Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. július 11. - 10:45

Írta 2011. július 09. - 19:57

... ja ez úttörõ (a tihany "gyerekváltozata") ... jól néz ki de oylan min ta gyurma ... zéró vázmerevség ...
Igen. A Tihany vázas fixim is ezért volt olyan rövid életü...
De ez, mint írtam vala, serdülöé lesz... Az meg belefér... Nem?
De.
You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. július 09. - 17:14

...mo'nnyuk nem vagyok szakértõ, de nekem nem annak tûnik, szemre... ráadásul alul az a vázhegesztés bizalmatlanná tenne...
... ja ez úttörõ (a tihany "gyerekváltozata") ... jól néz ki de oylan min ta gyurma ... zéró vázmerevség ...
Írta 2011. július 09. - 10:37

Ez egy 1966-os Csepel Úttörõ !!! A veterános szakik is megerõsítették ! Köszi Miki !!!
Az a hegesztés meg teljesen oké, szépen, rézzel van forrasztva. Ha monyuk villannyal lenne szétégetve, az lenne a gáz !
Megvan a serdülõ bicó az egyik kicsinek...
Csõõõ
"nem vagyok szakértõ" - fact proved.

Írta 2011. július 09. - 08:19

Lehet van egy zsír új csepel piros 20"-os villa.Milyen hosszú kell ebbe ?Villanyaktól a papucsig.Jövõhéten utánna kérdezek!
24"-os... És olyan a válla, mint a Tihanyé.
Köszi azért.
Írta 2011. július 08. - 23:13

Lehet van egy zsír új csepel piros 20"-os villa.Milyen hosszú kell ebbe ?Villanyaktól a papucsig.Jövõhéten utánna kérdezek!Ez egy 1966-os Csepel Úttörõ !!! A veterános szakik is megerõsítették ! Köszi Miki !!!
Az a hegesztés meg teljesen oké, szépen, rézzel van forrasztva. Ha monyuk villannyal lenne szétégetve, az lenne a gáz !
Csõõõ
Írta 2011. július 08. - 22:41

Ez egy 1966-os Csepel Úttörõ !!! A veterános szakik is megerõsítették ! Köszi Miki !!!...mo'nnyuk nem vagyok szakértõ, de nekem nem annak tûnik, szemre... ráadásul alul az a vázhegesztés bizalmatlanná tenne...
Csõõõ
Írta 2011. július 08. - 16:27

Látom rostos anyagok nélkül nem tudsz létezni:)) csak rajta
...és mellesleg a rostos az emésztést is elõsegíti...

Írta 2011. július 08. - 15:37

Szia!
Látom alakul a bringa, nagyon pofásMár csak egy jó tekerést kéne szervezni, hogy élõbe is meg lehessen csodálni a vasat.
Nekem is kéne kicsit építgetni rajta. Kiagyaltam egy jó sárvédõt, fából
Látom rostos anyagok nélkül nem tudsz létezni:)) csak rajta
Írta 2011. július 07. - 22:28

Ja én is arra gondoltam,nem is néztem a fantázia nevét.Szépek,nekem a mystique jön be nagyon

Írta 2011. július 07. - 22:00

Szépek,nekem a mystique jön be nagyon
az angeleyes nem gyenge:D olyan kéne:D
Írta 2011. július 07. - 21:16

Szia!
Látom alakul a bringa, nagyon pofás

Nekem is kéne kicsit építgetni rajta. Kiagyaltam egy jó sárvédõt, fából

Írta 2011. július 07. - 13:07

SP és Fluor Tomi együtt laknak, de egyikük se viszi ki a szemetet.
Kiadják CD-n

Írta 2011. július 07. - 13:02

így a'sszem erre a hónapra elég is lesz... de örvend a szû'm...

(ja, a dobfék olyan sturmey, ami már van valakinek, nemrég láttam is képet róla fent... SBF; vélemény? hogy kell installálni?)
(meg építettem a nemlétezõ cruiseres bagázst itt helyben

Írta 2011. július 07. - 06:56

Tyebutytok.
Na ez az a helyzet, hogy: ha 1500.-ért adná, annyiért is vettem volna tõle, mert örülök, hogy TALÁLTAM. Pesti vagyok, égen-földön nem találok csengõ-szaküzletet és SEHOL máshol sem ilyen csengõt. Találtam a neten, így megosztom másokkal és nézõpont kérdése, de SZERINTEM fillérekért, meghogy egyáltalán van.
Volt itt egy szaki,Apuka néven van regisztrálva és Budapesti(elég sok cuccot be tudott szerezni),én mikor vettem egy lánctányért tõle akkor kaptam egy ilyen csengõt ajándékba!Most az Asszonypajti gépét díszíti!Nagyon jó hangja van,az tuti ,és szép nagy is!