Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Monyec õ kicsoda? vagy egy webshop?:D

Nem webshop,olvas vissza a neve alatt megtalálod a kapcsolatot.

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Monyec õ kicsoda? vagy egy webshop?:D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Üdv!

Gyûjtõknek kötelezõ!
Csõ

Hát szép darab de rossz emlékeim vannak róla.
Apropó én nem láttam még képet az Electráról,van egy-kettõ ami nekem is tetszik

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Üdv!

Gyûjtõknek kötelezõ!

Csõ
Ide mit kell írni?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Egyszerûen nem hiszem, hogy megint lemaradtam egy Feltrõl....

Jó vétel lett volna bárkinek, a kerekei megértek majdnem annyit a többi ajándék.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Milyen árban lehetnek kb? Meggondolandó persze bár itt a kérdés az hogy mi a különbség a jó és a rossz minõségû között! Köszi a gyors választ! Egyébként Nyíregyen hol kapható? Meg néztem én ilyen jó kis kormányok vannak abból kellene valami jó nekem meg elsõ hátsó lámpából. Találtam egy ilyen oldalt, http://www.chopperdome.nl/shop itt nagyon jó dolgok vannak csak nem tudom ezek magyarból is beszerezhetõk-e?

A Monyec -nál megtudsz rendelni mindent amit az oldalon találsz.

Matykó

Matykó

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás

Sziasztok! Most regisztráltam szóval még új vagyok:) Nemrégen vettem magamnak egy neuzer beach kerékpárt. Olyan kérdésem lenne hogy láttam olyan cruiser bringákat amin az elsõ váznál van ilyen teleszkópszerûség. Pontosan nem tudom mi az de érdekelne hogy hol tudnék utána nézni illetve akár vásárolni is egy ilyet. Köszi elõre is a válaszotokat. Illetve ha van valami ötletetek rá mivel tudnám egyedivé tenni azt is szívesen meghallgatnám:)

Van pár jó cruiseres link amiken van fent egyedi bringák, onnan is lehet ötleteket lopni, de az a legjobb ha te találsz ki és gyártasz le dolgokat :)
De ahogy kezd alakot ölteni úgy jönnek majd az ötletek is.Ha lenne pár vázam lenne ötletem egyedivé tenni.
Jó építgetést és agyalást.

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Tibo79nekCsõ dobsz majd fel pár képet a nõi vázakról???? vagy ha a hétvégén rá érsz lemegyek és le kattingatom õket a párombnak.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Milyen árban lehetnek kb? Meggondolandó persze bár itt a kérdés az hogy mi a különbség a jó és a rossz minõségû között! Köszi a gyors választ!

Kb 9000 tõl lehet kapni... a felsõ határ meg .... gondolom sejted ... hogy mi a különbség azt a többiek elmondják itt a fórumon én nem igazán találkoztam még jó Springerrel de ez nem azt jelenti, hogy nincs

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Uraim ha közelbe került a Felt és az én linkem miatt, akkor egy körre kérném majd mint hála kimutatás!!! Köszönöm:D

Egyszerûen nem hiszem, hogy megint lemaradtam egy Feltrõl....

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Milyen árban lehetnek kb? Meggondolandó persze bár itt a kérdés az hogy mi a különbség a jó és a rossz minõségû között! Köszi a gyors választ! Egyébként Nyíregyen hol kapható? Meg néztem én ilyen jó kis kormányok vannak abból kellene valami jó nekem meg elsõ hátsó lámpából. Találtam egy ilyen oldalt, http://www.chopperdome.nl/shop itt nagyon jó dolgok vannak csak nem tudom ezek magyarból is beszerezhetõk-e?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Sziasztok! Most regisztráltam szóval még új vagyok:) Nemrégen vettem magamnak egy neuzer beach kerékpárt. Olyan kérdésem lenne hogy láttam olyan cruiser bringákat amin az elsõ váznál van ilyen teleszkópszerûség. Pontosan nem tudom mi az de érdekelne hogy hol tudnék utána nézni illetve akár vásárolni is egy ilyet. Köszi elõre is a válaszotokat. Illetve ha van valami ötletetek rá mivel tudnám egyedivé tenni azt is szívesen meghallgatnám:)

Springer villa. Nyíregyen is tudsz venni. Bár akik nálam okosabbak ebben a témában nem ajánlják az olcsóbb verziókat. Nyekereg, lötyög .... Nem árt jól meggondolni...

Feltöltött kép

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

vadorzó012

vadorzó012

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Uraim ha közelbe került a Felt és az én linkem miatt, akkor egy körre kérném majd mint hála kimutatás!!! Köszönöm:D

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Fiúk!

Jövõ héten a talin, vasárnapi program: Majorka! Berek safari 2000/fõ 1 és fél óra. Bográcsban ebédet is tud csinálni a srác, de nyilatkozzatok, hogy kell-e ebéd. Úgy intézem:)

Szombaton, ha visszaérkezünk Keszthelyrõl Fenyvesre,este pöri-noki lesz a kaja. Anyám bevállalta :D

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Gyorsan elkelt!Én is ma akartam hivni hogy megvan-e még!Amúgy ezek a 24 esek nem tul kicsik?Ki lett a boldog tulaj?

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Uraim !!!!!!!!!!!!!

Kategóriák tallózása

Mirõl maradtam le? Már nincs is ilyen hirdetés ...

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Uraim !!!!!!!!!!!!!

FELT chopper eladó « városi « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

Beszéltem vele az a baj hogy kicsit messze van de ha hétvégéig megvan akkot megyek érte:)

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
elõ-tali a nagy szoboszlói tali elõtt :):)

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Na melyik nyiregyi bandita vette meg a Feltet?