Ha a számát nem is,de a Trainspotting-ot legalább ismeri!
Köszi Myk... ez sokat segített

Ha a számát nem is,de a Trainspotting-ot legalább ismeri!
Ha a számát nem is,de a Trainspotting-ot legalább ismeri!én pedig ilyet keresek, mert, hogy a kedves hirdetõ nem ismeri a saját számát....
Csepel Sven « városi « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása
Valaki tudna, szóljon.... és köszi
Nem tudom. Daniéknak, Petiéknek szólj légyszíves. Meg ha valakit kifelejtettem...
Mostmár kellene tudnom, ki milyen szállást szeretne (híd alja, sátor, apartman, panzió, hotel, stb...)
Sziasztok.
Mi babavárósban vagyunk Katával, úgyhogy kimaradunk a taliról, szóval jó bulizást nehogy igyatok ha kerékpároztok!Addíg álljatok meg:p
Sziasztok!
Tegnap emeltem egy kicsit a kormányszáron. Ennek meg az lett a következménye, hogy sajnos elõjött az olajozás és esõ keveréke áltl alkotott rozsdafolt a kormányszáron. Tanácsot kérnék, hogy mivel lehet ezt a legjobban eltalálni, anélkül, hogy sérülne az anyag?
Elõre is köszi.
Robi
You can never have "enough" bikes.
Sidol,illetve krómtisztító ha nagyon gáz de ez jobban karcol!Sziasztok!
Tegnap emeltem egy kicsit a kormányszáron. Ennek meg az lett a következménye, hogy sajnos elõjött az olajozás és esõ keveréke áltl alkotott rozsdafolt a kormányszáron. Tanácsot kérnék, hogy mivel lehet ezt a legjobban eltalálni, anélkül, hogy sérülne az anyag?
Elõre is köszi.
Robi
Hány darab és milyen méretû sátorig ingyenes;) , komolyra fordítva hány db sátorig egészséges és nem zavaró számotokra, mert lehet hogy sorszám osztás lesz:D:p;)
2.500 vagy 3.000 Ft/fõ/éj.
A létszámtól függ.
Ezek magánszálláshelyek.
A sátorhely a kertemben ingyenes.
Nem tudom. Daniéknak, Petiéknek szólj légyszíves. Meg ha valakit kifelejtettem...
Mostmár kellene tudnom, ki milyen szállást szeretne (híd alja, sátor, apartman, panzió, hotel, stb...)
Persze, hogy nem !
Karesz + 4 fõ
Mr White + 2fõ
Myk + 1fõ de lehet hogy +3 fõ
Rasztafaszi
Pickup Imi
"chabetó(csabi) + 1 fõ Haver
nemtom+andibandita + 3 fõ
CSabiCSekker+2 fõ
Monyec+3Fõ
Breki-+3fõ
AZANNYIMINT= 30 vagy 32 fõ EDDIG !
Nem rossz.
Szia Karesz!
Érdekelne hogy apartmant mennyibe lehet bérelni .
De a sátor hely ha megoldható az is érdekel.
Elõre is köszi.
Mi a 3,14csa nics itt a Pacsa még?
Persze, hogy nem !
Karesz + 4 fõ
Mr White + 2fõ
Myk + 1fõ de lehet hogy +3 fõ
Rasztafaszi
Pickup Imi
"chabetó(csabi) + 1 fõ Haver
nemtom+andibandita + 3 fõ
CSabiCSekker+2 fõ
Monyec+3Fõ