Jelentkezz be Regisztrálj
Cruiser tulajdonosok ide!
Posted 2013. June 28. - 13:23
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. June 28. - 12:31
Teli van a hócipõm a golyós kosaras középrésszel.
Ilyen középcsapággyal próbálkozott már valaki?
Ipari csapágyas BMX hajtómû középcsapágy kit - Vatera.hu
Vagy inkább ez és monoblok plusz pedálkarcsere?
http://bikepro.hu/tr...er_bmx_hez_1326
Posted 2013. June 27. - 08:24
Sziasztok,
Dudás Györgynek hívnak, 41 éves vagyok, Pécsett élek, van 2 gyerekem Blanka (8) és Bálint (6). Nemrég hozzájutottam egy Nirve53-as bringához. Elsõ benyomásaim vegyesek, bár hozzáteszem nem vagyok egy nagy kerékpár szakértõ. A markolat végein lévõ krómozott mûanyag nagyon gagyi, a mûanyag pedállal egyetemben. Az üléstõl sem voltam elájúlva. Összeségében azért megszerettem, így napi használatban van és valószínû megtartom. Pár alkatrész vásárláson és cserén gondolkodom, ha ebben tudnátok segíteni, megköszönném.
lámpa elsõ, hátsó (LiiX Classic LED Black, LiiX Baby Bee Light Black LED)
pedál http://www.kerekparw...edals-9-16.html
brooks nyereg b135 v.b 190
markolat Brooks markolat Grip Shifter 130mm &, 100mm - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
nyeregtáska valami bõr.
Minden segítséget szívesen fogadok.
Üdv.
Üdv a csapatban.
A brooks tartozékok szépek igényesek és természetesen drágák is De nem csak a márkát fizeted meg .
Nekem van brooks markolatom ,nem ez a fajta,de rosszat nem tudok mondani róla.
Posted 2013. June 27. - 00:00
Isten hozott !
Azt ne bánd, hogy pár alkatrész ostobább a gépen, mint kellene, úgyis cserélgetés lesz a vége
A cucokat meg tudod rendelni egyben is Monyectõl (Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam).
Kolléga, keresd nyugodtan: Home - Choppershop.hu
Van már egy piper a csapatban, sõt még Dudás is, Piper's Garage
Fotót kérünk a géprõl !!!
Csõõõ
Szia,
Köszönöm az infót, fel fogom venni Vele a kapcsolatot.
piper=dudás
Remélem a cserélgetés belátható ideig fog tartani és nem az örökkévalóságig (ám lehet, hogy az se bánnám :cool2: )
Nem szeretek fényképezni, de a napokban fogok pár képet csinálni a járgányról és felrakom ide.
Üdv
Posted 2013. June 26. - 23:52
Üdv itt, a Nirve az egy viszonylag jó gép, 'természetesen' az átalakításokat meg kell csinálni saját ízlésed szerint, amiket írtál cuccokat azok jók , bár a brooks markolat áráért már használt cruisert lehet venni (persze némi túlzással ) , és már el is kezdõdött az az átalakítási-csinosítgatási folyamat amelyben, minden itt lévõ cruiseres benne van , ez ehhez tartozik !!! A segítség 'kérésben' mire gondoltál, ár,hely(üzlet),vagy csak vélemény a cuccokról ??
Még egyszer üdv közöttünk, és köszönjük a bemutatkozást !
Köszönöm a szíveslátást,
Röviden a történet, hogy van egy kb 6 km-es napi rutin amit vagy kocsival vagy gyalog tettem meg. Ezen szerettem volna változtatni, így más közlekedési eszköz (roller, motor, kerékpár stb.) után nézelõdtem, és megtetszettek a cruiserek, ám ezekbõl is olyanok amelyek szépségük mellett használhatók is (itt kérem ne értsetek félre) és nem utolsó szempont a liftben történõ szállítás is. Így lett a Nirve, ahhoz már "öreg" vagyok, hogy olyan tárgy legyen körülöttem (így is van sok) amihez valamiféle kötõdésem ne legyen, így úgy voltam vele, ha nem tudunk összebarátkozni mennie kell. Egyszer kibicikliztem egy közeli tóhoz, szépen sütött a nap letámasztott biciklit nézegettem és minden hibájával együtt, úgy gondoltam ez Nekem jó lesz.
A segítségkérés, inkább a belinkelt termékekkel kapcsolatos vélemények érdekelnének. Az ár a markolattal kapcsolatban helytálló, de nem is az ár a lényeg (ne érts félre, nincs sok pénzem), inkább amiatt aggódok, hogy meg tudom-e kedvelni.
Üdv.
Posted 2013. June 26. - 22:15
Sziasztok,
Dudás Györgynek hívnak, 41 éves vagyok, Pécsett élek, van 2 gyerekem Blanka (8) és Bálint (6). Nemrég hozzájutottam egy Nirve53-as bringához. Elsõ benyomásaim vegyesek, bár hozzáteszem nem vagyok egy nagy kerékpár szakértõ. A markolat végein lévõ krómozott mûanyag nagyon gagyi, a mûanyag pedállal egyetemben. Az üléstõl sem voltam elájúlva. Összeségében azért megszerettem, így napi használatban van és valószínû megtartom. Pár alkatrész vásárláson és cserén gondolkodom, ha ebben tudnátok segíteni, megköszönném.
markolat Brooks markolat Grip Shifter 130mm &, 100mm - BikeStore24.hu Magyarország legnagyobb választékú Onlineshopja
nyeregtáska valami bõr.
