Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Cruiser tulajdonosok ide!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10911 hozzászólás a témában

CSabiCSekker

CSabiCSekker

törzsvendég

• fórumtag
  • 547 hozzászólás

Csá fiúk!

Ezzel még adós voltamtom:)

https://picasaweb.go...947266346642674

Tomi nekem ezt írta ki erre az oldalra : "Sajnos az oldal nem található."
üdv
.....az élet megy tovább, csak kétkeréken !

nemtom007

nemtom007

vendég

• fórumtag
  • 213 hozzászólás
Csá fiúk!

Ezzel még adós voltamtom:)

https://picasaweb.go...947266346642674

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

Hosszú karú click stick váltókara valakinek esetleg nincs eladó?

Én is veszek, ha talász ;) !

Sziasztok!
Jó régen adtam hírt magamról, mert kamionozom. De azért figyelemmel kísérem a dolgokat. Irígykedve nézegettem a legutóbbi találkozó képeit és meg is fogadtuk a cruiseres kollegával hogy jövõ nyárom ott a helyünk!
Szeretnék dicsekedni legújabb szerzeményemmel ami a fiamé lesz. Kemény 50 angol fontért sikerült megszerezni, egy Kustom Kruiser Fireball
+10.000a hazajuttatás. De úgy gondolom így is jó vétel vo

CSÕÕrös kamion

Klassz, gratula !
Dyno-KK park az egész családnak ? Szééép...
Ez 26"-os ugye ? Ha netalántán nagy lenne a srácnak, érdekelne :) !

Tegnap délután óta az én drága kis feleségem immáron a Cruiseresek táborát gyarapítja. Kezdetnek kapott egy Neuzer Beach Cruisert. Fehér színû egyelõre, de matricázva lesz. Hol lehet jó minõségû matricát beszerezni. Az onlinedekor.hu oldalt megtaláltam, de esetleg más?

Mester Reklm - dekorci, cgtblk, ristblk, nyomtatvnyok, nvkrtyk, meghvk, plasztikus betk, Ne menj messzire ! Jó fej a Józsi, segítõkész, pontos, beszélj vele !

Szerintem Karesz arra gondolt, hogy a dinamó nem a felnin fut, hanem a gumin általában (már ha jól van felszerelve;))

;) Ja.

You can never have "enough" bikes.

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás

...a FESTETT felnit... de fõleg a festéket. :P

...francba, akkor az nem jó :(
(tilos az A :| )

Szerintem Karesz arra gondolt, hogy a dinamó nem a felnin fut, hanem a gumin általában (már ha jól van felszerelve;))

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

A dinamóval koptatnád a felnit ????

B:22 Tutkeráj !

...a FESTETT felnit... de fõleg a festéket. :P

...francba, akkor az nem jó :(
(tilos az A :| )
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

hrobcsi

hrobcsi

vendég

• fórumtag
  • 106 hozzászólás
Tegnap délután óta az én drága kis feleségem immáron a Cruiseresek táborát gyarapítja. Kezdetnek kapott egy Neuzer Beach Cruisert. Fehér színû egyelõre, de matricázva lesz. Hol lehet jó minõségû matricát beszerezni. Az onlinedekor.hu oldalt megtaláltam, de esetleg más?

Zicceres

Zicceres

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
Sziasztok!
Jó régen adtam hírt magamról, mert kamionozom. De azért figyelemmel kísérem a dolgokat. Irígykedve nézegettem a legutóbbi találkozó képeit és meg is fogadtuk a cruiseres kollegával hogy jövõ nyárom ott a helyünk!
Szeretnék dicsekedni legújabb szerzeményemmel ami a fiamé lesz. Kemény 50 angol fontért sikerült megszerezni, egy Kustom Kruiser Fireball
+10.000a hazajuttatás. De úgy gondolom így is jó vétel vo

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

CSÕÕrös kamion

MRWHITE

MRWHITE

törzsvendég

• fórumtag
  • 463 hozzászólás
Hosszú karú click stick váltókara valakinek esetleg nincs eladó?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
A KRESZ a kerékpáros közlekedésrõl

Kerékpárok és segédmotoros kerékpárok
54. § (1) Kerékpárral a kerékpárúton, a kerékpársávon vagy erre utaló jelzés (117/c. ábra) esetében az autóbusz forgalmi sávon, ahol ilyen nincs, a leállósávon vagy a kerékpározásra alkalmas útpadkán, illetõleg - ha az út és forgalmi viszonyok ezt lehetõvé teszik - a lakott területen kívüli úton, a fõútvonalként megjelölt úton az úttest jobb széléhez húzódva kell közlekedni.
(2) Lakott területen levõ olyan úton, ahol az úttest kerékpár közlekedésre alkalmatlan, továbbá ahol a (7) bekezdés a) pontja szerint tilos, kerékpárral a gyalogos forgalom zavarása nélkül és legfeljebb 10 km/óra sebességgel a járdán is szabad közlekedni.
(3) Kerékpárral az útpadkán, az úttesten és a járdán csak egy sorban szabad haladni.
(4) Kerékpárral
a) lakott területen kívül a fõútvonalról balra bekanyarodni vagy megfordulni, továbbá
B) a kerékpárútról a vele párhuzamos útra balra bekanyarodni nem szabad.
A kerékpárosnak a kerékpárról le kell szállnia és azt tolva - a gyalogosok közlekedésére vonatkozó szabályok szerint - kell az úttesten áthaladnia.
(5) A kétkerekû kerékpáron 16. életévét betöltött személy szállíthat 10 évnél nem idõsebb, a kerékpárt nem hajtó utast a kerékpár pótülésén. Kettõnél több kerekû kerékpáron 17. életévét betöltött személy szállíthat a kerékpárt nem hajtó utast.
(6) A kerékpárt éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a külön jogszabályban meghatározott lámpákkal kell kivilágítani és a kerékpárt hajtó személynek - lakott területen kívül - fényvisszaverõ mellényt (ruházatot) kell viselnie.
(7) Tilos
a) fõútvonalon 12. életévét be nem töltött személynek kerékpározni;
B) elengedett kormánnyal kerékpározni;
c) kerékpárhoz oldalkocsit, valamint - kerékpárutánfutót kivéve - egyéb vontatmányt kapcsolni;
d) kerékpárt más jármûvel, illetõleg állattal vontatni;
e) kerékpáron oldalra kinyúló, elõre vagy hátra egy méternél hosszabban kinyúló, a vezetõt a vezetésben akadályozó vagy a személy- és vagyonbiztonságot egyébként veszélyeztetõ tárgyat szállítani;
f) kerékpárral állatot vezetni.

