Sziasztok Skacok! Nagyon kedvesek vagytok a jó kivánságokkal,mindennel. Teljesen ellágyultam! Nem csak a negyveneseké a világ! Már nagyon várom a CM et. Akkor aztán majd jól találkozunk! Remélem mindenki ott lesz aki számít!

Nanáhogy !!!
Sziasztok Skacok! Nagyon kedvesek vagytok a jó kivánságokkal,mindennel. Teljesen ellágyultam! Nem csak a negyveneseké a világ! Már nagyon várom a CM et. Akkor aztán majd jól találkozunk! Remélem mindenki ott lesz aki számít!
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Errõl a vázról van valakinek véleménye, tapasztalata?
Ha jól látom, ki van fúrva a bowden elvezetés számára. Úgy emlékszek, hogy errõl volt már itt szó, és negatív kritika érte.
Csõ!
Vedd meg gyorsan !Sziasztok!
Ha jól látom, ki van fúrva a bowden elvezetés számára. Úgy emlékszek, hogy errõl volt már itt szó, és negatív kritika érte.
Csõ!
Egy kis újítás a régi koncepción!
Retro wellgo pedál,nem gumi,de nekem nagyon bejön!
Megvolt a tavaszi nagytakarítás is.
Nem lett rosszabb !Egy kis újítás a régi koncepción!
Retro wellgo pedál,nem gumi,de nekem nagyon bejön!
Megvolt a tavaszi nagytakarítás is.
Sziasztok!
Beszereztem 1 springer villát a gépembe de túl vékony a csö (1es) ami bemegy a homlokcsöbe!Lehet ezen szükiteni vagy mi a teendö?Segítsetek légyszi mert igy nem tudok majd menni locsolni!:-)köszi elõre is!
Neeeeeemmm... ezt az oldalt nem lett volna szabad látnom...
Magyarországra szállítanak?
Ja! Ez rendben van, én konkrétan a bowden lyukakra gondoltam, hogy az nem gáz-e?
Igen kb. 20 euro a szállítás attól függ hogy mi.Neeeeeemmm... ezt az oldalt nem lett volna szabad látnom...
Magyarországra szállítanak?
Ja! Ez rendben van, én konkrétan a bowden lyukakra gondoltam, hogy az nem gáz-e?
Szerintem szép váz!Régebbi tipus(igényesebb ,tutibb de ezt már Karesz is mondta),asszonypajtimnak ennek van a a nõi változata.
Szép a sárvédõ is rajta!Picit alkudj és szép bicó lesz belõle!
Szerintem szép váz!Régebbi tipus(igényesebb ,tutibb de ezt már Karesz is mondta),asszonypajtimnak ennek van a a nõi változata.Sziasztok!
Csõ!