Újra itt és ha már itt, akkor küldeném Karesznak és mindenkinek aki szereti, valamint a 7.c osztálynak:

Szóva akkor...A becsületes nevem Nikolényi Miklós,30 éves vok.Szegeden élek és dolgozok mint szerszámvésnök (ezt már ritkán csinálom)és kõfoglaló,magánzó vok.Mindig is sportos életet éltem de eddig inkább a foci felé orientálodtam.Amióta drága a benzin azóta inkább ha tudok biciklizek.Az egyik barátomnak régóta van cruisere és nagyon tetszett.Ezért döntöttem úgy hogy én is választok egyet.A választásom 1 streched cruiserre esett másnéven basmanra.Ezt Monyec intézte nekem mint az összes basmant itt Magyarországon szerintem
.Nagyon jó bicó. l
You can never have "enough" bikes.
Hali.
Az én bringám nem kicsi, igaz nem vagyok 2 méter de szerintem kétméteres emberkének is kényelmes.
A vas saját készítésû ha tetszik neki nagyon szívesen segítek.
Széles utat mindenkinek hali
https://picasaweb.go...feat=directlink
You can never have "enough" bikes.
Hali.
Az én bringám nem kicsi, igaz nem vagyok 2 méter de szerintem kétméteres emberkének is kényelmes.
A vas saját készítésû ha tetszik neki nagyon szívesen segítek.
Széles utat mindenkinek hali
https://picasaweb.go...feat=directlink
Fiúk!
Ha jól számolom 6 Basmanos( 3 fehér, 2 fekete és egy indián) van a cruiseresek között./De jó lenne az egészet egybe látni egy jó kis találkozón!
Csá Miki!
Üdv.Na végre idetekertél már a basmanoddal:D
Posta ment;)
Üdvözlet Szegedrõl!
Most kaptam a fórum címet mivel cruiser tulaj vok.
ha valakit esetleg érdekel.....
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Zacskós vér
Üdvözlet Szegedrõl!
Üdvözlet Szegedrõl!
Üdv közöttünk, magadról és a bicajodról írnál egy kicsit többet ha nem titkos;)
Ahogy itt szokás: csõváz
Üdv itt!
Csak nem Fehérváron vetted át a basmanod?
Üdv:Monyec
Üdvözlet Szegedrõl!
Üdvözlet Szegedrõl!
Hali.Sziasztok.
Oszkár barátom cimbije megkívánta az életformát, ehhez kellene neki egy cruiser. Egy a baj, hogy 2 méter fölött van a sapkájának a pom-pom-ja, ezért elég hülyén néz ki az átlag- méretû cruiseren.
Megfogalmazódott benne a vázhegesztetés gondolata. Mintha múltkor valaki csinált volna hasonlót...?
Segítsünk neki hasznos tanácsokkal, köszönöm.
Csõváz (nagyméretû)
Üdv közöttünk, magadról és a bicajodról írnál egy kicsit többet ha nem titkos;)Üdvözlet Szegedrõl!