Úúúúúúúúúúúúúdejó!
Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. április 19. - 19:44

Írta 2011. április 19. - 16:04

Írta 2011. április 19. - 15:19

Írta 2011. április 19. - 15:18

"furcsa"dehogy vettem beszólásnak... (ott a szmájli mögötte, csak a bikemag nem tudja akkor konvertálni)
[am. is, ha folyton besértõdnék, odalenne e melóhelyem]
...konkrétan NEKEM nem mondták; és még itt ifjú fórumozó vagyok, és lehet, hogy néha balgaságoknak tûnõ dolgokat kérdezek, de ez azért van, mert a világnak egy kicsiny szegletében vagyok, amiben SENKI nem tud nekem segíteni - mert ritka, mert nem értenek hozzá, mert derogál nekik.
és mert olyan elképzeléseim vannak, amik kissé bonyolultabbak lennének (hibridbringák), de mivel nem értek hozzájuk, nem tudom, mit lehet, mit nem - ill. hogy lehetne, meg mennyibõl.
...ráadásul kissé szórakozott is vagyok, mert elveszek a márkák és a méretek közt.
[...és olyan külsõ sincs - senki nem tud róla, a neten se találok róla semmit sehol -, hogy kenda delsol, közben meg mégis van... úgyhogy mondjuk rá, hogy reménykedem, ismételek kérdést, mert hátha valaki mégis lát olyant. de akkor ezt már nem :) ]
és bõõven nem vagyok erõszakos, max. idegesítõ, vagy 'furcsa' - de akkor majd egy találkozó keretén belül megtárgyaljuk! (barátian)

A Del Sol egy amerikai márka, a gumi, ami ha jól emlékszek, a sárga csodádon volt még lila-fekete korában, arról jöhetett...
Majd rákeresek én is...
Csõ
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. április 19. - 10:19

Írta 2011. április 19. - 08:30

Írta 2011. április 19. - 08:03

Ez nem beszólás!Ez tény! Nincs 26x3 fehér oldalfalú kenda gumi.Leírta már egy pár kollega de te erõszakoskodsz tovább.Nincs!Bocs nem vagyok egy kötözködõ, csak már zavar ez az erõszakoskodás ebben az irányba.Nem oktató fellengzõs akarok lenni és ha találkozunk megpróbálom egy békeital kiséretében ezt bizonyítani is .Gyere el egy találkozóra és bõvebben kitárgyaljuk!Ez baráti invitálás.Mégegyszer csak határozott akartam lenni.Lehet, hogy te ezt beszólásnak vetted.Nem annak szántam!
baráti üdvüzlettel Monyec
dehogy vettem beszólásnak... (ott a szmájli mögötte, csak a bikemag nem tudja akkor konvertálni)
[am. is, ha folyton besértõdnék, odalenne e melóhelyem]
...konkrétan NEKEM nem mondták; és még itt ifjú fórumozó vagyok, és lehet, hogy néha balgaságoknak tûnõ dolgokat kérdezek, de ez azért van, mert a világnak egy kicsiny szegletében vagyok, amiben SENKI nem tud nekem segíteni - mert ritka, mert nem értenek hozzá, mert derogál nekik.
és mert olyan elképzeléseim vannak, amik kissé bonyolultabbak lennének (hibridbringák

...ráadásul kissé szórakozott is vagyok, mert elveszek a márkák és a méretek közt.

[...és olyan külsõ sincs - senki nem tud róla, a neten se találok róla semmit sehol -, hogy kenda delsol, közben meg mégis van... úgyhogy mondjuk rá, hogy reménykedem, ismételek kérdést, mert hátha valaki mégis lát olyant. de akkor ezt már nem :) ]
és bõõven nem vagyok erõszakos, max. idegesítõ, vagy 'furcsa' - de akkor majd egy találkozó keretén belül megtárgyaljuk! (barátian)

Írta 2011. április 18. - 23:25

...ez most nekem volt beszólás?
Ez nem beszólás!Ez tény! Nincs 26x3 fehér oldalfalú kenda gumi.Leírta már egy pár kollega de te erõszakoskodsz tovább.Nincs!Bocs nem vagyok egy kötözködõ, csak már zavar ez az erõszakoskodás ebben az irányba.Nem oktató fellengzõs akarok lenni és ha találkozunk megpróbálom egy békeital kiséretében ezt bizonyítani is .Gyere el egy találkozóra és bõvebben kitárgyaljuk!Ez baráti invitálás.Mégegyszer csak határozott akartam lenni.Lehet, hogy te ezt beszólásnak vetted.Nem annak szántam!
baráti üdvüzlettel Monyec
Írta 2011. április 18. - 22:52

Írta 2011. április 18. - 21:36

Jó ARC vagy, CSabi !!!Feri te is beléptél a klubba , üdvözlünk itt , nehogy már neked jobb legyen mint nekem
, amúgy grat , én (amikor zrikálnak) mindenkinek azt mondom hogy én legalább már ezt is megértem, és nekem már van múltam
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(nem tudom miért írja a zöld négyzetbe hogy "A kép nem található", pedig rákattintva elõjön:confused:)
(Azért írja ezt, mert a képfeltöltés egy F.O.S. ...)

Írta 2011. április 18. - 21:24

Írta 2011. április 18. - 20:56

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(nem tudom miért írja a zöld négyzetbe hogy "A kép nem található", pedig rákattintva elõjön:confused:)
Írta 2011. április 18. - 20:45

Írta 2011. április 18. - 20:37

Nem érti a tag, hogy nincs olyan! Megírta már a guru is KB de nem érti.
...ez most nekem volt beszólás?

Írta 2011. április 18. - 20:11

((0:09))

Frenki, ahogy vénülsz

Írta 2011. április 18. - 19:06

Írta 2011. április 18. - 16:44

"Amit én tennék:
Koskormány LE, cruiserkormány FEL, láncvédõ LE esetleg valami pofásabb helyette de a lánctányérod elnézve anélkül se szégyen, a patkófék SZERINTEM gyáááá, de ha legalább kontrád nincs akkor..., oldaltámasz helyett sztender, mûpedál alura ill retrora, (mû)bõrmarkolat, kulacstartó LE, pofás bowdenház tán króm, ne gyorskötözõvel hanem fûzd át a villa közt, lámpák LE retro-cruiser fény vadászat, a nyereg csere vagy a mostani átkárpitoztatása (micsoda megfogalmazás), és ez pedig nagyon klassz kis bringa gratula"
Kulacstartó le?Az nem egy abus lakat?
Köszi az ötleteket! Szép lassan kialakul az majd

(A válasz: Abus nitrótartály, nem szedem le, mert emelkedõn úgy gáz lenne...)
Írta 2011. április 18. - 14:58

Írta 2011. április 18. - 14:18