Csá fiúk!
Ezzel még adós voltamtom:)
https://picasaweb.go...947266346642674
Tomi nekem ezt írta ki erre az oldalra : "Sajnos az oldal nem található."
üdv
Csá fiúk!
Ezzel még adós voltamtom:)
https://picasaweb.go...947266346642674
Én is veszek, ha talászHosszú karú click stick váltókara valakinek esetleg nincs eladó?
Klassz, gratula !Sziasztok!
Jó régen adtam hírt magamról, mert kamionozom. De azért figyelemmel kísérem a dolgokat. Irígykedve nézegettem a legutóbbi találkozó képeit és meg is fogadtuk a cruiseres kollegával hogy jövõ nyárom ott a helyünk!
Szeretnék dicsekedni legújabb szerzeményemmel ami a fiamé lesz. Kemény 50 angol fontért sikerült megszerezni, egy Kustom Kruiser Fireball
+10.000a hazajuttatás. De úgy gondolom így is jó vétel vo
CSÕÕrös kamion
Mester Reklm - dekorci, cgtblk, ristblk, nyomtatvnyok, nvkrtyk, meghvk, plasztikus betk, Ne menj messzire ! Jó fej a Józsi, segítõkész, pontos, beszélj vele !Tegnap délután óta az én drága kis feleségem immáron a Cruiseresek táborát gyarapítja. Kezdetnek kapott egy Neuzer Beach Cruisert. Fehér színû egyelõre, de matricázva lesz. Hol lehet jó minõségû matricát beszerezni. Az onlinedekor.hu oldalt megtaláltam, de esetleg más?
Szerintem Karesz arra gondolt, hogy a dinamó nem a felnin fut, hanem a gumin általában (már ha jól van felszerelve;))
You can never have "enough" bikes.
...a FESTETT felnit... de fõleg a festéket.
...francba, akkor az nem jó
(tilos az A :| )
A dinamóval koptatnád a felnit ????
B:22 Tutkeráj !
...és ne felejtsük el, hogy ha már kontrás-agyfékes verziót tol valaki (ha csak én, akkor én), akkor ne koptassuk már a festett felnit, ha már direkt a V-féket elimináltuk; a cruisernél fõ a stíl, kéhemszépen...
...valamiért azt érzékelem, hogy ez a pesti bonsai nem 22-én lesz; honnan vehettem, h 18?
A: 18?
B: 22?
a helyes választ beküldõk közt...
You can never have "enough" bikes.
Az elemmel szemben gondoltam.Így is nehéz hajtani a bringáinkat, nem kellene tetézni dinamóval.
Speciel nekem elegánsabbnak tûnik aksival.Vagy tölthetõ elemekkel.
A ceruzaelem 1,5 voltos, az akku 1,2 voltos.
3 Voltról szépen megy egy LED, 2,4-rõl sehogy. 3,6V pedig sok neki.
A ceruzaelem 1,5 voltos, az akku 1,2 voltos.
3 Voltról szépen megy egy LED, 2,4-rõl sehogy. 3,6V pedig sok neki.
Mondjuk, erre nem szállok fel hozzátok.
Esetleg, ha az 5.35-s CÍVIS IC-vel jönnétek, az már erre jön, az jó lenne nekem is !
(sdfgkjdfélgfkl, ezen meg kerékpár nem szállítható...)
Na, majd
Max az 5.46-os sebesvonat(6209), ki tudja, milyen körülmények között, 40 perccel hosszabb útidõvel...
Az elemmel szemben gondoltam.Így is nehéz hajtani a bringáinkat, nem kellene tetézni dinamóval.
Speciel nekem elegánsabbnak tûnik aksival.Vagy tölthetõ elemekkel.
akkumulátor?környezetkimélõ ? dinamót neki
akkumulátor?környezetkimélõ ? dinamót nekiÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Fiúk!
Nem az kell oda! Pénz!Abból meg lehet akkumulátort venni és nem kell bonthatóvá tenni.+ még környezetkímélõbb!
A szigetelõ szalagot már kis ideje feltalálták, elem rögzít. szivaccsal kitámaszt nem esik ki nem zörög és occsó.