Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ezt most találtam neked:
Feltöltött kép

Úúúúúúúúúúúúúdejó!

You can never have "enough" bikes.

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Ezt most találtam neked:
Feltöltött kép

pickup72

pickup72

törzsvendég

• fórumtag
  • 980 hozzászólás
Isten éltessen Frenki! Vazze, te már 40 vagy?;):D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

dehogy vettem beszólásnak... (ott a szmájli mögötte, csak a bikemag nem tudja akkor konvertálni)
[am. is, ha folyton besértõdnék, odalenne e melóhelyem]

...konkrétan NEKEM nem mondták; és még itt ifjú fórumozó vagyok, és lehet, hogy néha balgaságoknak tûnõ dolgokat kérdezek, de ez azért van, mert a világnak egy kicsiny szegletében vagyok, amiben SENKI nem tud nekem segíteni - mert ritka, mert nem értenek hozzá, mert derogál nekik.

és mert olyan elképzeléseim vannak, amik kissé bonyolultabbak lennének (hibridbringák :) ), de mivel nem értek hozzájuk, nem tudom, mit lehet, mit nem - ill. hogy lehetne, meg mennyibõl.

...ráadásul kissé szórakozott is vagyok, mert elveszek a márkák és a méretek közt. :D
[...és olyan külsõ sincs - senki nem tud róla, a neten se találok róla semmit sehol -, hogy kenda delsol, közben meg mégis van... úgyhogy mondjuk rá, hogy reménykedem, ismételek kérdést, mert hátha valaki mégis lát olyant. de akkor ezt már nem :) ]

és bõõven nem vagyok erõszakos, max. idegesítõ, vagy 'furcsa' - de akkor majd egy találkozó keretén belül megtárgyaljuk! (barátian) ;)

"furcsa" :)...
A Del Sol egy amerikai márka, a gumi, ami ha jól emlékszek, a sárga csodádon volt még lila-fekete korában, arról jöhetett...
Majd rákeresek én is...
Csõ

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Boldog születésnapot frenky

citr0m
Tessék itt a segítség ez se hármas de megteszi

...ez GYÖNYÖRÛ...
kösz!

és az oldal is olyan, hogy hû.
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás
hepibörzdéjtujúúúú Frenki

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Boldog születésnapot frenky

citr0m
Tessék itt a segítség ez se hármas de megteszi

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Ez nem beszólás!Ez tény! Nincs 26x3 fehér oldalfalú kenda gumi.Leírta már egy pár kollega de te erõszakoskodsz tovább.Nincs!Bocs nem vagyok egy kötözködõ, csak már zavar ez az erõszakoskodás ebben az irányba.Nem oktató fellengzõs akarok lenni és ha találkozunk megpróbálom egy békeital kiséretében ezt bizonyítani is .Gyere el egy találkozóra és bõvebben kitárgyaljuk!Ez baráti invitálás.Mégegyszer csak határozott akartam lenni.Lehet, hogy te ezt beszólásnak vetted.Nem annak szántam!

baráti üdvüzlettel Monyec

dehogy vettem beszólásnak... (ott a szmájli mögötte, csak a bikemag nem tudja akkor konvertálni)
[am. is, ha folyton besértõdnék, odalenne e melóhelyem]

...konkrétan NEKEM nem mondták; és még itt ifjú fórumozó vagyok, és lehet, hogy néha balgaságoknak tûnõ dolgokat kérdezek, de ez azért van, mert a világnak egy kicsiny szegletében vagyok, amiben SENKI nem tud nekem segíteni - mert ritka, mert nem értenek hozzá, mert derogál nekik.

és mert olyan elképzeléseim vannak, amik kissé bonyolultabbak lennének (hibridbringák :) ), de mivel nem értek hozzájuk, nem tudom, mit lehet, mit nem - ill. hogy lehetne, meg mennyibõl.

