Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Lehet tudni ki a boldog tulajdonos ?????

garai gábornak hívják.és nagyon boldog!üdv!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Karesz!

20.-án pénteken Neked való program :D

Dl-Balatoni Termszetvdelmi Cs

Bejelentkezés | Facebook

Megvolt, köszi ! Igaz, hogy nem itt, hanem Debrecenben, a Békás-tónál ! Tudjátok, melyik az, nem ?!
Ezzel egyidõben tettem egy megdöbbentõ feledezést: Debrecenben is istentelenül sok a cruiser ! Napközben sokszor járok Debrecenben, de szinte sosem látok egyet sem, most meg szinte minden második az ! Bulizni, haverokkal a parkban lógni, Redbullt inni, (gyere velem káromkodni Miskolcra ;) ), villantani tökéletes...
Miki, mostmár értelek ;) !!!

You can never have "enough" bikes.

Fapuma77

Fapuma77

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni. egy kenyelmes munkabajaro kerekpart szeretnek, elkezdtem nezegetni es vegul raakadtam a crusier-ekre.
a neuzer cruiser tetszik formara a legjobban, a kerdesem valojaban az hogy valamelyikotok ismeri e kozelebbrol ezt a tipust mi a velemenye. legfontosabb kerdesem hogy a 193cm-es magassagomhoz eleg nagy e ez a bringa vagy eselytelen?
koszi a tanacsokat.

Ezelött pár héttel Én is ilyen dilemmában voltam.193/107kg vagyok.Én is nagyon de nagyon nézegettem a Neuzer bringákat (Apocalypse,Jaguar,Leopard) de több helyröl is azt a visszajelzést kaptam h felejtõsek a cruisereik.Gyenge minõségüek.Végül pedig vettem Monyectöl egy Basman 346-ost,igaz használtan de nagyon megérte :D Valóban,csak egyszer kell h ráülj,birtokolni akarsz egyet :)És nem utolsó sorban a hatalmas méretemhez tökéletes és még akár állíthatnék h nagyobb legyen mert akkora a bringa.Kényelmes,munkábajárót keresel akkor arra a Basman a tökéletes.

febazs

febazs

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás

Ez a te bringád Kategória: Stretched cruiser - Choppershop.hu

koszi a linket, ezek nagyob szepek, de a klasszikusabb forma jobba tetszik, illetve ennyit nem akarok szanni ra... az elobb valaszoltak egy bringa boltbol is, azt irtak hogy ezek a kerékpárok 180cm felett nem ajanlottak. ez igaz?

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Nem tudom láttátok e már ezt a cangát.. Színarany bicikli egy luxusautó áráért - Deluxe.hu

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Na itt az alapom.. Nem a leg f@szább de lesz belõle valami.. https://picasaweb.go...JDg1b74_f_XnwE# https://picasaweb.go...JDg1b74_f_XnwE#

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Az egyik ipari ergo többet strapásabb mustrát bír mint a hagyományos csapágy.Én ezt ajánlom.a többirõl nincs tapasztalatom azaz hamarabb széthullóssal már találkoztam. Ezért ajánlom ezeket.

üdv

Köszi a választ!! Bár ez h mivel jobb az ipari csapágyas az elég hülye kérdés volt tõlem.. :D

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni. egy kenyelmes munkabajaro kerekpart szeretnek, elkezdtem nezegetni es vegul raakadtam a crusier-ekre.
a neuzer cruiser tetszik formara a legjobban, a kerdesem valojaban az hogy valamelyikotok ismeri e kozelebbrol ezt a tipust mi a velemenye. legfontosabb kerdesem hogy a 193cm-es magassagomhoz eleg nagy e ez a bringa vagy eselytelen?
koszi a tanacsokat.

Ez a te bringád Kategória: Stretched cruiser - Choppershop.hu

febazs

febazs

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok!
koszi a tanacsokat.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

marin cruisereket forgalmaznak még magyarországon? egyik haveromnak kéne...

Öööö, nem találtam én sem...

You can never have "enough" bikes.

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
marin cruisereket forgalmaznak még magyarországon? egyik haveromnak kéne...

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni olyan fekete, tömör lánctányért, amibe tudnék maratni egyedi mintát?

Köszi!

...bakker, rájöttem, hol/min láttam már ilyet...
http://www.bicaj.hu/...ali-trinity.jpg - 2008as mali tyrant
UMF Brad 4 2008 BMX kép, fotó - umf brad 4 2008as

na, ezek barominagy (44es, BMXre nagy) lánctányérok, és amint megveszik õket, már cserélik is le kisebbre; a régivel, nos... nemt'om, mit csinálnak.
BMXfórumokon, BMXszervizeknél... a felirat meg sz'tem leszedhetõ valami enyhébb oldószerrel; és voilá!
mivel nem szereti õket senki, ezért lehet, h hulladékárba megkapod.

(nekem is van valahol, de nem találom... :( )
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Régóta gyötör a gondolat, hogy át kellene alakítanom a kerómat. A gond az, hogy 186 cm vagyok és kicsi a váz. Van ötletem az átalakításra, csak azt nem tudom, hogy kinél lehetne érdeklõdni a kivitelezés (váz toldása, hegesztése) módjáról. Lehetõleg Debrecenhez közel. Bár bármi más is megoldható.
Szóval ötlet?

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

még 1:http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

széép...
jó a színe, jó az alakja; olyan régi limuzinszerû.
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Erre írtam "?????????", legutóbb Rasztával együtt gurultunk és söröztünk a Nyíregyházi CM-en de 20.-i találkáról nem volt szó, Szepivel meg régen találkoztam , Miki talán többet tud.

Raszta talán akkor megy nyaralni és szabit akkor már többet nem tud kivenni,Szepi sajnos felmondását tölti a munkahelyén és nem egyszerû az élet neki most!
A többi Nyíregyházi CRUISERESmeg .......................:(

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Velük mi van?? Szepi? Raszta?

Erre írtam "?????????", legutóbb Rasztával együtt gurultunk és söröztünk a Nyíregyházi CM-en de 20.-i találkáról nem volt szó, Szepivel meg régen találkoztam , Miki talán többet tud.
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Találtam egyet:)

Moon Chainring black 1/2 x 1/8 44T

Igen, ezt láttam, köszi!
Csak naívan arra gondoltam, hogy hátha ez egy bármelyik sarkon, ráadásul fele ennyiért beszerezhetõ tétel. Szálljak le a földre? :)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Moon Chainring black 1/2 x 1/8 44T

Én is találtam:
Classic-Cycle | Kettenblatt, pure black | online kaufen
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Velük mi van?? Szepi? Raszta?

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni olyan fekete, tömör lánctányért, amibe tudnék maratni egyedi mintát?

Köszi!

http://www.thechoppe...k_1_2_x_1_8_44T