Azzal hogyan fogsz kanyarodni, végiggondoltad ???
(Úthengernek jó lehet...)
Tomi, Andris, nincs valamitek, mondjuk egy 100-as villa ?
Én már futottam egy pár kört evvel kapcsolatban a facebookon. :confused:
Azzal hogyan fogsz kanyarodni, végiggondoltad ???
(Úthengernek jó lehet...)
Tomi, Andris, nincs valamitek, mondjuk egy 100-as villa ?
Sziasztok! 180 cm magas lány vagyok, milyen cruisert vegyek? Van vázméret választási lehetõség valamelyik típusból. Kb. 60-70 ezer Ft-ot szánnék rá. Köszi elõre is.
You can never have "enough" bikes.
Sziasztok
Még mindig villát keresek 950 mm széleset ha valaki tudna segíteni megköszönném csak ne külföldrõl a chopperembe kellene nem fér be az elsõ kerék sajna sehogy sem :/
Bizony! A vonatozás miatt. ...Nem nem. Valóban dolgozom a biciklin. A héten készül el a festõ/fényezõ. Viszont a megrendelt küllõkre és küllõanyákra még várnom kell. Tehát a kerekeim még mindig darabokban vannak. A Schwinn-t eladtam, ment vele az ülés is, ezért még ülést is vennem kell! Egy-két apróbb alkatrészre is szükség volt, melyek beszerzésében Mr. White sokat segített. Még egy kis türelem, és egyben lesz.
Amúgy tényleg ez lesz eddigi, hozzám legközelebb esõ találka. Jó tekerést Nektek! És persze...
Minden jót!
Pedig nagyon közel leszünk hozzád!Csak át kell tolni a bringát az út(M5)túloldalára , vagy hiányzik a több óra vonatozás és így már nem? :)Dolgozol a vason?
Köszi! Nincs semmi baj. Lakásfelújítunk, ezért a bringafelújítás is sokkal lassabb, mint ahogy korábban gondoltam. Ennyi.
Egyébként szabad tudni, hogy milyen színû lett a Dyno?
Minden jót!
Deee..olyat mint pl amit Te hirdettél itt régebben, na az épp olyan lenne amit elfogadnék:cool2:
Ez eléggé Electra koppintásnak tûnik...
68 küllõ ??? Hogy jött az ki vajon ?
És a márka: "BODYTEC" .
Eszméletlen sok szutyok trágya önti el a piacot mostanság, úgyhogy ésszel vásárolni !!!
Ilyen árak és kétséges minõség mellett minden vásárlás elõtt álló kollégának az javaslom, csak ismert márkaneveket keressen, mégha lomis cucc, akkor is, vagy keressen egy régi Schwinn- Csepel alapot és abból építkezzen...
Isten tudja, milyen tortúrának néz elébe, ha vesz egy BODYTEC, vagy Road Star márkájú csodát !!!
Szerintem.
Olyat nem fogsz találni...Na igen,gyûjtök inkább még,de akkor legalább olyan lesz amin már nem kell sokat alakítani.
Ez eléggé Electra koppintásnak tûnik...
68 küllõ ??? Hogy jött az ki vajon ?Egyedi, sûrû küllõzésû férfi Cruiser, kontrás, postázható! Kecskemét ? apród.hu
Szerintem jó vétel. Hátha valakit érdekel.
Minden jót!