Fekete:D
bah...
minõségre, kényelemre gondoltam...

Fekete:D
Szia Monyec!
Jó az avatar :-)...
Csak Nemtomnak és Magdi anyusnak kellene megköszönni, de már sokszor megtettétek, remélem jól éreztétek magatokat!!
Puszi Andibandita :-)
Hûûûûû most beégtem, na de honnan is tudhattam volna, KÉREM A TISZTELT BÍRÓSÁGOT , TÖRÖLJÉK A JEGYZÕKÖNYVBÕL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMAT, KÖSZÖNÖM (sorry Karesz sorry). Lali ,köszöni a fiam , sajnos egyre messzebb vannak ezek a rendezvények, a döntõ Szekszárdon van.
Még egyszer bocsi ha valakit megbántottam volna!!!
You can never have "enough" bikes.
Természetesen gratulálok nektek, és maximálisan meg is értettem az indokodat, viszont van egy ÚJ CSABI, aki úgy toppant be, hogy itt nem szerepelt még. Õrá gondoltam ! Az apocalipse-vel volt.Szevasz Karesz , annyira nem érzem magam újnak ("-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok ... (Ugye Csabi ?)" -by Karesz):confused:, és mindent megpróbáltam hogy ott legyek (ismét, mert jól éreztem magam,és nem volt undok senki ,egyszer sem
), de ahogy Lali írta a megafiú (mármint a fiam) és a néptánc csoportjuk ismét tovább jutott ( most már az országos döntõbe) , úgyhogy bármennyire is szerettem volna ott lenni azt kell hogy mondjam ezért most megérte kihagyni, de majd legközelebb bepótolom ( ha a döntõ nem arra az idõpontra esik :confused:
:mad:), CSÕVÁZSZERKEZETES !!!!
Hûûûûû most beégtem, na de honnan is tudhattam volna, KÉREM A TISZTELT BÍRÓSÁGOT , TÖRÖLJÉK A JEGYZÕKÖNYVBÕL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMAT, KÖSZÖNÖM (sorry Karesz sorry). Lali ,köszöni a fiam , sajnos egyre messzebb vannak ezek a rendezvények, a döntõ Szekszárdon van.
Még egyszer bocsi ha valakit megbántottam volna!!!
Hûûûûû most beégtem, na de honnan is tudhattam volna, KÉREM A TISZTELT BÍRÓSÁGOT , TÖRÖLJÉK A JEGYZÕKÖNYVBÕL AZ ELÕZÕ HOZZÁSZÓLÁSOMAT, KÖSZÖNÖM (sorry Karesz sorry). Lali ,köszöni a fiam , sajnos egyre messzebb vannak ezek a rendezvények, a döntõ Szekszárdon van.Bocsi, hogy beleszólok, de jött a talira egy új srác Szolnokról, õ is Csabi, szerintem Karesz rá gondolt:p Csak ide a fórumra nem érkezett még meg a Csabi:D
Szevasz Karesz , annyira nem érzem magam újnak ("-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok ... (Ugye Csabi ?)" -by Karesz):confused:, és mindent megpróbáltam hogy ott legyek (ismét, mert jól éreztem magam,és nem volt undok senki ,egyszer sem
), de ahogy Lali írta a megafiú (mármint a fiam) és a néptánc csoportjuk ismét tovább jutott ( most már az országos döntõbe) , úgyhogy bármennyire is szerettem volna ott lenni azt kell hogy mondjam ezért most megérte kihagyni, de majd legközelebb bepótolom ( ha a döntõ nem arra az idõpontra esik :confused:
Szevasz Karesz , annyira nem érzem magam újnak ("-Aki új arc, azt remélhetõleg még látjuk, nem voltunk vele undokok ... (Ugye Csabi ?)" -by Karesz):confused:, és mindent megpróbáltam hogy ott legyek (ismét, mert jól éreztem magam,és nem volt undok senki ,egyszer sem