Találtam most egy ilyet is. Errõl mi a véleményetek? elég olcsó
Cruiser :: Nyereg :: Bõr Classik - Hardride Bmx, Skateboar és Wakeboard webáruház
Képen jól néz ki!Szerintem elég képlékeny a váza,én nem vennék!
Találtam most egy ilyet is. Errõl mi a véleményetek? elég olcsó
Cruiser :: Nyereg :: Bõr Classik - Hardride Bmx, Skateboar és Wakeboard webáruház
nem tudjátok hol lehet ilyen szalagot kapni? Streamers Barátnõmnek kellene a bicaljra.
myk74 illetve amit mondtam neked a nyerged olyat akarok most venni de csak e-bayen lehet venni? Magyarban nincs valahol véletlenül?
Az a baj hogy én nem vagyok reggelve e-bay-re és nincs is olyan kártyám amivel tudnék innen vásárolni. Viszont megköszönném ha valaki onnan segítene nekem megvenni a nyerget és én kifizetem neki a pénzt.
sohasem tanulom meg ezt az oldalt kezelni
You can never have "enough" bikes.
Nyereg:Lepper primus.Én a német ebayrõl vettem kb 16db ezres volt használtan
A bringámat Karesz építette össze javarészt az õ érdeme!
Ezt Karesz mestertõl tanultam:Let me google that for you
Nyereg:Lepper primus.Én a német ebayrõl vettem kb 16db ezres volt használtanSzia én is örülnék neki ha mehetnék találkozókra illetve témával kapcsolatos beszélgetésekre:) Bár én még fiatal vagyok viszonylag "23":) Barátnõmnek is vettük a nõi változatát rózsaszínbe, az enyém pedig fekete, õ is szívesen jönne összejövetelekre.
Most rendeltem meg egyébként ezt a 3db alkatrészt:
Nirve clean sweep handlebar black
Nirve kickstand 26 chroom
Nirve Springer fork Black threaded
Majd ha lehet kérnék 1 kis segítséget valakitõl a beszereléseikhez, persze nem ingyen:)
Egyébként ha tusz adhatsz valami skype-ot vagy msnt is. Láttam a képeid is. Van a gold bringád. Na az nagyon komoly egyik legjobb amit eddig láttam. Azt az ülést csináltátok vagy vetted valahol? Egy olyan nekem is kell nagyon komoly:D
...hmm...
króm felni duplafalú? hogyé'?
fat frank 26"os? hogyé'?
3.0ás kenda flame hogyé'?
sziasztok!ma voltam csepelen és találtam egy két jó dolgot:4 cm széles krómacél felnit, van 20,24,26 os méretben ,jól néz ki olyan mint a 144 küllõs keréké. a csekénél egész jó nyergek vannak, a schwinn nél van krém színû fat frank, kenda 3.0 fekete láng mintás,bõr markolat barna ,fekete,és sok apró dolog jó áron.üdv!
Ez jó is, meg nem is... Jó mert finom, nem jó , mert azért, mert kevesen leszünk rá...Fiúk!
Jövõ héten a talin, vasárnapi program: Majorka! Berek safari 2000/fõ 1 és fél óra. Bográcsban ebédet is tud csinálni a srác, de nyilatkozzatok, hogy kell-e ebéd. Úgy intézem:)
Szombaton, ha visszaérkezünk Keszthelyrõl Fenyvesre,este pöri-noki lesz a kaja. Anyám bevállalta
Segítség: azt a kickstandot mihez rendelted ? Ez integrált, azaz a vázon egy felhegesztett házba megy bele. A tiéden ilyen gondolom nincsen.
A Miki arany bringája télleg jó!
Szia én is örülnék neki ha mehetnék találkozókra illetve témával kapcsolatos beszélgetésekre:) Bár én még fiatal vagyok viszonylag "23":) Barátnõmnek is vettük a nõi változatát rózsaszínbe, az enyém pedig fekete, õ is szívesen jönne összejövetelekre.
Most rendeltem meg egyébként ezt a 3db alkatrészt:
Nirve clean sweep handlebar black
Nirve kickstand 26 chroom
Nirve Springer fork Black threaded
Majd ha lehet kérnék 1 kis segítséget valakitõl a beszereléseikhez, persze nem ingyen:)
Egyébként ha tusz adhatsz valami skype-ot vagy msnt is. Láttam a képeid is. Van a gold bringád. Na az nagyon komoly egyik legjobb amit eddig láttam. Azt az ülést csináltátok vagy vetted valahol? Egy olyan nekem is kell nagyon komoly:D
Miki nem volt ez egy kicsit irónikus......................??????Örülünk hogy gyarapodik a Nyíregyházi cruiseres csapat!!!Milyen színû?Fehér?