Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Uraim!Keresek ilyen
webshop.sonepar.hu - Termékek
Osram elektronikus eltt QT-ECO 1x18-24W L - TUNGSRAM Mrkabolt - webruhz, webshop
Osram elektronikus fnycseltt T5-T8 QTP5 1x24-39W; T8 1x30W - TUNGSRAM Mrkabolt - webruhz, webshop
vagy hasonló tulajdonságu elektronikus elõtétet T5 fénycsõhöz 1x24watthoz.Használt is jó lenne sõt!,elég nagy a szórás árban de ahol olcsó ott a posta halál.Ne kíméljetek.:D

Mihez kell ez Miki?
Esetleg nem kell inkább egy szép kék Vinora? :-)

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Azér' ez kétes dicsõség...
Nem vetted észre, hogy nem autópályán vagy vaze...
Részletek kicsit zavarosak...
Ha jól saccolok 200 ?
Vagy NEEEEEEEEM?

Nem dicsõség ez egyáltalán. Okulásnak tettem fel a képet ide, meg nekem háttérképnek. Ránézek, tudom mit kell tennem. Meg mit nem.
Nem szoktam száguldozni, motorral se sokszor mentem 200 felett, a Pözsó meg szerintem nem is megy annyit.
A lényeg, hogy a sebességkorlátozást be kell tartani. Olyankor is, amikor útjavítás befejezése után még 1 hónapig kinthagyják a 30-as táblát, nincs mese.
Ez szokott fájni.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Nem régen én is kaptam egy 30000ft-os ajándékot, örültem............:mad:

Ez a legkisebb összeg amit kiszabnak. Kármen mondta, mezõgazdasági vontatóval kéne járnom, az lassú...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Kár, hogy nem látjuk az arcod... :D
Én már igyekszem lassan menni ...

Pókerarc, hehehe...:cool2:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok.. szeretném kérni a segítségeteket, hogy egy Schwinn csepel cruiser neo vázat menyiért lehet elpasszolni, 1éves nincs még, hibátlan.
elõre is köszi

Szerencse kérdése, és nem az, hogy mennyiért, hanem hogy mikor.
Hirdesd minél több helyen, aztán hátha. Nyilván, minél olcsóbban adod, annál nagyobb az esély rá, hogy el is tudd adni.
Itt egy támpont: Schwinn csepel Cruiser férfi váz + Elsö villa + cs
Elég régóta hirdeti, és még nem adta el...
Csõ

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Uraim!Keresek ilyen
Osram elektronikus eltt QT-ECO 1x18-24W L - TUNGSRAM Mrkabolt - webruhz, webshop
Osram elektronikus fnycseltt T5-T8 QTP5 1x24-39W; T8 1x30W - TUNGSRAM Mrkabolt - webruhz, webshop
vagy hasonló tulajdonságu elektronikus elõtétet T5 fénycsõhöz 1x24watthoz.Használt is jó lenne sõt!,elég nagy a szórás árban de ahol olcsó ott a posta halál.Ne kíméljetek.:D

Halászlevet akarsz fõzni az akváriumban :P;)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Uraim!Keresek ilyen

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Feltöltött kép

Srácok, autóval nagyon figyeljetek oda mennyivel mentek, a franc egye meg 2 hét alatt produkálják már a levelet, nem úgy mint régen hogy küldték a papírt mert kicsúsztak az idõbõl és megszüntették az eljárást. Pfff.

Azér' ez kétes dicsõség...
Nem vetted észre, hogy nem autópályán vagy vaze...
Részletek kicsit zavarosak...
Ha jól saccolok 200 ?
Vagy NEEEEEEEEM?

You can never have "enough" bikes.

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Feltöltött kép

Srácok, autóval nagyon figyeljetek oda mennyivel mentek, a franc egye meg 2 hét alatt produkálják már a levelet, nem úgy mint régen hogy küldték a papírt mert kicsúsztak az idõbõl és megszüntették az eljárást. Pfff.

