Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Ha már Kaló , alkudozz vele , nekem volt már hogy bejött.......

Ha ismerõs a a faced akkor lehet vele. A Lampionokat én is bealkudtam.... :)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás
És a múltkor sem tudtam kipróbálni!:)Na majd ..........

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Lehet felkészülni egy fergeteges versenyre szombat reggeli után mondjuk ezzel:
Feltöltött kép
Ha valakinek lejjebb kellene venni a nyerget, megoldjuk...
:D

Hát ez már aljas:D:D:D:D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Lehet felkészülni egy fergeteges versenyre szombat reggeli után mondjuk ezzel:
Feltöltött kép
Ha valakinek lejjebb kellene venni a nyerget, megoldjuk...
:D

You can never have "enough" bikes.

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Na ott lent!
Feltöltött kép

Köszönöm szépen:)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Báááááááááázzzzz Most besültem. Hitelen mikor elolvastam úgy értelmeztem hogy káló kerékpár, örökösföldi praktikernél a másik. aztem ez kettõ különbözõ de nem vesszõ hanem ! jel van:D Akkor elnézést a hülyeségemért csak közben még figyelnem kell 6 emberre és még holnap vizsgázok is éghajlatból:S

Na ott lent!
Feltöltött kép

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Figyumán te elolvastad amire válaszoltál ???? Nem kötekedésbõl írtam.

Báááááááááázzzzz Most besültem. Hitelen mikor elolvastam úgy értelmeztem hogy káló kerékpár, örökösföldi praktikernél a másik. aztem ez kettõ különbözõ de nem vesszõ hanem ! jel van:D Akkor elnézést a hülyeségemért csak közben még figyelnem kell 6 emberre és még holnap vizsgázok is éghajlatból:S

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Nekem anno nem kellett alkudni!3500ft volt.Elbas@ta!1 hét múlva 5,1 hónap múlva 8 db ezres!
:)
Feltöltött kép

Nekem a legnagyobb változatát ennek a Sachs-nak akarta eladni (ha jól emlékszem 16-17e.) , úgy hogy egyszer megkérdeztem tõle ha tud szerezni mennyi az ára, ezek után haragudott rám mert egyszer csak fél év múlva valahonnan beszerzett egyet , megsem kérdezte hogy kell-e , és én bátorkodtam azt mondani hogy nem kell , fõleg nem ennyiért (ja és én ajánlottam neki hogy honnan lehet beszerezni).
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Köszönöm szépen a tippeket a kaló kerékpárboltot merre találom? Mert voltam a bogi sportokban a szarvasutcán illetve az örökösi kerékvárban.

Figyumán te elolvastad amire válaszoltál ???? Nem kötekedésbõl írtam.

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás

Fehérvár kerékpárbolt egy jó bolt,szerintem itt mindenki ajánlja!
Kaló kerékpárbolt!Örökösföld,praktiker elõtt ahol épül most társasház ott kell lemenni a garázsokhoz.Nála szokott lenni.Csak óvatosan!:)
Nekem 730-as van ha jól e mlékszem!

Köszönöm szépen a tippeket a kaló kerékpárboltot merre találom? Mert voltam a bogi sportokban a szarvasutcán illetve az örökösi kerékvárban.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Nekem anno nem kellett alkudni!3500ft volt.Elbas@ta!1 hét múlva 5,1 hónap múlva 8 db ezres!
:)
Feltöltött kép

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Kaló-nál tényleg sok minden van... és tényleg vigyázni kell vele. Nekem is sok mindenem van tõle, mert máshol nem találtam holmikat...

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás
Kaló-nál tényleg sok minden van... és tényleg vigyázni kell vele. Nekem is sok mindenem van tõle, mert máshol nem találtam holmikat...

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Srácok valaki segítsen rajtam:D Bekerestem Nyíregyházán az egész városban azt a kormányt amit az electrákra tesznek fekete színben. De sehol se találtam még csak krómba sem és rendelni se tudnak:S Tudok valami helyet ahonnan lehet szerezni? Magyarország lenne elõnyben:D

Most találtam közben ezt: Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000020 Kormány Cruiser fekete széles 25,4mm befogóval

Szerintetek ez mekkora lehet? Ilyen 80cm-es mint az electra bringán van? Tudom nem minden electran van ilyen nagy fajta széles de most láttam nyíregyen és azokon ez volt viszont a boltos nem tud külön szerezni. Ez vajon mekkora lehet?

