Klassz !
Igazi színkavalkád a "Black Metal" mellett !
Gratula.
(Ki fûzte ki-be a kerekeket ?)
Kösz mindenkinek.
Egy másodállásos kerékpárszerelõ barátom.
"órabéres" munka volt:-)
Klassz !
Igazi színkavalkád a "Black Metal" mellett !
Gratula.
(Ki fûzte ki-be a kerekeket ?)
You can never have "enough" bikes.
90%-ban elkészült a feleségem bringája. Feliratozás van hátra, meg egy rózsaszín lánc.
Az érdeklõdõknek:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
90%-ban elkészült a feleségem bringája. Feliratozás van hátra, meg egy rózsaszín lánc.
Élõben is nagyon szép!Sok balesetmentes km-t!90%-ban elkészült a feleségem bringája. Feliratozás van hátra, meg egy rózsaszín lánc.
Az érdeklõdõknek:
Sziasztok!
Ma beruháztam egy új kormányra (meg még egy pár apróságra), és ezzel egy probléma vetõdött fel bennem.
Szeretném úgy kicserélni a régit az újra, hogy lehetõleg egyik se sérüljön meg a szereléskor.
Lehet, hogy ez nem olyan nagy gond, csak mivel én még sohase csináltam ilyet, gondoltam tanácsot kérek a profiktól.r
?!
Szóval egyszeûen csak ki kell lazítani a kormányszárat és "usgyi", vagy kell valamilyen óvintézkedés?
A Sidollal kapcsolatos tanácsokat köszönöm. Bevállt. (Ezért is bátorkodom újra zaklatni a szerelési/ápolási kérdéseimmel a nagyérdemût:))
Robi
Jön velünk a találkozóra!Õ lesz a serpám!A kosárban a vesszõcskék a játékhoz kellenek!
Mikíííí!
Ezt nem tudom überelni. Hátrahõköltem vagy húsz centit a monitortól. Legközelebb ha ilyen merényletet tervezel, nekem mindenképpen szólj elõtte.
Trainspotting király.
Béke veled!
Miki , fene a gusztusodat, hogy te miket nézel.........................
szar lehet szegénynek, hogy magol ?
Béke veled!
Budapesten a Rocket Bikes üzlet ,van nekik elvileg 2db új 49000 pénzért aszem, keresd õket hivatkozz rám (Zölner Zsolt)hátha kapsz kedvezményt:)
Zsolt
Budapesten a Rocket Bikes üzlet ,van nekik elvileg 2db új 49000 pénzért aszem, keresd õket hivatkozz rám (Zölner Zsolt)hátha kapsz kedvezményt:)én pedig ilyet keresek, mert, hogy a kedves hirdetõ nem ismeri a saját számát....
Csepel Sven « városi « VÁROSI / CRUISER « Kategóriák tallózása
Valaki tudna, szóljon.... és köszi
Köszi Myk... ez sokat segített
![]()
![]()
jó fej srác vagy, bár ezt eddig is tudtuk