Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

coxymaxi

coxymaxi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás
Sziasztok!

Lényegében az elõzõ hozzászólásomban már bemutatkoztam, de nem teljesen.
Kovács Gábornak hívnak, 29 vagyok, Pakson élek a párommal Anikóval. Jövõre tervezzük a lagzit, gyerek még nincs ill. a 3 tengerimalacot és az egy vadászgörény leányzót leszámítva nincs. :)
A mi cruisereinket itt megtekinthetitek, sõt várom a véleményeket, mert bár a párom annyira nem is én mindenképpen szeretném szépítgetni õket:

https://picasaweb.go...011365295433458
https://picasaweb.go...011360842501346

Természetesen értelmesebb fotókat is teszek fel, de egyenlõre ez van...
Remélem ezzel most már teljes a kép és magatok közé fogattok minket és ahogyan írtam is az elõzõekben nagyon szívesen állunk elébe és leszerveznénk egy találkozót amennyiben erre felé jártok. (Akár Atomerõmûves látogatásról is lehet szó)

coxy

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

üdv!szükségem lenne széles kormányra,széles sárvédõre.ki tud segíteni?

A sárvédõben lehet 80mm a villánál 70mm.

pipersgarage

pipersgarage

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
üdv!szükségem lenne széles kormányra,széles sárvédõre.ki tud segíteni?

papokaster

papokaster

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
este valaki jön fel a térre?

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Cruiser film
Én is szeretnék egy ötletet adni lehet kapni kémkamerát kb.3500-4000 ft+sd kártya,akkora mint egy riasztó távirányító,
simán fel lehet rakni a cangán bárhova,viszonylag jó minõségû képet csinál egy modellezõ barátom használja a repülõjén.
Üdv.

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Remek stáb! :)

Kiegészítve:

Dzsipes kaszkadõr-operatõr: Monyec :D

Nemtomot a díszleten és a maszkon kívül a rendezéssel is megbíznám (a szekér-Bassmann és a függõ-Dyno ötletek alapján szabadkéz...), ha elvállalja (?) .
Van valami ötletetek a kamera bicajhoz rögzítéséhez? Anno a már korábban is linkelt Amsterdami videómon a kamera a bérelt bicaj kormányára lett rögzítve ilyen egyszer használható mûanyag recés rögzítõvel. Ez egy kameraállásnak jó, de kéne még. Talán valami sisakra szerelhetõ megoldás is jó, és persze Monyec akrobatamutatványa is megkerülhetetlen! :) Az biztos, hogy kézben tartva semmiképp. Ötletek?

Ja és a Pillangónak van egy egyszerûbb, letisztultabb verziója a végén egy jó kis gitárszólóval, én inkább arra gondoltam.

Kamera kormányra rögzítése megoldott van erre való speciális satum.... sõt van steadycam -em ami (ha valaki nem jártas benne) arra való, hogy a mozgásban lévõ kamera rezgéseit kiegyensúlyozza. Ez lehet az operatõrön vagy akár egy kocsin is, mert ugye valami Cruiseres filmrõl beszélünk ami jó esetben mozgásban van. Vannak Full HD kamerák és 1 hónapon belül megveszem a Canon 5D mark II-õt ami szintén Full HD videót rögzít, és sokkal szebb képpel mint az "egyszerûbb" camcorderek (nem térek ki rá, hogy miért, de a lényeg, hogy sok zenei klipet is ezzel forgatnak).... Ezt csak azért mondom, mert a mi nagy kameráinkat nem igazán lenne jó felszerelni a bringákra, az 5D-t viszont könnyedén fel lehet rá cuppantani a mérete miatt.

Sisakra szerelhetõ kamera is van, ilyen pl a GoPro kamera. Mi ilyet használunk rallyban..... de a DOWN Hill-es srácok is ilyet használnak, vagy más autósportban is csak ezt használják.

Ha komolyan gondoljátok szívesen beszállok a munkákba....

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás
...odas'!

Chopper-cruiser « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása

új projekt, vagy meguntad?
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

A filmhez!

Szereposztás.

Kaszkadõr: Boross Károly
Filmzene: Davenef
Sminkes: Frenki
Díszlet,maszk? Nemtom
Forgatókönyv író: Tomasso
Meteorológus: Breki
Kiegészítve:

...Okoskodó Bölcsész 'Geek' A Háttérben: citr0m
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

"Köracél"
"nyeregrúd"
:D
Miki meg szerzett neked...

Igen, most szégyellem is magam, hogy ilyen türelmetlen voltam, bocs Myk!

coxymaxi

coxymaxi

vendég

• fórumtag
  • 10 hozzászólás

Sziasztok! A segítségeteket kérném egy bicóval kapcsolatban! Nagyon tetszik ,de nem lehet kapni sehol.. Ha valaki tud róla kérem írjon:)

Marin Drake's Beach Matt Fekete (teszt) - Kerékpár webshop

Szia(sztok)!

Elõször is az elõttem szólónak:
Pont ilyenem van :) A páromnak pedig a Herat's Desire az is egysebes.
Éppen nézegettem a fórumot mikor jött most pár hozzászólás, épp egy bemutatkozást akartam írni, mindegy egy másik késõbbiben majd megteszem.
Szóval én annyit hallottam róla szekszárdi cangás eladótól meg az x-factortól iis, hogy a Marin abbahagyta a (európai?) magyarországi forgalmazást, úgyhoogy nem lehet ilyet már itthon kapni. Sõt ami nekem van (késõbb jön a kép) attól már csak újabbak vannak.
MARIN BIKES 2011 | Path | Cruiser
bár a piros felni csábító!

