Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts

Fekete:D

bah...
minõségre, kényelemre gondoltam...
:)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

...hmm, látom, csak volt egy neuzer apocalypse...
milyen volt? :D:D

Fekete:D

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Szia Monyec!
Jó az avatar :-)...
Csak Nemtomnak és Magdi anyusnak kellene megköszönni, de már sokszor megtettétek, remélem jól éreztétek magatokat!!
Puszi Andibandita :-)

A tied se kutya!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hûûûûû most beégtem, na de honnan is tudhattam volna, KÉREM A TISZTELT BÍRÓSÁGOT , TÖRÖLJÉK A JEGYZÕKÖNYVBÕL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMAT, KÖSZÖNÖM (sorry Karesz sorry). Lali ,köszöni a fiam , sajnos egyre messzebb vannak ezek a rendezvények, a döntõ Szekszárdon van.
Még egyszer bocsi ha valakit megbántottam volna!!!

...Minden rendben...;)

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Szevasz Karesz , annyira nem érzem magam újnak ("-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok ... (Ugye Csabi ?)" -by Karesz):confused:, és mindent megpróbáltam hogy ott legyek (ismét, mert jól éreztem magam,és nem volt undok senki ,egyszer sem;)), de ahogy Lali írta a megafiú (mármint a fiam) és a néptánc csoportjuk ismét tovább jutott ( most már az országos döntõbe) , úgyhogy bármennyire is szerettem volna ott lenni azt kell hogy mondjam ezért most megérte kihagyni, de majd legközelebb bepótolom ( ha a döntõ nem arra az idõpontra esik :confused::(:mad:), CSÕVÁZSZERKEZETES !!!!

Természetesen gratulálok nektek, és maximálisan meg is értettem az indokodat, viszont van egy ÚJ CSABI, aki úgy toppant be, hogy itt nem szerepelt még. Õrá gondoltam ! Az apocalipse-vel volt.
Tehát, hajrá !
Csõõõ

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Hûûûûû most beégtem, na de honnan is tudhattam volna, KÉREM A TISZTELT BÍRÓSÁGOT , TÖRÖLJÉK A JEGYZÕKÖNYVBÕL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMAT, KÖSZÖNÖM (sorry Karesz sorry). Lali ,köszöni a fiam , sajnos egyre messzebb vannak ezek a rendezvények, a döntõ Szekszárdon van.

Mehetünk Szekszárdra is, jó borok vannak, közel van Faddombori, ott lehet pecókat bérelni:D
Gratulálok én is fiadéknak, szerintem ittunk rá:D

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts

Bocsi, hogy beleszólok, de jött a talira egy új srác Szolnokról, õ is Csabi, szerintem Karesz rá gondolt:p Csak ide a fórumra nem érkezett még meg a Csabi:D

.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Szevasz Karesz , annyira nem érzem magam újnak ("-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok ... (Ugye Csabi ?)" -by Karesz):confused:, és mindent megpróbáltam hogy ott legyek (ismét, mert jól éreztem magam,és nem volt undok senki ,egyszer sem;)), de ahogy Lali írta a megafiú (mármint a fiam) és a néptánc csoportjuk ismét tovább jutott ( most már az országos döntõbe) , úgyhogy bármennyire is szerettem volna ott lenni azt kell hogy mondjam ezért most megérte kihagyni, de majd legközelebb bepótolom ( ha a döntõ nem arra az idõpontra esik :confused::(:mad:), CSÕVÁZSZERKEZETES !!!!

Bocsi, hogy beleszólok, de jött a talira egy új srác Szolnokról, õ is Csabi, szerintem Karesz rá gondolt:p Csak ide a fórumra nem érkezett még meg a Csabi:D

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

Akkó+ odahozzuk a döntõt!Nem vazze?;)

Gratula a fiadnak!Hajrá!

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 posts
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts
...hmm, látom, csak volt egy neuzer apocalypse...
milyen volt? :D:D
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts
Köszönjük mindenkinek a képeket!Biztosan nem volt egy gyenge buli!A vasak nagyon szépek ,ki merem állítani hogy kis csapatunk bringái az ország legszebbjei!

És végre Vegacsék is elõkerültek!:D

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
De jó zene:

Ugye Andris ?
Meghallgattam 2szer is ;)

T0maso

T0maso

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 posts
PEPPERONI RETRO KERÉKPÁR BICIKLI

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts
Mi is megvagyunk.
A találkozó nagyon klassz volt, az idõ hibátlan, a társaság kifogástalan, a bringázás élményszámba menõ, a kaja pedig fíííííííínom volt !
A sör A bor A pálinka meg hát...
-Aki nem volt ott, sajnálhatja, reméljük legközelebb (Hajdúszoboszlón) sokkal többen leszünk.
-Brekinek, Frenkinek mielõbbi gyógyulást, aki egyéb okok miatt maradt távol, azoknak most mondom: augusztus utolsó hétvégéjét írja be a naptárjába !
-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok :)... (Ugye Csabi ?)
-Vegacs és Viki legközelebb biztos több idõre el tud szakadni, és õk is velünk tekernek, nomeg a Lizzy futva, vagy kosárban jön velük.
-Tímeának pedig a kis családdal kötelezõ lesz Hajdúszoboszlóra jönni, nem próbálta ki a bringát... és az elköszönésért bocsi, az a csunya esõ megugrasztott minket.
-T0mas és Zsolt is képviseltette magát, legközelebb hozzátok a családot, és maradjatok tovább !
-Szerencsére a szerszámokra nem volt szükség (ééén megmondtam ;)!)
-A többiek kapjanak kedvet, és máskor õk is jöjjenek el, ki lehetett bírni ;) !
-És végül, de elsõsorban, Nemtom Sir Thomasnak, és Lady Andibandinak, és Tomi-ANYUNAK sok köszönet, Isten tartsa meg a jó szokásukat; a vendéglátásért sok-sok köszönet !!!
A legközelebbi viszont látásra, srácok, lányok !
Képek: KLIKK

Csõõõõ

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Ha valaki felújít egy bringát, mindig bemutatja: ilyen volt, ilyen lett!

Hát tessék:

Ilyen volt:)

Feltöltött kép

Ilyen lett:D

Feltöltött kép

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Ezúton is köszönjük a pazar vendéglátást!
A társaság, a bicajok, az idõjárás : 10/10
Nimród fiam többször elmondta, hogy nem akar hazamenni és teljes mértékben egyetértettem vele.

Képek
MCC_2011_BALATONFENYVES pictures by hollandris - Photobucket
happy cruisin'
davenef

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 posts
Faszák a képek. Én is sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Remélem legközelebb összejön.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts
Szasztok!

Na örülök, hogy mindenki épségben hazaért, annak meg mégjobban, hogy jól éreztétek magatokat/ elárulom, én is:D/. Az idõt nagyon jól kifogtuk, azt azért sajnálom, hogy a keszthelyi programokról kicsit lecsúsztunk, de az a helyzet, hogy a személyvonat is sok helyen megáll:D A megállók meg fokozták a hangulatot! A hangulat meg olyan jó volt, hogy pikk-pakk, elszaladt a 3 nap. Remélem, hamarosan ismét találkozunk, régiekkel-újakkal :D
Pár fotó;)

https://picasaweb.go...918982278119298

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts
YouTube - ‪majorka2‬‏

YouTube - ‪majorka3‬‏