kboross@t-online.hu

kboross@t-online.hu

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.931 hozzászólás

...és ne felejtsük el, hogy ha már kontrás-agyfékes verziót tol valaki (ha csak én, akkor én), akkor ne koptassuk már a festett felnit, ha már direkt a V-féket elimináltuk; a cruisernél fõ a stíl, kéhemszépen... :)

...valamiért azt érzékelem, hogy ez a pesti bonsai nem 22-én lesz; honnan vehettem, h 18?
A: 18?
B: 22?

a helyes választ beküldõk közt... ;)

A dinamóval koptatnád a felnit ????

B:22 Tutkeráj !

You can never have "enough" bikes.

citr0m

citr0m

törzsvendég

• fórumtag
  • 289 hozzászólás

Az elemmel szemben gondoltam.Így is nehéz hajtani a bringáinkat, nem kellene tetézni dinamóval.
Speciel nekem elegánsabbnak tûnik aksival.Vagy tölthetõ elemekkel.

...és ne felejtsük el, hogy ha már kontrás-agyfékes verziót tol valaki (ha csak én, akkor én), akkor ne koptassuk már a festett felnit, ha már direkt a V-féket elimináltuk; a cruisernél fõ a stíl, kéhemszépen... :)

...valamiért azt érzékelem, hogy ez a pesti bonsai nem 22-én lesz; honnan vehettem, h 18?
A: 18?
B: 22?

a helyes választ beküldõk közt... ;)
...málnaszõr'ös sört, valaki?:P
http://s256.photobuc...ary/citrombikes

viktorin

viktorin

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
köszi mindenkinek a segítséget!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
Ok!

Kezdtük az amatör egyszerûvel.Nekem 12 voltos powerledem van a lámpámba 3wattos.Kisüti a szemed! Kb ugy látok vele, mint az autó fényszórójával, ugyanis nálam nem csak az a fontos, hogy látszódjak, hanem, hogy lássak is.
Persze kinek a Pap kinek a..........

A ceruzaelem 1,5 voltos, az akku 1,2 voltos.
3 Voltról szépen megy egy LED, 2,4-rõl sehogy. 3,6V pedig sok neki.

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

Nekem is 4 cerka elem hajt 2 db led-et ,hibátlanul 1,5 éve!Az elsõ lámpámban van az elem tartó szivaccsal bélelve,szerintem hibátlan!

myk74

myk74

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.426 hozzászólás

:(
Mondjuk, erre nem szállok fel hozzátok.
Esetleg, ha az 5.35-s CÍVIS IC-vel jönnétek, az már erre jön, az jó lenne nekem is !
(sdfgkjdfélgfkl, ezen meg kerékpár nem szállítható...)
Na, majd
Max az 5.46-os sebesvonat(6209), ki tudja, milyen körülmények között, 40 perccel hosszabb útidõvel...

5.46 OK!
Pálinka elnyomja a külsõ tényezõket!:)
Szerintem mi is azzal megyünk!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Az elemmel szemben gondoltam.Így is nehéz hajtani a bringáinkat, nem kellene tetézni dinamóval.

Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás

akkumulátor?környezetkimélõ ? dinamót neki

zolner

zolner

törzsvendég

• fórumtag
  • 378 hozzászólás

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Fiúk!
Nem az kell oda! Pénz!Abból meg lehet akkumulátort venni és nem kell bonthatóvá tenni.+ még környezetkímélõbb!

akkumulátor?környezetkimélõ ? dinamót neki

berketamas

berketamas

vendég

• fórumtag
  • 138 hozzászólás
Üdv!

Van 1db Brooks B190-es (fekete) sámlim eladó, ÚJ csak kipróbálva lett, ha valakit érdekel CM-re fel tudom vinni!
Feltöltött kép

Csõ!
Ide mit kell írni?

monyec

monyec

törzsvendég

• fórumtag
  • 542 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Fiúk!
Nem az kell oda! Pénz!Abból meg lehet akkumulátort venni és nem kell bonthatóvá tenni.+ még környezetkímélõbb!

A szigetelõ szalagot már kis ideje feltalálták, elem rögzít. szivaccsal kitámaszt nem esik ki nem zörög és occsó.