Na ekkora kellene nekem mint ez: Galéria - CRUISER egyedi Gyõr helységbõl - Kerékpár apróhirdetések - képek 41405312

Fehérvár kerékpárbolt egy jó bolt,szerintem itt mindenki ajánlja!
Kaló kerékpárbolt!Örökösföld,praktiker elõtt ahol épül most társasház ott kell lemenni a garázsokhoz.Nála szokott lenni.Csak óvatosan!:)
Nekem 730-as van ha jól e mlékszem!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Jut eszembe!Most hogy belekerült a springer villa a vasamba,sokkal jobban elörenyúlik!Eléggé megváltozott az irányitása!Mivel jobban elörenyulik a kerék,ezért a pedál is lentebb került!Valamit lehetne csinálni hogy a kerék hátrébb kerüljön az eredeti állásába?Kicsit zavaró,lehet visszateszem az eredeti villát,pedig nagyon tetszik a springer!:-(

Helló Jeddie, nem túl bonyolult dolog megcsinálni hogy visszább dõljön a villa , de hogy mennyire lesz stabil az talány . Csinálni kell egy olyan alkatrészt ami a kormány csapágy anyája alá van fogatva (és ahhoz csatlakozik a villa rugó elõfeszítõ csavar), csak hosszabb nyakkal megszerkeszteni mint az eredeti ( kisérletezni kell hogy milyen hosszú legyen, szerintem kb. 1/2 annyival növelni a hosszát , mint amennyivel csökkenteni akarod a tengelytávolságot; de inkább méregesd-kisérletezz) arra azért figyelj hogy megfelelõen vastag,masszív anyagból készüljön mert a hossz változás miatt megnövekszik az erõkar is , vagyis nagyobb erõ fog hatni az alkatrészre mint eredetileg. Üdv, ha sikerült megcsinálni , kérünk képeket

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Srácok valaki segítsen rajtam:D Bekerestem Nyíregyházán az egész városban azt a kormányt amit az electrákra tesznek fekete színben. De sehol se találtam még csak krómba sem és rendelni se tudnak:S Tudok valami helyet ahonnan lehet szerezni? Magyarország lenne elõnyben:D

Most találtam közben ezt: http://www.fehervark...hu/product/4041

Szerintetek ez mekkora lehet? Ilyen 80cm-es mint az electra bringán van? Tudom nem minden electran van ilyen nagy fajta széles de most láttam nyíregyen és azokon ez volt viszont a boltos nem tud külön szerezni. Ez vajon mekkora lehet?

Na ekkora kellene nekem mint ez: http://www.topapro.h...k/41405312.html

killerifn

killerifn

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Igen!Nalam is ez volt a gond!Azóta sikerült beszerezni,beletenni!A cseke rt forgalmaz ilyeneket!Anno tittyman ajánlotta a helyet!
CsekeRt webáruház | Kormánycsapágy B+ Speciál menetes 1-1/8"-ról szûkít 1"-ra acél
Bár szerintem is jobb ha a belevalót veszed meg!

Köszi! Szerintem a szûkítõ lesz az én megoldásom. mert nagyobb méretû springer villát nem találtam.. Kösz a válaszokat. Már csak az a gond h bele van rohadva a kormány rudazata a helyére és sehogy sem jön ki.. :S Már egy csomó technikát kipróbáltam , de semmi eredménye..Lehet h a végén elviszem egy szervízbe h kínlódjanak õk. Nekik muszáj lesz kiszedni! :D

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Jut eszembe!Most hogy belekerült a springer villa a vasamba,sokkal jobban elörenyúlik!Eléggé megváltozott az irányitása!Mivel jobban elörenyulik a kerék,ezért a pedál is lentebb került!Valamit lehetne csinálni hogy a kerék hátrébb kerüljön az eredeti állásába?Kicsit zavaró,lehet visszateszem az eredeti villát,pedig nagyon tetszik a springer!:-(

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Igen!Nalam is ez volt a gond!Azóta sikerült beszerezni,beletenni!A cseke rt forgalmaz ilyeneket!Anno tittyman ajánlotta a helyet!
CsekeRt webáruház | Kormánycsapágy B+ Speciál menetes 1-1/8"-ról szûkít 1"-ra acél
Bár szerintem is jobb ha a belevalót veszed meg!

jeddie

jeddie

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás