Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Please log in to reply
10911 replies to this topic

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Elmérte? Ki? Az átmérõjére, vagy a hosszára gondolsz?
Sehol nem tudtak vékonyat adni, mindenhol azt mondták, hogy " Óóóóó, hát olyan nincsen. Nem is tudok szerezni."
Két helyen mutattak egyet, hogy "csak ez van." de azt meg láttam, hogy rövidke. :(
Azért még folytatom a keresgélést, nem áll szándékomban visszatenni azt az összenyomorított csövet, ami benne volt.

Bocsi arra emlékeztem,hogy valakinek a kerékpárszervizben nem tudta a szerelõ kezelni a tolómérõt. ;)

Igen, elmérhette, de nem azért, mert nem jól kezelte, hanem mert csal a subler...
És szerintem az 22.2 mm lesz...
Az a megoldás télleg elég barbár, brrr...

You can never have "enough" bikes.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Sehol nem tudtak vékonyat adni, mindenhol azt mondták, hogy " Óóóóó, hát olyan nincsen. Nem is tudok szerezni."
Két helyen mutattak egyet, hogy "csak ez van." de azt meg láttam, hogy rövidke. :(
Azért még folytatom a keresgélést, nem áll szándékomban visszatenni azt az összenyomorított csövet, ami benne volt.

Bocsi arra emlékeztem,hogy valakinek a kerékpárszervizben nem tudta a szerelõ kezelni a tolómérõt. ;)

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,426 posts

Délutánra megnézik neked a 22mm-es nyeregcsövet,a kincsesbányámban!CSÕ
Vagy!Azt hiszem nekem az asszony cruiserébe olyan van és elég hosszú(megnézem),övé meg csak kicsit van kihúzva!Cserélünk!:)

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott (Gyõrben sem volt mondjuk rossz a programom), így nem tudom mi ez az "MCC film"-ötlet. Annyit viszont fel tudok ajánlani, hogy - mivel a helyi televíziónál dolgozom - bármilyen technikai segítség kell hozzá, akkor szóljatok. Szoboszlónak, mint következõ találka helynek, meg kifejezetten örülök :)

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

Most nem arról volt szó,hogy elmérte az ember???
Lehet ,hogy én emlékszem rosszul.

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 posts

Ami a bringában volt, rövid ?

Nem rövid. Más problémája van. Nem tudom, hogy mit csinált az ember az eredetivel, de most nem az van. Egy vastagabb csövet dugott bele a vázba fejjel lefelé, mert az a szûkített rész pont belement. A vastag rész meg össze van nyomorgatva, hogy rámenjen az ülésnek a bilincse. Elég kókány, barbár módon néz ki. :(

Szerintem esztergáltass Cecíliával !

Nem rossz ötlet! :D

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts

Hali!

Nyeregcsõre van szükségem, úgyhogy elmentem venni egyet. Nem volt. Aztán elmentem egy másik boltba. Ott se volt. Aztán egy harmadikba, aztán egy negyedikbe, aztán egy... stb.

Most nekem úgy tûnik, hogy egy 22-es nyeregcsõ beszerzése lehetetlen küldetés. Ahol van, ott is csak kb. 15 cm hosszú, ami nem sok mindenre elég. Vagy csak rossz helyen keresem?

Mondjuk itt van egy (bár "nincs raktáron"), de nem járok Fehérváron.
Tudja valaki hol lehet beszerezni? Vagy esztergáltassak? Ötlet?

Köszi!
Üdv!

Most nem arról volt szó,hogy elmérte az ember???
Lehet ,hogy én emlékszem rosszul.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,931 posts

Hali!

Nyeregcsõre van szükségem, úgyhogy elmentem venni egyet. Nem volt. Aztán elmentem egy másik boltba. Ott se volt. Aztán egy harmadikba, aztán egy negyedikbe, aztán egy... stb.

Most nekem úgy tûnik, hogy egy 22-es nyeregcsõ beszerzése lehetetlen küldetés. Ahol van, ott is csak kb. 15 cm hosszú, ami nem sok mindenre elég. Vagy csak rossz helyen keresem?

Köszi!
Üdv!

Ami a bringában volt, rövid ?
Szerintem esztergáltass Cecíliával !

