Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

Azzal hogyan fogsz kanyarodni, végiggondoltad ???
(Úthengernek jó lehet...) ;)
Tomi, Andris, nincs valamitek, mondjuk egy 100-as villa ? :D

Én már futottam egy pár kört evvel kapcsolatban a facebookon. :confused:

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok! 180 cm magas lány vagyok, milyen cruisert vegyek? Van vázméret választási lehetõség valamelyik típusból. Kb. 60-70 ezer Ft-ot szánnék rá. Köszi elõre is.

Csini... Electra-t ! Az talán elérhetõ itthon és kicsit nyújtottabb a váza a többiehez képest, sajnos nem nagyon van választék...
Bár lehet, hogy ebbe a keretbe nem fér be...

You can never have "enough" bikes.

Bloo

Bloo

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Sziasztok! 180 cm magas lány vagyok, milyen cruisert vegyek? Van vázméret választási lehetõség valamelyik típusból. Kb. 60-70 ezer Ft-ot szánnék rá. Köszi elõre is.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Sziasztok

Még mindig villát keresek 950 mm széleset ha valaki tudna segíteni megköszönném csak ne külföldrõl a chopperembe kellene nem fér be az elsõ kerék sajna sehogy sem :/

Azzal hogyan fogsz kanyarodni, végiggondoltad ???
(Úthengernek jó lehet...) ;)
Tomi, Andris, nincs valamitek, mondjuk egy 100-as villa ? :D

nocca

nocca

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok

Még mindig villát keresek 950 mm széleset ha valaki tudna segíteni megköszönném csak ne külföldrõl a chopperembe kellene nem fér be az elsõ kerék sajna sehogy sem :/

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás

:D Bizony! A vonatozás miatt. :D :D ...Nem nem. Valóban dolgozom a biciklin. A héten készül el a festõ/fényezõ. Viszont a megrendelt küllõkre és küllõanyákra még várnom kell. Tehát a kerekeim még mindig darabokban vannak. A Schwinn-t eladtam, ment vele az ülés is, ezért még ülést is vennem kell! Egy-két apróbb alkatrészre is szükség volt, melyek beszerzésében Mr. White sokat segített. Még egy kis türelem, és egyben lesz.
Amúgy tényleg ez lesz eddigi, hozzám legközelebb esõ találka. Jó tekerést Nektek! És persze...

Minden jót!

Pedig van valahol 140 db küllõm,anyával :)

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Pedig nagyon közel leszünk hozzád!Csak át kell tolni a bringát az út(M5)túloldalára :), vagy hiányzik a több óra vonatozás és így már nem? :)Dolgozol a vason?

:D Bizony! A vonatozás miatt. :D :D ...Nem nem. Valóban dolgozom a biciklin. A héten készül el a festõ/fényezõ. Viszont a megrendelt küllõkre és küllõanyákra még várnom kell. Tehát a kerekeim még mindig darabokban vannak. A Schwinn-t eladtam, ment vele az ülés is, ezért még ülést is vennem kell! Egy-két apróbb alkatrészre is szükség volt, melyek beszerzésében Mr. White sokat segített. Még egy kis türelem, és egyben lesz.
Amúgy tényleg ez lesz eddigi, hozzám legközelebb esõ találka. Jó tekerést Nektek! És persze...

Minden jót!
Don't walk!

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Köszi! Nincs semmi baj. ;) Lakásfelújítunk, ezért a bringafelújítás is sokkal lassabb, mint ahogy korábban gondoltam. Ennyi.
Egyébként szabad tudni, hogy milyen színû lett a Dyno?

Minden jót!

Pedig nagyon közel leszünk hozzád!Csak át kell tolni a bringát az út(M5)túloldalára :), vagy hiányzik a több óra vonatozás és így már nem? :)Dolgozol a vason?

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Deee..olyat mint pl amit Te hirdettél itt régebben, na az épp olyan lenne amit elfogadnék:cool2:

Expresszen láttam ma gepida nadeo-t 30 körül,aprod vagy jofogáson egy Marin cruisert 55-ért, ezek elfogadható árak

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Deee..olyat mint pl amit Te hirdettél itt régebben, na az épp olyan lenne amit elfogadnék:cool2:

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Ez eléggé Electra koppintásnak tûnik...
68 küllõ ??? Hogy jött az ki vajon ?
És a márka: "BODYTEC" .
Eszméletlen sok szutyok trágya önti el a piacot mostanság, úgyhogy ésszel vásárolni !!!
Ilyen árak és kétséges minõség mellett minden vásárlás elõtt álló kollégának az javaslom, csak ismert márkaneveket keressen, mégha lomis cucc, akkor is, vagy keressen egy régi Schwinn- Csepel alapot és abból építkezzen...
Isten tudja, milyen tortúrának néz elébe, ha vesz egy BODYTEC, vagy Road Star márkájú csodát !!!
Szerintem.

BODYTEC nem értem mi a baj vele

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás
Ez a Grolsch amúgy eléggé hasonlít az Electra vázra. De hogy lehet így "leb...ni" ???
Biztos jó verzett.

Na igen,gyûjtök inkább még,de akkor legalább olyan lesz amin már nem kell sokat alakítani.

Olyat nem fogsz találni... :)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Na igen,gyûjtök inkább még,de akkor legalább olyan lesz amin már nem kell sokat alakítani.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Ez fincsi:Beach Cruiser bike "Grolsch" Edition | eBay

Ez eléggé Electra koppintásnak tûnik...

Egyedi, sûrû küllõzésû férfi Cruiser, kontrás, postázható! Kecskemét ? apród.hu

Szerintem jó vétel. Hátha valakit érdekel.

Minden jót!

68 küllõ ??? Hogy jött az ki vajon ?
És a márka: "BODYTEC" .
Eszméletlen sok szutyok trágya önti el a piacot mostanság, úgyhogy ésszel vásárolni !!!
Ilyen árak és kétséges minõség mellett minden vásárlás elõtt álló kollégának az javaslom, csak ismert márkaneveket keressen, mégha lomis cucc, akkor is, vagy keressen egy régi Schwinn- Csepel alapot és abból építkezzen...
Isten tudja, milyen tortúrának néz elébe, ha vesz egy BODYTEC, vagy Road Star márkájú csodát !!!
Szerintem.

Green Brain

Green Brain

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
Egyedi, sûrû küllõzésû férfi Cruiser, kontrás, postázható! Kecskemét ? apród.hu

Szerintem jó vétel. Hátha valakit érdekel.

Minden jót!

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Ez fincsi:Beach Cruiser bike "Grolsch" Edition | eBay

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Nah,visszaszívom,ez csak egy sz*ros matrica, megtaláltam végül. Pedig valahogy zömökebbnek tûnt a váz.

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Szerintem nem az lesz, máshogy ível kicsit a váz ahogy látom és az embléma sem olyan. És több ilyet is láttam ezzel a márkanévvel vagy típusnévvel. No mindegy, gondoltam hátha ismeri valaki, tudnám hogy keressek rá:)

kanika

kanika

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
ez egy toldi csak átvan festve ... :)

Jobrog

Jobrog

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Ilyen pl:Eladó Sport Szabolcs-Szatmár-Bereg: Cruiser eladó