Igen:)!Karesz?!
Te, tudod jól, hogy minden találkozón van egy fõszereplõ.Nyiregyen te voltál itt én vállaltam be.
Tudjátok fiúk, fiatalság bolondság!
-Jutott eszembe az esti versenyrõl, hogy ennyi idõ elteltével, minek nem tudunk örülni.
summa,summárum , jó buli volt.
Jelentkezz be Regisztrálj

Cruiser tulajdonosok ide!
Írta 2011. augusztus 30. - 22:00

You can never have "enough" bikes.
Írta 2011. augusztus 30. - 21:56

Te, tudod jól, hogy minden találkozón van egy fõszereplõ.Nyiregyen te voltál itt én vállaltam be.
Tudjátok fiúk, fiatalság bolondság!
-Jutott eszembe az esti versenyrõl, hogy ennyi idõ elteltével, minek nem tudunk örülni.
summa,summárum , jó buli volt.
Lali bakker, pedig ez nem is hokkedli... Nem billeg, és nekem hibátlanul, megy. Vagy a diavetítés már magas neked ?
Írta 2011. augusztus 30. - 19:07

Szevasz Lali , felraktam Karesz fotóit a facebook oldalra is , hátha onnan megtudod nyitni, na pálinkás jóestét !!!!Azért ne légy velünk ilyen bõkezû!
Én speciel egy képet sem látok!
Azért köszi.
Írta 2011. augusztus 30. - 14:10

Azért ne légy velünk ilyen bõkezû!
Azért köszi.
Lali bakker, pedig ez nem is hokkedli... Nem billeg, és nekem hibátlanul, megy. Vagy a diavetítés már magas neked ?

Írta 2011. augusztus 30. - 13:42

Azért köszi.
Nnna, itt vagyok végre, bocs a késésért, alig bírtuk kipihenni magunkat
...
Én is mindenkinek szeretném megköszönni, hogy jelenlétével emelte a színvonalat, köszönöm, hogy minden erõtökkel hozzájárultatok ehhez a jó kis bulihoz !
Úgy tudom, mindenki jól érezte magát, géphiba nem volt, és mindenki rendben hazaért.
A képek felöltését pótolom hamarosan,
Elsõ adag.
Folyt. köv.
Csõõõ
Írta 2011. augusztus 30. - 13:07

Én is mindenkinek szeretném megköszönni, hogy jelenlétével emelte a színvonalat, köszönöm, hogy minden erõtökkel hozzájárultatok ehhez a jó kis bulihoz !
Úgy tudom, mindenki jól érezte magát, géphiba nem volt, és mindenki rendben hazaért.
A képek felöltését pótolom hamarosan,
Elsõ adag.
Folyt. köv.
Csõõõ
Írta 2011. augusztus 30. - 08:17

Tiltakoztam a pálinkás pohár megfogásától de látod Csabi csak erõszakoskodott, hogy fogjam meg a kezében lévõ poharat:D
Egyszerûen csak annyi történt- "és mégis mozog a föld" és ennyi.
Írta 2011. augusztus 30. - 06:48

Lali hát nem arról volt szó hogy lefekvéshez , alváshoz készülõdsz és tõlem meg Tihamértól kéred az altatót, és ezt a mozdulat sort sikerült Iminek megörökíteni az utókor számára.
;)
Nem! Én azt mondtam, hogy ha meg kell innom a pálinkát én képes vagyok ezt a tömör fa puffot átlóba a térdemmel összeroppantani.A képen látható, pont ennek készülõdök neki.

Írta 2011. augusztus 29. - 23:41

Lali hát nem arról volt szó hogy lefekvéshez , alváshoz készülõdsz és tõlem meg Tihamértól kéred az altatót, és ezt a mozdulat sort sikerült Iminek megörökíteni az utókor számára.Tiltakoztam a pálinkás pohár megfogásától de látod Csabi csak erõszakoskodott, hogy fogjam meg a kezében lévõ poharat:D

Írta 2011. augusztus 29. - 23:08

Szisztok!
Szeretnék érdeklõdni ,hogy honnan lehet vagy valakinek van e eladó cruiser váza, csak váz, mindegy milyen állapotban csak ne legyen törött és görbült, szóval felhasználható állapotú.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv:
Tamás
Írta 2011. augusztus 29. - 21:07

Bikemag apró, Expressz, Vatera, bohapiac........... stb
Pacsi!
Írta 2011. augusztus 29. - 20:45

Zolej! Hó vótá???
sajnos péntek 4kor szóltak a páromnak hogy szombaton bekell menni dolgozni ígyr ám maradt a gyerek aki nem annyira szeret tekerni,lepaszolni se tudtam nagy hirtelen és ezért le kellett mondanom, sajnálom nagyon

Írta 2011. augusztus 29. - 20:33

Látom jól éreztétek magatokat
Lali húzza magával a 150 kilós fa játszóteret csak nehogy a kezébe adják a páleszos poharat
Írta 2011. augusztus 29. - 20:26

Szeretnék érdeklõdni ,hogy honnan lehet vagy valakinek van e eladó cruiser váza, csak váz, mindegy milyen állapotban csak ne legyen törött és görbült, szóval felhasználható állapotú.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Üdv:
Tamás
Írta 2011. augusztus 29. - 19:46

Chabeto & Jenõ
Írta 2011. augusztus 29. - 19:01

Írta 2011. augusztus 29. - 16:11

Tiltakoztam a pálinkás pohár megfogásától de látod Csabi csak erõszakoskodott, hogy fogjam meg a kezében lévõ poharat:D
Látom jól éreztétek magatokat
Lali húzza magával a 150 kilós fa játszóteret csak nehogy a kezébe adják a páleszos poharat

Írta 2011. augusztus 29. - 13:40

Írta 2011. augusztus 29. - 13:27

Látom jó volt a buli, Lajos hozta a formáját
Üdv mindenkinek innen Bolzano-ból!