...ráadásul kissé szórakozott is vagyok, mert elveszek a márkák és a méretek közt. :D
[...és olyan külsõ sincs - senki nem tud róla, a neten se találok róla semmit sehol -, hogy kenda delsol, közben meg mégis van... úgyhogy mondjuk rá, hogy reménykedem, ismételek kérdést, mert hátha valaki mégis lát olyant. de akkor ezt már nem :) ]

és bõõven nem vagyok erõszakos, max. idegesítõ, vagy 'furcsa' - de akkor majd egy találkozó keretén belül megtárgyaljuk! (barátian) ;)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

...ez most nekem volt beszólás? :P

Ez nem beszólás!Ez tény! Nincs 26x3 fehér oldalfalú kenda gumi.Leírta már egy pár kollega de te erõszakoskodsz tovább.Nincs!Bocs nem vagyok egy kötözködõ, csak már zavar ez az erõszakoskodás ebben az irányba.Nem oktató fellengzõs akarok lenni és ha találkozunk megpróbálom egy békeital kiséretében ezt bizonyítani is .Gyere el egy találkozóra és bõvebben kitárgyaljuk!Ez baráti invitálás.Mégegyszer csak határozott akartam lenni.Lehet, hogy te ezt beszólásnak vetted.Nem annak szántam!

baráti üdvüzlettel Monyec

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Happy Birthday Frenky!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Feri te is beléptél a klubba , üdvözlünk itt , nehogy már neked jobb legyen mint nekem ;), amúgy grat , én (amikor zrikálnak) mindenkinek azt mondom hogy én legalább már ezt is megértem, és nekem már van múltam :P
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(nem tudom miért írja a zöld négyzetbe hogy "A kép nem található", pedig rákattintva elõjön:confused:)

Jó ARC vagy, CSabi !!!
(Azért írja ezt, mert a képfeltöltés egy F.O.S. ...) :D

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Frenki egy kis ajándék!:)
40fölött csak ilyet lehet használni!
Feltöltött kép

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás
Feri te is beléptél a klubba , üdvözlünk itt , nehogy már neked jobb legyen mint nekem ;), amúgy grat , én (amikor zrikálnak) mindenkinek azt mondom hogy én legalább már ezt is megértem, és nekem már van múltam :P
Feltöltött kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
(nem tudom miért írja a zöld négyzetbe hogy "A kép nem található", pedig rákattintva elõjön:confused:)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Boldogot Frenki:D

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Nem érti a tag, hogy nincs olyan! Megírta már a guru is KB de nem érti.

...ez most nekem volt beszólás? :P

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

((0:09)) ;)
Frenki, ahogy vénülsz :), úgy leszel egyre szószátyárabb...

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
SG.hu - jra kell gondolni a kerkprt

edboy

edboy

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

"Amit én tennék:
Koskormány LE, cruiserkormány FEL, láncvédõ LE esetleg valami pofásabb helyette de a lánctányérod elnézve anélkül se szégyen, a patkófék SZERINTEM gyáááá, de ha legalább kontrád nincs akkor..., oldaltámasz helyett sztender, mûpedál alura ill retrora, (mû)bõrmarkolat, kulacstartó LE, pofás bowdenház tán króm, ne gyorskötözõvel hanem fûzd át a villa közt, lámpák LE retro-cruiser fény vadászat, a nyereg csere vagy a mostani átkárpitoztatása (micsoda megfogalmazás), és ez pedig nagyon klassz kis bringa gratula"

Kulacstartó le?:) Az nem egy abus lakat?:D

Köszi az ötleteket! Szép lassan kialakul az majd :)
(A válasz: Abus nitrótartály, nem szedem le, mert emelkedõn úgy gáz lenne...)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
Éljenek a 40-esek!:)

frenknail

frenknail

vendég

• fórumtag
  • 22 hozzászólás
Szia Atti! Köszönöm szépen, nagyon iparkodtam.Üdv Frenk!