Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Na, annyira fogy a létszám, hogy nagyon. Ezért egy elõzetes szándékfelmérést szeretnék készíteni:
Nyáron, vagy akár õsszel is, egy hajdúszoboszlói találkozót szerveznénk, olyan formában , és akkor, hogy mindenki; vagy a lehetõ legtöbben részt tudjanak venni.
A régieknek szinte kötelezõ, az újaknak ajánlott ! ;)
Mindenki, aki itt van, nyilatkozzon, ha nemleges, lehetõleg akkor is. (Bár azt még nem fogadnánk el úgy sem... )
CSÕ

Ha találunk egy számomra is megfelelõ idõpontot tuti ott leszek. Sajna nekem a nyár eléggé behatárolt az esküvõi szezon miatt. Július második fele és szeptember végétõl gyakorlatilag jó lehet. ;) remélem ezekre az idõpontokra szervezed.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Na, annyira fogy a létszám, hogy nagyon. Ezért egy elõzetes szándékfelmérést szeretnék készíteni:
Nyáron, vagy akár õsszel is, egy hajdúszoboszlói találkozót szerveznénk, olyan formában , és akkor, hogy mindenki; vagy a lehetõ legtöbben részt tudjanak venni.
Mindenki, aki itt van, nyilatkozzon, ha nemleges, lehetõleg akkor is. (Bár azt még nem fogadnánk el úgy sem... )
CSÕ

nah, dátumtól függ, de ha
- addig kész lesz a vas (és szép lesz; hát nehogymá' csak tik menõzzetek!)
- lesz szabim
- lesz keshem
- teljesen váratlan dolog nem jön közbe...

...mennék...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Szombaton Dorozsma...!

..cse'meg, fájdítod itt a szívem...

(egerben eddig öszvissz' 4 cruisert láttam - ebbõl 2 az enyém... el vagyok magányosodva :) )

tényleg, boriszról meg aszakiról tudsz valamit?
aszakinak írtam, de nem válaszolt.
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

Breki mond meg CSÓKOLOM-nak , király a cipõje , nehéz lehetett hozzá bicajt találni:p, amúgy szép nagyon.
...........................Azon gondolkodtál már mi lesz ha vesz egy másik cipõt;):confused:;) (bocsi ezt nem tudtam kihagyni)

Ja delfines!Breki ott állna mellette teljes búvár felszerelésben:)

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Még lesz rajta mit szépíteni de már nem hagyott békén.

https://picasaweb.go...798235596024130

Breki mond meg CSÓKOLOM-nak , király a cipõje , nehéz lehetett hozzá bicajt találni:p, amúgy szép nagyon.
...........................Azon gondolkodtál már mi lesz ha vesz egy másik cipõt;):confused:;) (bocsi ezt nem tudtam kihagyni)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

CSÕ

Hááát lehet hogy nekem ehhez nem kéne még hozzá szólnom, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van a balatoni találka miatt, mert elsõként jelentkeztem és ráadásul mindent leszerveztem ,150% volt hogy megyünk, óriási lelkesedéssel készült az egész család, ennek ellenére sajnos abban is az elsõk között voltam aki lemondta (Tomi elõtt egyenesen ég a pofám). De sajnos vannak az életben olyan pillanatok amikor tudni kell dönteni a szórkozás (Balaton) és a kötelesség( a fiam néptáncos döntõje) között, még ha fáj is egy kicsit. Egyetlen dolog vígasztal , hogy biztos nem lesz mindíg ilyen rossz az események idõzítése, vagyis én mindíg úgy fogok készülni hogy megyek ( és köszönjük a meghívást) , aztán meg izgulok hogy ne legyen fontosabb dolog ami keresztbe húzza a számításaimat.:(:mad:
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Azt a 70 km-t oda ,bármilyen körülmények között letekerem csak hogy ott lehessek!Megyek!