You can never have "enough" bikes.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 posts

mentem vele és sztem tök jó volt, kényelmes, a minõség pedig -Õ sem szerelt többet mint mi tehát jó .Ha a hegesztést akarod nézegetni akkor vegyél 1 nullával drágább gépet és akkor lesz szép hegesztésed :)
Zsolt

Attól függ, hogy kinek.Alapnak szerintem jó.Csabinak jó tervei vannak vele,szerintem dögös lesz!Már egy 80-as felnivel el kezdte a tuningot.Sok munka lesz vele!!!

thx a választ...
akkor kb. bejött a papírforma; alakra jó, de alapnak jó (csak?).

frankó.
majd a 3. meg-nem-épített-de-tervbe-van-véve-illetve-a-váz-megvan - bringám után ez lesz a... ;)

de végremár, hogy látott ilyet/ült ilyenen valaki... mert a híre eddig, hát, khm.. nem volt jó...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

Métely

Métely

vendég

• fórumtag
  • 45 posts
Hali!

Köszi!
Üdv!

tucana84

tucana84

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Helló lali kellene hátsólámpa iron cross vagy kerek és a 18t-s hátsó lánckerék a gyáriszáma: Nxcfset18spr

tucana84

tucana84

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok hajdúszoboszlón többen leszünk? Jóóóóóók lettek a képeitek

tucana84

tucana84

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Köszönök szépen minden. örülök, hogy találkoztam veletek, tominak és az anyukájának is nagyon szépen köszönöm a vendéglátást jóóóóóóóóóóóóóóóól éreztem magam. Finom volt szombaton a pöri.

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

-Brekinek, Frenkinek mielõbbi gyógyulást, aki egyéb okok miatt maradt távol, azoknak most mondom: augusztus utolsó hétvégéjét írja be a naptárjába !

Köszönöm szépen a jó kívánságot.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtam menni a képekrõl sugárzik a jó kedv, a baráti hangulat.
De ez nem jöhetett volna létre a jó szerevezés nélkül ,amit távol maradóként is szeretnék megköszöni hogy idõt energiát nem sajnálva (fájós derékkal )megszervezte NEMTOM barátunk. Erre majd koccintunk, melyet mi NEMTOM-mal agusztus elsõ hetében meg is teszünk mert akkor megyünk arra a vidékre és a beígér páleszt viszem ha valaki arra jár szívesen látjuk egy hûsítõ pálinkára.

Rendicsek, megbeszéltük: augusztus elsõ hetében iszunk Fenyvesen, utólsó hetében meg Hajdúszoboszlón;)

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 posts

Igen, ezt gondoltam az elsõ leendõ MCC film aláfestõ zenéjének.
A zene már megvan, a bicajok szintén megvannak, már csak a filmet kéne megcsinálni! :D
Na majd Hajdúszoboszlón...

Bakker az egész album ott volt a kocsimban:) Akár hallgathattuk is volna. Mondjuk a Belga leszívta az aksit, nem tudtam hazajönni, de szomszéd mondta: Hoppá, itt vagyok.....és hozott egy aksitöltõt:)

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 posts
-Brekinek, Frenkinek mielõbbi gyógyulást, aki egyéb okok miatt maradt távol, azoknak most mondom: augusztus utolsó hétvégéjét írja be a naptárjába !

Köszönöm szépen a jó kívánságot.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtam menni a képekrõl sugárzik a jó kedv, a baráti hangulat.
De ez nem jöhetett volna létre a jó szerevezés nélkül ,amit távol maradóként is szeretnék megköszöni hogy idõt energiát nem sajnálva (fájós derékkal )megszervezte NEMTOM barátunk. Erre majd koccintunk, melyet mi NEMTOM-mal agusztus elsõ hetében meg is teszünk mert akkor megyünk arra a vidékre és a beígér páleszt viszem ha valaki arra jár szívesen látjuk egy hûsítõ pálinkára.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 posts

De jó zene:
http://www.youtube.com/watch?v=Z-ivCFuO2HQ
Ugye Andris ?
Meghallgattam 2szer is ;)

Igen, ezt gondoltam az elsõ leendõ MCC film aláfestõ zenéjének.
A zene már megvan, a bicajok szintén megvannak, már csak a filmet kéne megcsinálni! :D
Na majd Hajdúszoboszlón...
happy cruisin'
davenef

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 posts
Nagyon jók a fotók mint mindig szépek a cangák,nagyon bánom ,hogy nem lehettem ott.
Üdv.

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 posts

bah...
minõségre, kényelemre gondoltam...
:)

mentem vele és sztem tök jó volt, kényelmes, a minõség pedig -Õ sem szerelt többet mint mi tehát jó .Ha a hegesztést akarod nézegetni akkor vegyél 1 nullával drágább gépet és akkor lesz szép hegesztésed :)
Zsolt

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 posts

bah...
minõségre, kényelemre gondoltam...
:)

Attól függ, hogy kinek.Alapnak szerintem jó.Csabinak jó tervei vannak vele,szerintem dögös lesz!Már egy 80-as felnivel el kezdte a tuningot.Sok munka lesz vele!!!