1 gepida nedao classicom,springer villával gyári állapot.Meg most újitok fel 1 kb 15 éves swinnt,csiszolásnál tartok.Ha van valaki a közelben akinek van kedve csatlakozni akkor irjon.Van még 1 harmadik cruiserom is az is felújitásra vár.
Tanácsokat szívesen fogadok.üdv Lajos
You can never have "enough" bikes.
Na megvolt az elsõ tesztkör !!!!
Levontuk a tanulságot ... a kormány ugyan még mindig nincs a helyén (majd holnap) , de az már most látszik, ha máson nem is, hogy amikor ráül a gépre feszül a lánc... tehát terhelés alatt a két kerék között nõ a távolság... szerintem nem ártana alul összekötni... nem veszélyes mértékben, de számomra idegesítõ a történet !
Azt viszont már tudom, hogy az enyémet meg kell csinálnia... addig ütöm míg neki nem lát![]()
Néhány pikcsör:
Na megvolt az elsõ tesztkör !!!!
Levontuk a tanulságot ... a kormány ugyan még mindig nincs a helyén (majd holnap) , de az már most látszik, ha máson nem is, hogy amikor ráül a gépre feszül a lánc... tehát terhelés alatt a két kerék között nõ a távolság... szerintem nem ártana alul összekötni... nem veszélyes mértékben, de számomra idegesítõ a történet !
Azt viszont már tudom, hogy az enyémet meg kell csinálnia... addig ütöm míg neki nem lát![]()
Néhány pikcsör:
Holnap rákérdezek, jó ?Karesz ! : 80mm -es sárvédõrõl nincs hír? 2 garnitúrára vevõk lennénk