Remélem találunk olyan idõpontot ami sokunknak jó.
Én elõre is köszönöm a lehetõséget, és élnék is vele.

Én benne lennék!
Csõ

Hááát lehet hogy nekem ehhez nem kéne még hozzá szólnom, mert kicsit lelkiismeret furdalásom van a balatoni találka miatt, mert elsõként jelentkeztem és ráadásul mindent leszerveztem ,150% volt hogy megyünk, óriási lelkesedéssel készült az egész család, ennek ellenére sajnos abban is az elsõk között voltam aki lemondta (Tomi elõtt egyenesen ég a pofám). De sajnos vannak az életben olyan pillanatok amikor tudni kell dönteni a szórkozás (Balaton) és a kötelesség( a fiam néptáncos döntõje) között, még ha fáj is egy kicsit. Egyetlen dolog vígasztal , hogy biztos nem lesz mindíg ilyen rossz az események idõzítése, vagyis én mindíg úgy fogok készülni hogy megyek ( és köszönjük a meghívást) , aztán meg izgulok hogy ne legyen fontosabb dolog ami keresztbe húzza a számításaimat.:(:mad:

Oké, de most babonából nem írok névsort !

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Na ne már, még zavarba jövök !!! ;)
Nagyon... csini... Gratulálok !

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Állat nagyon!Nagyon pink!Raszta biztosan fogja értékelni!Tetszik!Kéri a fehér nyerget!
A csuka tényleg harmonizál a bicóval!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

CSÕ

Azt a 70 km-t oda ,bármilyen körülmények között letekerem csak hogy ott lehessek!Megyek-tekerek!

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

CSÕ

Remélem találunk olyan idõpontot ami sokunknak jó.
Én elõre is köszönöm a lehetõséget, és élnék is vele.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Én benne lennék!
Csõ
Ide mit kell írni?

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
CSÕ

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás
:mad:
Sziasztok!

Sajnos a balatoni találkozón nem tudok részt venni, mivel 13-án meg kell mûteni a lábamat és nem merem bevállalni nagyon sajnálom.
de mindenkinek minden jót a találkozón.:mad::mad::mad:

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Ez oké, de 2x59 ml szerintem egy kissé kevés lenne... ha meg az egész vázra kell akkor ennyi mennyiség 5ezré kevés ... :D
Szombaton Dorozsma...!

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás

Én fixit akartam úgy megcsinálni hogy homokfújás és csak lakk.Mondjuk nem rozsda fííííling de patkány lett volna nagyon!
Akkor ez a gép neked is tetszik?Nekem nagyon!
Feltöltött kép
Szerintem air brush !Mert ha simán csak a rozsdát lelakkozod akkor úgy is ledobja magáról a lakkot,meg minden mást is szerintem.Rozsda elõállításában víz meg sajnos az idõ sokat segít,pláne egy fém tiszta vázon amin nincsen semmi festék,ami védené.CSÕ

Köszi! Ez a vas ez kib"szott király!!
Na, ne mairbush lesz hanem ECET ... elvileg az is oxidál egy kicsit azután meg sokréteg lakkot kap, reméljük nem dobja le ....

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Várom a fotókat, az elsõ elfogyott vagy nem is volt?
Csõ

Nem is volt... Flex segíthet...
Holnap fotók...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Miki !
Ez nem rozsdamentes, nagyon jól tudod, nem ?
De azért szép ;) !
Rozsdamentes nekem is van, ha kell, holnap fotózok. Csak hátsók vannak !!!

Tudom tudom!Nekem le is van fújva a belseje alvázvédõvel,a téli használat miatt.

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Miki !
Ez nem rozsdamentes, nagyon jól tudod, nem ?
De azért szép ;) !
Rozsdamentes nekem is van, ha kell, holnap fotózok. Csak hátsók vannak !!!

Várom a fotókat, az elsõ elfogyott vagy nem is volt?
Csõ
Ide mit kell írni?