Lehet tudni ki a boldog tulajdonos ?????
garai gábornak hívják.és nagyon boldog!üdv!
Lehet tudni ki a boldog tulajdonos ?????
Megvolt, köszi ! Igaz, hogy nem itt, hanem Debrecenben, a Békás-tónál ! Tudjátok, melyik az, nem ?!Karesz!
20.-án pénteken Neked való program![]()
Dl-Balatoni Termszetvdelmi Cs
Bejelentkezés | Facebook
You can never have "enough" bikes.
Ezelött pár héttel Én is ilyen dilemmában voltam.193/107kg vagyok.Én is nagyon de nagyon nézegettem a Neuzer bringákat (Apocalypse,Jaguar,Leopard) de több helyröl is azt a visszajelzést kaptam h felejtõsek a cruisereik.Gyenge minõségüek.Végül pedig vettem Monyectöl egy Basman 346-ost,igaz használtan de nagyon megérteSziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni. egy kenyelmes munkabajaro kerekpart szeretnek, elkezdtem nezegetni es vegul raakadtam a crusier-ekre.
a neuzer cruiser tetszik formara a legjobban, a kerdesem valojaban az hogy valamelyikotok ismeri e kozelebbrol ezt a tipust mi a velemenye. legfontosabb kerdesem hogy a 193cm-es magassagomhoz eleg nagy e ez a bringa vagy eselytelen?
koszi a tanacsokat.
Ez a te bringád Kategória: Stretched cruiser - Choppershop.hu
Az egyik ipari ergo többet strapásabb mustrát bír mint a hagyományos csapágy.Én ezt ajánlom.a többirõl nincs tapasztalatom azaz hamarabb széthullóssal már találkoztam. Ezért ajánlom ezeket.
üdv
Sziasztok!
segitsegeteket szeretnem kerni. egy kenyelmes munkabajaro kerekpart szeretnek, elkezdtem nezegetni es vegul raakadtam a crusier-ekre.
a neuzer cruiser tetszik formara a legjobban, a kerdesem valojaban az hogy valamelyikotok ismeri e kozelebbrol ezt a tipust mi a velemenye. legfontosabb kerdesem hogy a 193cm-es magassagomhoz eleg nagy e ez a bringa vagy eselytelen?
koszi a tanacsokat.
Öööö, nem találtam én sem...marin cruisereket forgalmaznak még magyarországon? egyik haveromnak kéne...
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni olyan fekete, tömör lánctányért, amibe tudnék maratni egyedi mintát?
Köszi!
Erre írtam "?????????", legutóbb Rasztával együtt gurultunk és söröztünk a Nyíregyházi CM-en de 20.-i találkáról nem volt szó, Szepivel meg régen találkoztam , Miki talán többet tud.
Erre írtam "?????????", legutóbb Rasztával együtt gurultunk és söröztünk a Nyíregyházi CM-en de 20.-i találkáról nem volt szó, Szepivel meg régen találkoztam , Miki talán többet tud.Velük mi van?? Szepi? Raszta?
Találtam egyet:)
Moon Chainring black 1/2 x 1/8 44T
Találtam egyet:)
Moon Chainring black 1/2 x 1/8 44T
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy honnan lehet beszerezni olyan fekete, tömör lánctányért, amibe tudnék maratni egyedi mintát?
Köszi!