Ennnyit tudok hirtelenségben, plusz egy kis másik hozzászólás így frissibe pofátlanul a részemrõl, 7347 hozzászólásra reagálva:

"Mehetünk Szekszárdra is, jó borok vannak, közel van Faddombori, ott lehet pecókat bérelni
Gratulálok én is fiadéknak, szerintem ittunk rá"
A paksi erõmûben dolgozom és Fadd-Dombori üdülõtelepen vannak kivehetõ nyaralói a cégnek jutányos áron, ha meglenne a "kívánt" "mennyidégû" :) ember akkor én vállalnék (a párommal) egy beavatásos szertartást, pálinkával, sörrel, borral és valami fincsi bográcsossal vagy grillessel!

A képekekkel és a konkrét bemutatkozással holnap jelentkezem!

jó8

coxy
Kovács Gábor

colnagoo

colnagoo

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Sziasztok! A segítségeteket kérném egy bicóval kapcsolatban! Nagyon tetszik ,de nem lehet kapni sehol.. Ha valaki tud róla kérem írjon:)

Marin Drake's Beach Matt Fekete (teszt) - Kerékpár webshop

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás

Behozták a nyeregcsöveket!Az egyik használt,a másik új.26 és 30cm-es darabok!Este azért én rámérek mert az a biztos!CSÕ

Hali!

Köszönöm a fáradozásodat, de már feladtam, és alternatív megoldást találtam. Ha netán mégse válna be ez a rudas megoldás, akkor megkereslek ez ügyben.
Még egyszer köszi!

CSÕgörény!

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ma is voltam két bicajboltban. Ha kakaós csigát, vagy korpásodás elleni sampont keresek, lehet, hogy nem néztek volna olyan hülyének, mint így, hogy nyeregcsövet kértem. :)

Aztán elmentem a "csõboltba" és... ott se volt.
De volt 22 mm-es rozsdamentes tömör köracél. És vettem egy darabot.
Nem könnyû, de legalább jó nehéz. :) És biztos nem görbül el alattam. :)
Sõt, ha a csõhajlító bír vele, akkor még hajlított nyeregcsövem is lesz. (vagy ez esetben inkább nyeregrúd) :cool2:

"Köracél"
"nyeregrúd"
:D
Miki meg szerzett neked...

You can never have "enough" bikes.

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
Ma is voltam két bicajboltban. Ha kakaós csigát, vagy korpásodás elleni sampont keresek, lehet, hogy nem néztek volna olyan hülyének, mint így, hogy nyeregcsövet kértem. :)

Aztán elmentem a "csõboltba" és... ott se volt.
De volt 22 mm-es rozsdamentes tömör köracél. És vettem egy darabot.
Nem könnyû, de legalább jó nehéz. :) És biztos nem görbül el alattam. :)
Sõt, ha a csõhajlító bír vele, akkor még hajlított nyeregcsövem is lesz. (vagy ez esetben inkább nyeregrúd) :cool2:

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

A filmhez!

Szereposztás.

Kaszkadõr: Boross Károly:D
Díszlet,maszk? Nemtom

Remek stáb! :)

Kiegészítve:

Nemtomot a díszleten és a maszkon kívül a rendezéssel is megbíznám (a szekér-Bassmann és a függõ-Dyno ötletek alapján szabadkéz...), ha elvállalja (?) .
Van valami ötletetek a kamera bicajhoz rögzítéséhez? Anno a már korábban is linkelt Amsterdami videómon a kamera a bérelt bicaj kormányára lett rögzítve ilyen egyszer használható mûanyag recés rögzítõvel. Ez egy kameraállásnak jó, de kéne még. Talán valami sisakra szerelhetõ megoldás is jó, és persze Monyec akrobatamutatványa is megkerülhetetlen! :) Az biztos, hogy kézben tartva semmiképp. Ötletek?

Ja és a Pillangónak van egy egyszerûbb, letisztultabb verziója a végén egy jó kis gitárszólóval, én inkább arra gondoltam.
happy cruisin'
davenef

Szondos

Szondos

vendég

• fórumtag
  • 156 hozzászólás
Eladó egyedi cruiser! « cruiser « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása eladó lett sajnos :(

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
A filmhez!

Szereposztás.

Kaszkadõr: Boross Károly:D
Díszlet,maszk? Nemtom

Tibo79

Tibo79

törzsvendég

• fórumtag
  • 316 hozzászólás

Ajjaj, szoul a hurok ;) :). Csak meg kell akkor szervezni ezt a doldot :D !
Csõõõ

A Filmhez én is hozzájárulhatok... munkával és felszereléssel is... csak még nem tudok róla semmit.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Délutánra megnézik neked a 22mm-es nyeregcsövet,a kincsesbányámban!CSÕ
Vagy!Azt hiszem nekem az asszony cruiserébe olyan van és elég hosszú(megnézem),övé meg csak kicsit van kihúzva!Cserélünk!:)

Behozták a nyeregcsöveket!Az egyik használt,a másik új.26 és 30cm-es darabok!Este azért én rámérek mert az a biztos!CSÕ

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott (Gyõrben sem volt mondjuk rossz a programom), így nem tudom mi ez az "MCC film"-ötlet. Annyit viszont fel tudok ajánlani, hogy - mivel a helyi televíziónál dolgozom - bármilyen technikai segítség kell hozzá, akkor szóljatok. Szoboszlónak, mint következõ találka helynek, meg kifejezetten örülök :)

Ajjaj, szoul a hurok ;) :). Csak meg kell akkor szervezni ezt a doldot :D !
Csõõõ

You can never have "enough" bikes.