Ha már Kaló , alkudozz vele , nekem volt már hogy bejött.......
Ha ismerõs a a faced akkor lehet vele. A Lampionokat én is bealkudtam....

Lehet felkészülni egy fergeteges versenyre szombat reggeli után mondjuk ezzel:
Ha valakinek lejjebb kellene venni a nyerget, megoldjuk...
You can never have "enough" bikes.
Báááááááááázzzzz Most besültem. Hitelen mikor elolvastam úgy értelmeztem hogy káló kerékpár, örökösföldi praktikernél a másik. aztem ez kettõ különbözõ de nem vesszõ hanem ! jel van:D Akkor elnézést a hülyeségemért csak közben még figyelnem kell 6 emberre és még holnap vizsgázok is éghajlatból:S
Figyumán te elolvastad amire válaszoltál ???? Nem kötekedésbõl írtam.
Nekem anno nem kellett alkudni!3500ft volt.Elbas@ta!1 hét múlva 5,1 hónap múlva 8 db ezres!
Figyumán te elolvastad amire válaszoltál ???? Nem kötekedésbõl írtam.Köszönöm szépen a tippeket a kaló kerékpárboltot merre találom? Mert voltam a bogi sportokban a szarvasutcán illetve az örökösi kerékvárban.
Fehérvár kerékpárbolt egy jó bolt,szerintem itt mindenki ajánlja!
Kaló kerékpárbolt!Örökösföld,praktiker elõtt ahol épül most társasház ott kell lemenni a garázsokhoz.Nála szokott lenni.Csak óvatosan!
Nekem 730-as van ha jól e mlékszem!
Ha már Kaló , alkudozz vele , nekem volt már hogy bejött.......Kaló-nál tényleg sok minden van... és tényleg vigyázni kell vele. Nekem is sok mindenem van tõle, mert máshol nem találtam holmikat...
Srácok valaki segítsen rajtam:D Bekerestem Nyíregyházán az egész városban azt a kormányt amit az electrákra tesznek fekete színben. De sehol se találtam még csak krómba sem és rendelni se tudnak:S Tudok valami helyet ahonnan lehet szerezni? Magyarország lenne elõnyben:D
Most találtam közben ezt: Fehérvárkerékpár :: Termék adatlap - 080004000020 Kormány Cruiser fekete széles 25,4mm befogóval
Szerintetek ez mekkora lehet? Ilyen 80cm-es mint az electra bringán van? Tudom nem minden electran van ilyen nagy fajta széles de most láttam nyíregyen és azokon ez volt viszont a boltos nem tud külön szerezni. Ez vajon mekkora lehet?
Na ekkora kellene nekem mint ez: Galéria - CRUISER egyedi Gyõr helységbõl - Kerékpár apróhirdetések - képek 41405312
Helló Jeddie, nem túl bonyolult dolog megcsinálni hogy visszább dõljön a villa , de hogy mennyire lesz stabil az talány . Csinálni kell egy olyan alkatrészt ami a kormány csapágy anyája alá van fogatva (és ahhoz csatlakozik a villa rugó elõfeszítõ csavar), csak hosszabb nyakkal megszerkeszteni mint az eredeti ( kisérletezni kell hogy milyen hosszú legyen, szerintem kb. 1/2 annyival növelni a hosszát , mint amennyivel csökkenteni akarod a tengelytávolságot; de inkább méregesd-kisérletezz) arra azért figyelj hogy megfelelõen vastag,masszív anyagból készüljön mert a hossz változás miatt megnövekszik az erõkar is , vagyis nagyobb erõ fog hatni az alkatrészre mint eredetileg. Üdv, ha sikerült megcsinálni , kérünk képeketJut eszembe!Most hogy belekerült a springer villa a vasamba,sokkal jobban elörenyúlik!Eléggé megváltozott az irányitása!Mivel jobban elörenyulik a kerék,ezért a pedál is lentebb került!Valamit lehetne csinálni hogy a kerék hátrébb kerüljön az eredeti állásába?Kicsit zavaró,lehet visszateszem az eredeti villát,pedig nagyon tetszik a springer!:-(
Igen!Nalam is ez volt a gond!Azóta sikerült beszerezni,beletenni!A cseke rt forgalmaz ilyeneket!Anno tittyman ajánlotta a helyet!
CsekeRt webáruház | Kormánycsapágy B+ Speciál menetes 1-1/8"-ról szûkít 1"-ra acél
Bár szerintem is jobb ha a belevalót veszed meg!