Üdv.
Isten hozott !
Azt ne bánd, hogy pár alkatrész ostobább a gépen, mint kellene, úgyis cserélgetés lesz a vége
A cucokat meg tudod rendelni egyben is Monyectõl (Beachcruiser chopper en lowrider fietsen The Chopperdome Amsterdam).
Kolléga, keresd nyugodtan: Home - Choppershop.hu
Van már egy piper a csapatban, sõt még Dudás is, Piper's Garage
Fotót kérünk a géprõl !!!
Csõõõ
You can never have "enough" bikes.
Posted 2013. June 26. - 21:35
Sziasztok,
nyeregtáska valami bõr.
Üdv.
Üdv itt, a Nirve az egy viszonylag jó gép, 'természetesen' az átalakításokat meg kell csinálni saját ízlésed szerint, amiket írtál cuccokat azok jók , bár a brooks markolat áráért már használt cruisert lehet venni (persze némi túlzással ) , és már el is kezdõdött az az átalakítási-csinosítgatási folyamat amelyben, minden itt lévõ cruiseres benne van , ez ehhez tartozik !!! A segítség 'kérésben' mire gondoltál, ár,hely(üzlet),vagy csak vélemény a cuccokról ??
Még egyszer üdv közöttünk, és köszönjük a bemutatkozást !
Posted 2013. June 26. - 20:42
nyeregtáska valami bõr.
Üdv.
Posted 2013. June 22. - 07:45
Posted 2013. June 21. - 08:11
Posted 2013. June 20. - 13:15
aztán utána 2 perc múlva egy nõi fehér, zöld felnis gyönyörû elektra húzott el. ma is kimegyek hátha látok valami szépet:-) legyen ötlet az épp épülõ bringámhoz.
Posted 2013. June 19. - 17:39
Posted 2013. June 19. - 17:14
Meguntam az elõzõ sínt, ami múlthéten lett kész... Volt is egy kis idõm, csináltam egy csomagtartót, ahhoz meg úgy éreztem új szín dukál.
SAjnos nem lettek jó képek, de majd csinálok jobbat egyszer.
Még nincs is kész, kopnia kell meg rozsdásodni, aztán jöhet rá a lakk.
Képek
Jó fajta , már én is gondolkoztam az ilyen csomagtartón megtoldva egy hátsó faberakású csomagtartóval , mély barnában lelakkozva , persze nem a Basmanon, csak fejben
Posted 2013. June 19. - 17:09
Sziasztok!
Régebb óta követem az oldalt itt és a fb-on is de csak most regisztráltam. Örülnék ha bevennétek a csapatba. Amúgy jó ideje "fertõzött" vagyok, jelenleg 2 cruiserem van ebbõl az egyik éppen szerteszét kartondobozokban és festésre vár. Ja és Balatonfenyvesen, Fonyódon cruzolok.
cruiser
Üdv itt közöttünk, Berke Tomi összefoglalta az ilyenkor szokásos kérdéseket , amire már válaszoltál is , nekem csak egy plusz kérdésem lenne mégpedig hogy csak te vagy megfertõzve a családban , vagy szokatod a többieket is a fertõzésedre ?! Amúgy kerékpár kölcsönzõs még nincs a csapatban :cool2:
Posted 2013. June 19. - 14:33
A következõ (Nagykõrösi) tali tudnivalók, hol találhatók??
Csõ!
Posted 2013. June 17. - 00:07
ez meg a másik cruiserem: egy Hollandia Cargo Matt Hollandia Cargo Matt
Posted 2013. June 16. - 21:28
Sziasztok!
Régebb óta követem az oldalt itt és a fb-on is de csak most regisztráltam. Örülnék ha bevennétek a csapatba. Amúgy jó ideje "fertõzött" vagyok, jelenleg 2 cruiserem van ebbõl az egyik éppen szerteszét kartondobozokban és festésre vár. Ja és Balatonfenyvesen, Fonyódon cruzolok.
cruiser
Ja, Üdv Közöttünk !
Keresd Nemtom-ot (Hersits Tamás), ott árul Fenyvesen, bõrdíszmûves, és iparmûvész !
Arról ismered meg, hogy jópofa srác, (néha fájós háttal ) és egy szép csilogó fekete Basman-nal nyomul !
You can never have "enough" bikes.
Posted 2013. June 15. - 16:05
Meguntam az elõzõ sínt, ami múlthéten lett kész... Volt is egy kis idõm, csináltam egy csomagtartót, ahhoz meg úgy éreztem új szín dukál.
Képek
Remek lett! Én is vadászok valami hasonlót....
Sziasztok!
cruiser
Szia! Üdv köztünk, írhatnál még pár szót (magadról, munka, feleség, gyerekek, hobbi stb....).
Csõ!
Posted 2013. June 15. - 10:58
http://www.akbalaton...item/25-cruiser
Posted 2013. June 14. - 19:34
Képek