Nem régen én is kaptam egy 30000ft-os ajándékot, örültem............:mad:

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Hát úgy látom vagy sok pálinkával, vagy sok pénzzel kell készülnöm , ugyanis nállam minden tippelõ nyert egy feles páleszt , a szellemes :D megoldást is jutalmazom, köszönöm a kommenteket. Amúgy tényleg 2 bögrébõl készült , aminek levágtam a végét , 6 furat végenként és úgy fogattam fel a bõrt rá ( amibõl kicsit vastagot vettem 8mm, nem volt egyszerû átfúrogatni ,meg hajtogatni sem). Tomi a kérdésedre hogy hol nyílik, nem túl egyszerû mert egy-egy csavart le kell venni a két oldalán és akkor felfelé kilehet húzni egy sínbõl ami a képeken nem nagyon látszik, de max 1 perces mûvelet. További képek várhatók még amikor felrakom a színre fújt elsõ lámpát , szerintem az összhatás ütõs lesz ( már össze próbáltam, csak még egy kis technikai akadály van). CSÕVÁZ

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Feltöltött kép

Kár, hogy nem látjuk az arcod... :D
Én már igyekszem lassan menni ...

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás

Nagy nehezen de kész lett a villatáskám(kb 95%-os),mindent én csináltam rajta , ja és hogy a pohár(fém bögre) miért van a képek között, arra Miki tudja a választ, vagy tippeket kérek, aki kitalálja az kap egy felest a következõ találkán.
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

ERRE KATTINTSATOK A KÉPEK HELYÉN: No preview available.
Nem tudom miért csak ilyen balfütyin lehet megnézni , sorry.

Szia/sztok.

Nem kell túlbonyolítani, az én sztorim a következõ:
A bögrét Mikitõl kaptad az X. házassági évfordulódra azért hogy felszerkeszd a bringádra sörösdoboz-tartónak. Azért nem üvegpohárral lepett meg, mert az egy rosszul sikerült manõver közben eltörhet.
Nyertem-e?:)

Állat lett a villatáska.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

.....folytatás :
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Ezek nem fértek rá az elõzõre.

Talán 2 pohárból készült?

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
[quote name='CSabiCSekker']Nagy nehezen de kész lett a villatáskám(kb 95%-os),mindent én csináltam rajta , ja és hogy a pohár(fém bögre) miért van a képek között, arra Miki tudja a választ, vagy tippeket kérek, aki kitalálja az kap egy felest a következõ találkán.

Hali!

Király lett.
A poharat használtad sablonnak, vagy az izzadság cseppeket gyûjtötted össze benne.
De lehet nyakon öntötted magad hogy miért vártál bormûdíszesre hogy megcsinálja.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

.....folytatás :
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Hi!

Frankó lett!! Arra tippelek, hogy ebbõl a fém bögrébõl készült, ez a szilárd alapja. Nos? :D

Minden jót!
Don't walk!

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

.....folytatás :
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Frankó lett.....és hol nyílik? Elõszõr arra gondoltam, hogy a pohár pont belefér a hengertáskába, de mivel füle van, így nem megy :) Ezért arra gondolok, hogy igyunk rá, hogy kész lett :D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
.....folytatás :
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Nagy nehezen de kész lett a villatáskám(kb 95%-os),mindent én csináltam rajta , ja és hogy a pohár(fém bögre) miért van a képek között, arra Miki tudja a választ, vagy tippeket kérek, aki kitalálja az kap egy felest a következõ találkán.
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

ERRE KATTINTSATOK A KÉPEK HELYÉN: No preview available.
Nem tudom miért csak ilyen balfütyin lehet megnézni , sorry.

sly06

sly06

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok.. szeretném kérni a segítségeteket, hogy egy Schwinn csepel cruiser neo vázat menyiért lehet elpasszolni, 1éves nincs még, hibátlan.
elõre is köszi