Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sziasztok!
Lassan befejezõdik a csepel-patkány projektem, de kellene még egy kis segítség: régi dinamós lámpákat akarok átalakítani elemessé. Van egy kétizzós és egy szimpla. Akinek van tapasztalata ezen a területen, kérem jelezzen pm-ben! Képek megtekinthetõk a facebookon, bent vagyok az mcc csoportban is.
Elõre is köszi mindenkinek :)
Üdv :)
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Klassz ! Lehetne egy igazi levelibékásat ;) ?!
Állok elébe !

Majd megtaláljuk az igazi projektet.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Jó idõ esetén délelõtt javasolnék egy tekerést a Római partig (pesti és budai oldalon egyaránt szinte végig bringa úton). A táv a fenyvesi és a szoboszlói maratonokhoz (! :D) képest bagatell, de mégis kellemes, az ottani kiülõs-beülõs bringabarát vendéglátóipari egységek nemkülönben. Hekket kedvelõknek kultuszhely, de sok egyéb lehetõség is van.
A délutánra is van ötlethelyem, de meghagyom a lehetõséget a többi pesti clubtársnak is a kibontakozásra :)

kopaszi gát?

Mindkét ötlet tetszik nekem, épp' azért, mert eddig még csak hallomásból ismerem !

You can never have "enough" bikes.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Szia Karesz!

Ha minden jól megy akkor ezt a vágyad kiélheted nem sokára, mert ezt tervezem én is már Monyec-cel Hajdúszoboszlón beszéltem a váz kérdésrõl,csak több dolgot kell összeraknunk.

Klassz ! Lehetne egy igazi levelibékásat ;) ?!
Állok elébe !

You can never have "enough" bikes.

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Én is megyek a budapesti találkozóra.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Ha jössz a talira hozz ebbõl a jó cuccból magaddal, szerintem mindenki kíváncsi rá!

...?
he?

ez ilyen 'tudd, hogy értsd' - szituáció? :)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Ha jössz a talira hozz ebbõl a jó cuccból magaddal, szerintem mindenki kíváncsi rá!

+1 (;):confused:)
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

...csába, nem vagyok facbukon, de érdekelne a roller-kép...
máshol nincs fönt?

itt,26 kerekek
https://picasaweb.go...610773184069682
https://picasaweb.go...610862640652930

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Feltöltött kép
:) Megint rátaláltam, és megint tetszik !

...de hogy URBANSNOB.... :D:D:D:D

anno felvetette valaki, hogy esetleg lehetne ilyen helyi erõket összefogni, akik cruiseresek, ill. azok lennének, tehát ilyen Local Clubokat alapítani.

utólagos engedelmeddel, lenyúltam az MCC logot, átalakítottam kicsit (félálom, negyedperc, paint...), és - életemben elõször - felregeltem a facebookra; Cruiserclub Agria néven egy helyi kreatív hölggyel összebeszélve elindítottuk - persze az MCC 'alszervezeteként' az ACC-t.

ismerõsnek mondjuk szeretnék mindenkit innen meghívni, mint tiszteletbeli tagot ;)

remélem nem baj...
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Úgy átgyúrnék egy Basmannt, de úgy igazán!
Valaki???

Szia Karesz!

Ha minden jól megy akkor ezt a vágyad kiélheted nem sokára, mert ezt tervezem én is már Monyec-cel Hajdúszoboszlón beszéltem a váz kérdésrõl,csak több dolgot kell összeraknunk.
" Mindenhez van jogom hát játszom, fentrõl gyereknek, lentrõl embernek látszom."

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

kopaszi gát?

Király ötlet!
happy cruisin'
davenef

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

Jó idõ esetén délelõtt javasolnék egy tekerést a Római partig (pesti és budai oldalon egyaránt szinte végig bringa úton). A táv a fenyvesi és a szoboszlói maratonokhoz (! :D) képest bagatell, de mégis kellemes, az ottani kiülõs-beülõs bringabarát vendéglátóipari egységek nemkülönben. Hekket kedvelõknek kultuszhely, de sok egyéb lehetõség is van.
A délutánra is van ötlethelyem, de meghagyom a lehetõséget a többi pesti clubtársnak is a kibontakozásra :)

kopaszi gát?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
1:1;)

Tudtam, hogy nem fogod kihagyni. :P

De ha már a magas labdánál tartunk: " ha tudsz egy rövidebb utat ", inkább menjünk mégiscsak utánam :D

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Hát! Ha te mutatod az utata Római part felé, nem tudom , hogy megérkezünk idõben!:)

Tudtam, hogy nem fogod kihagyni. :P

De ha már a magas labdánál tartunk: " ha tudsz egy rövidebb utat ", inkább menjünk mégiscsak utánam :D
happy cruisin'
davenef

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Hát! Ha te mutatod az utata Római part felé, nem tudom , hogy megérkezünk idõben!:)

davenef

davenef

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás

Pestiektõl kérhetném, hogy a napi prgramba beszervezzenek egy jó kis vendéglõ látogatást is, mondjuk ebéd idején ?
Köszi
Csõõõ

happy cruisin'
davenef

breki-

breki-

törzsvendég

• fórumtag
  • 407 hozzászólás

Drága barátom csak kérned kell , íme :

Build Your Own Custom Beach Cruiser Bicycle at Villy Customs

Ez is jó de nem erre gondoltam.

De köszi

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Tud valaki segíteni abban hogy van egy program amivel a bringa színét össze lehet állítani.
Valaki feltette ide de sajna nem találom.

Köszi

Drága barátom csak kérned kell , íme :

Build Your Own Custom Beach Cruiser Bicycle at Villy Customs
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás

Úgy átgyúrnék egy Basmannt, de úgy igazán!
Valaki???

Én is!! Már csak egy Basman kellene!!!!!!! :)
Ide mit kell írni?